Waldorf Blofeld

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
huskypop
Příspěvky: 7
Registrován: 05 lis 2009 15:43

Waldorf Blofeld

Příspěvek od huskypop » 02 lis 2014 21:57

Zdravim. Potrebujem pomoc. Urcite by potesil manual v Slovencine alebo cestine. Alebo niekto, kto mi poradi so samplovanim. Cez Spectre sa mi tam podarilo dostat sampel, ale hra to strasne...diki za pomoc kazda rada poradi. Inak pre majitelov blofelda mam zaujimave patche, ktore som kupil s hardwarom...

mipex
Příspěvky: 97
Registrován: 31 pro 2007 09:50

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od mipex » 03 lis 2014 09:16

No ja ho mam cca mesic a taky se v nem potacim, ale neco uz pokusem a omylem jsem zjistli.
Jestli tak napis na mipex@mipex.cz nebo na skype ...pmipex...
Jo a manual v cestine ani ve slovenstine neni, jedine mozna nekdo kdo si s tim dal praci.

huskypop
Příspěvky: 7
Registrován: 05 lis 2009 15:43

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od huskypop » 03 lis 2014 09:53

Diki, ozvem sa mailom. Sampel sa mi tam podarilo dat. Len co sa tyka Spectre, neviem v akej forme, napr slak- akej dlzky ma byt, ci si spectre automaticky hlada stred samplu a loopuje ho..a co je user wavetables?:) inak je to sranda.

Belohlav
Příspěvky: 7
Registrován: 15 úno 2016 10:04

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Belohlav » 15 úno 2016 10:25

Dobrý den,
zakoupil jsem tento nástroj, má výbornou klaviaturu, mezi vzorky však chybí akustická piana (klavír apod.), na youtube však v demu hraje pán na Blofeldu akustické piáno, viz: Můžete mi poradit jak se mám k těmto piánovým zvukům dostat? Mám v nástroji OS V 1.15-1
Případně nemáte-li zvuky akustického piána/klavíru na Waldorf Blofeld?
Děkuji za radu a odpověď
Petr Bělohlávek
belohlavek39@seznam.cz

PS: Lze nahrávat zvuky přes program Spectre?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Pytkin » 15 úno 2016 10:35

ved v tom videu mas link https://www.synthonia.com/marketplace/w ... ack-detail

potrebujes mat sample option v tom blofelde ..

mONOGRAm
Příspěvky: 992
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od mONOGRAm » 15 úno 2016 10:53

klavesova verzia ma sample option zabudovanu, jedine ku desktopu ju treba kupit http://www.waldorfmusic-shop.de/epages/ ... ucts/wbu60

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Pytkin » 15 úno 2016 12:14

Tak potom staci len kupit tu banku zvukov ..

Belohlav
Příspěvky: 7
Registrován: 15 úno 2016 10:04

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Belohlav » 15 úno 2016 13:23

...No a jak se dostanu k "sample option"? Tam jsou další zvuky? (kromě těch Bank A-H po 128 zvucích)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Pytkin » 15 úno 2016 14:00

sample option je pamat , kde mozes nahrat sample .. to bude nutne zrejme minimalne na ten klavir .. mas ju v nastroji , cize staci objednat tie zvuky ..

Belohlav
Příspěvky: 7
Registrován: 15 úno 2016 10:04

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Belohlav » 15 úno 2016 14:15

Zdravím, neprodal by mi někdo sample zvuky do Waldorf Blofeld (Monster Pack), jde mi především o piánové zvuky (klavír)

Belohlav
Příspěvky: 7
Registrován: 15 úno 2016 10:04

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Belohlav » 15 úno 2016 14:35

A nelze nasamplovat zvuk akustického piána např ze stage piana Kurzweil SP5-8 do Waldorfu Blofeld? Ten Kurzweil má pěkný piána a klavíry...
Děkuji za radu
Jak na to?
Petr B.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Pytkin » 15 úno 2016 15:10

Jasne ze to ide nasamplovat .. Ak si to nikdy nerobil , tak rok s tym stravis a mozno sa to bude dat pocuvat ..

Belohlav
Příspěvky: 7
Registrován: 15 úno 2016 10:04

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Belohlav » 15 úno 2016 15:37

...ještě by mne zajímalo, jestli je v pořádku, že se na paměť "sample option" nemůžu v nástroji dostat. Je to tím, že tam nejsou nahrány žádné zvuky nebo dělám něco špatně?
Pb

mONOGRAm
Příspěvky: 992
Registrován: 16 úno 2005 17:42

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od mONOGRAm » 15 úno 2016 16:03

Belohlav: mas klavesovu verziu Blofu?

Belohlav
Příspěvky: 7
Registrován: 15 úno 2016 10:04

Re: Waldorf Blofeld

Příspěvek od Belohlav » 15 úno 2016 17:06

Ano, mám klávesovou verzi

Odpovědět