YAMAHA CS series

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Příspěvek od bodyia » 12 led 2009 21:49

30ka je super, gratuluju, ať slouží!

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 12 led 2009 21:53

ECSON WALDES píše:EXCOM, gratuluju !!! tyjo covece nadhernej kousek :c)

tohle je tvuj prvni syntak (+FS1R) za kterej bych se nestydel : )))
dik :)
ale chod, ja milujem EX5 :D na tu masinu nedam dopustit nech si hovori kazdy co chce :) aj GT je parada.. jo, FS1R nekomentujem, to je tazka fabrika...

ale mas recht samozrejme.. CS-30 sa uz chova ako ten pravy syntak kde mam pocit ze to "nieco" poriadne robi.. ale este to bude zaujimave poprepajat medzi cs-10 a cs-15

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 13 led 2009 10:25

Gratuluji, vitej v klubu :) nedam na CS30L dopustit. Tady by me asi bavil ten sequencer, ale jato hodlam resit Korg SQ10 a prodrátovat to s MS10/20 dohromady.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 13 led 2009 23:54

a.tom.x : dik :)

som si pozeral tu CS-30L a ona ma v EG1-2-3 take male cervene diodky hej? oni svietia potom podla nastavenia ako mas poprepinane prepinace? je to nejaka vizualna kontrola?

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 15 led 2009 12:10

No jasne, ma LEDky, ktere ti ukazuji kam mas zrovna naroutovanou obalku. Vzhledem k 3 EG + 2 k tomu paralelne pouzitelnym negativnim prubehum 1. a 2. EG je to docela prijemne pro orientaci. bez toho by to bylo dost neprehledne. Taky mam vzadu vic CV vstupu a stribrne nozicky jako na CS50 :)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 15 led 2009 12:22

a.tom.x : tak to je fasa.. to trosku chyba na CS-30, ale zas tam to kompenzovali diodami na sequence :D

takto musim pozerat ako mam prepinace nastavene.. ale neva, ale tie diody na CS-30L su super napad.. kurna takto setrit na diodach :D

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 17 led 2009 21:40

a.tom.x, tudy : ked zapojim CSku na MCV1 tak je normalne ze prestane reagovat klavesnica na nastroji hej? predpokladam, ze hej.. trosku mi to vadi ale da sa s tym zit..

ked to tak naozaj je, existuje nejaky sposob aby som mohol mat zapojene MCV1 aj hrat zaroven na klavesnici? predpokladam ze ten jack ju odpoji...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 led 2009 00:59

excom : no nemozes hrat aj z vonku aj na klavesnici .. obe davaju napatie .. a co ho chces scitat ? alebo co ? to je jednohlasi nastroj ..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 18 led 2009 01:56

Pytkin píše:excom : no nemozes hrat aj z vonku aj na klavesnici .. obe davaju napatie .. a co ho chces scitat ? alebo co ? to je jednohlasi nastroj ..
tu islo skor o to ze ked ladim zvuk tak nemusim stale tukat do mastru ale priamo na CS.. nechcem hrat zaroven tam aj tam.. ked posiela data MCV1 tak neriesim hranie na klaviature.. ale ked neposiela tak by som si chcel dostelovat zvuk, ale tym ze su napchate jacky dnu tak je klavesnica odpojena..

jo, ale v podstate si mi objasnil ako to funguje...

ja ked hladam zvuk tak musim sediet za tym a brnkat na CS klaviature, co ale znamena ze musim vypojit kable.. co je celkom otrava.. tak ma napadlo ci ne-existuje nejaka modifikacia.. ale to skor vyberiem kable z klavesu...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 led 2009 02:49

dorobit by to slo .. tam to bude tak spravne , ze ako strcis jack , tak odpojis volty z klavesnice .. cize bud ich zratat .. alebo dorobil daky prepinac , kery to odpoji .. ale to asi neeee ..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 18 led 2009 13:55

Je to normalni, delaji to vsechny CV řízené synthy co mám
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 18 led 2009 15:10

a.tom.x píše:Je to normalni, delaji to vsechny CV řízené synthy co mám
ok, tak potom v pohode ak to tak ma byt.. szijem sa s tym :)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 18 led 2009 19:37

:) asi ti nic jineho nezbyde :)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
bodyia
Příspěvky: 1073
Registrován: 03 pro 2002 10:34
Vybavení

Příspěvek od bodyia » 18 led 2009 20:00

CV IN je většinou zdířka s vypínacím kontaktem, kdybys vypínač propojil, aby nemohl fungovat, tak by to jelo extrerně i via CV. Samozřejmě by ses musel vyvarovat stavů, kdy by nástroj hrál přes CV a zároveň bys chtěl použít jeho klaviaturu, pak by to pohopitelně neladilo (sečetla by se obě napětí, ale stát by se nic nemělo).

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 18 led 2009 20:33

To by se tam leda muselo udělat MIDI out a přimíchávat zpětnou vazbou MIDI OUT do IN.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět