tak nejake tie postrehy zo zaciatku:
LCD Display
- skoda ze neimplementovali dotykovy display, inak s velkostou spokojnost, vsetko je v nom prehladne
- kvalita displaya uz mierne pokulhava, mohli dat aj lepsi LCD panel, tento mam pocit dosahuje aj 100ms obnovovaciu frequenciu, co pri zobrazovani casu nevypada moc lichotivo.. dost sa tomu aj cudujem kedze dnes uz by takat vec urcite nezdvihla cenu produktu a si myslim ze v tejto cenovej hladine to ani neni podstatne...
FADERS
- su velmi pohodlne na pracu zo synthom( velka skoda ze nie su motorizovane, kedze si pytaju aby ich uzivatel nastavil pre dany zvuk ked maju v presete ulozenu poziciu )
KLAVIATURA
- keyboard je velmi kvalitny, nie je ho pocut a udrziava si svoju presnost( som zvyknuty z EX5 a mal som trosku zly pocit na zaciatku lebo XS na mna posobil dost lacno co sa stisku tykalo, ale chvilka hrania ukazala ze je to uplne inak a mal som len mylne domnenky )
USB KEY
- super vec ktora ma velmi potesila, sluzi ako dalsi disk
PC
- skvela integracia z PC/MAC komplet cely klaves sa da ovladat cez komp, vsetko je zobrazene na velkom monitore a pohodlnost a luxus prace stupa
Nikdy som nehral nazivo ale tento stroj je pravdepodobne koncipovany na LIVE hranie a ked pozriem ludi co sa tymto zaoberaju tak je to masinka presne pre nich...
toto su naozaj len letme pocity kedze som mal hrozne malo casu sa na to pozriet( finishujeme projekt, tak vsetok cas lezie teraz sem

)