Yamaha SY99

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
a.tom.x

Re: Yamaha SY99

Příspěvek od a.tom.x »

musíš hledat, ten displej byl normální LCD co se prodává v obchodech. Zjisti si číslo dílu a objednej.

Sy manager má více oken, protože v každém se edituje něco jiného. Kdybys chtěl editovat všechno v jednom okně tak potřebuješ pět monitorů. Myslím, že až se budeš hrabat v SY99 tak zjistíš, že editace přímo v SY je taková příšerná otrava, že to už nikdy dělat nebudeš.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

markuc

Příspěvek od markuc »

Jasně, musím prostě přečíst manuál, věděl jsem, že mě to nemine ... mám ještě asi dvacet dní trialu, než jim pošlu těch 20 doláčů, tak snad to stihnu ... ale musím říct, že z nástroje jsem nadšenej. hledal jsem, jak tam dostat sampl a jediný, k čemu mě to přivedlo, je Awave Studio, který umí konvertovat wav do formátu TX16W. Možná mi něco uniklo, ale wavy to asi samo o sobě nečte, ne ?

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

wav snad jedině přes midi sds. Konverze na tx16w ještě není celé řešení.Ono to čte diskety ze sampleru tx16w a ten má samozřejmě divnej formát disku, takže kopie souboru ve windows je k ničemu, musí to být image disku překonvertovaný na floppy disk
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

markuc

Příspěvek od markuc »

Tak SY Manager už jsem docela vzal na milost, někdy se nechová úplně korektně, ale dá se s ním dělat. Jediný, na co nemůžu přijít, je editace multi. Když otevřu ten jejich multi editor a chci na stopách přehazovat zvuky, nabízí mi to z internal paměti jen ty názvy zvuků, který jsou tam jako default a ne ty, který jsem tam nasypal. Je to normální, nebo se dá tomuhle editoru nějak vysvětlit, co má vlastně v internal za zvuky ?

Dík

Odpovědět