apple je megapimp a pase vsechny PC usery logicu

Vše o sekvenceru Apple Logic
tomasEXetien

apple je megapimp a pase vsechny PC usery logicu

Příspěvek od tomasEXetien »

ESkey s Logic pro 6, zastrcenej do PC logicu 5.51 NEAUTORIZUJE ZADNY pluginy navic. :twisted:
nestane se vubec nic. takze sbohem a jabko

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Ja to neuvadel.
Ale bych tomu veril. ze jabkovy verze budou na tom jinak nez peckovy :wink:
Jinak je to XSkey, jo? :lol:

tomasEXetien

Příspěvek od tomasEXetien »

jo me se to promichalo se samplerem EXS :oops:
byl sem z toho rozrusenej :wink:

eGen

Příspěvek od eGen »

a proc strkas klic k 6tce APPLE do PC kde ti bezi 5.5x ?

Me taky naftovy auto nejezdi moc na benzin.

pm

Příspěvek od pm »

egen: aby tu na zadnou otazku mohla bejt blba odpoved.

syncro

Příspěvek od syncro »

My o tom včera vedli řeč s PM a je to logiš. Já kupoval LAP6, ale speciálně se objednávala hybridní verze Mac6/PC5.5, která je obojetná. Normální LAP6 verze už v tý době (cca. rok zpátky) byla Mac only... Apple mi byl čert dlužnej 8-) Doufám, že co nejdýl vydržím s 5kou na PC. Smutný na tom je, že dneska tím pádem vlastně nejde koupit Logic na PC ani v tý starý verzi, což je pro mě fakt nepochopitelná politika.

Jasný je, že až někdy v budoucnu budu kupovat novej komp, tak to bude G5. Doufám, že do tý doby budou stát tak půlku toho, co teď...

Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

eGen

Příspěvek od eGen »

aha, tyhle vidle ... oni to prodavaji obojetne ...
a pak ze microsoft za vsechno muze .. a vono apple :o)

Luděk

Příspěvek od Luděk »

nechci sirit bludy, ale AMD A64 je G5 procesoru moc moc podobne,
spousta lidi od AMD se ani netaji ze je mozne ze v budoucnu pobezi
OSX na AMD A64, pripadne oboji pobezi na spolecnem systemu.
Za americky ceny je Apple dobra volba, ale v Evrope je tak predrazenej
ze se na domaci kutilstvi poridit neda.
Jo a dokonce ted nejaka firma mercury vyrabi case co je takova trochu
skaredejsi koprika case G5 :)

kexik

Příspěvek od kexik »

ked uz sme pritom, nie je ziadny technicky problem urobit osx pre platformu pc, to je politika apple... ale mozno raz ich oziaria v noci mimozemstania a uvolnia osx pre pc... a logici budu mat dovod na trojdnovy opias

Pavel Vantuch

G5 vs. AMD 64-bit a spol.

Příspěvek od Pavel Vantuch »

No, tak bych si to dovolil po nekolika dnech ukoncit.
Neverim tomu, ze OS X bude kdy behat na peckovym prociku.
Uz to pisu po nekolikate.
PowerPC neni to same jako Intel nebo AMD, nedej boze Celer.
Uz to pochopte!!! Taktovaci frekvence neni v tomhle pripade srovnavaci parametr!!! :lol:

markuc

MacOSX na Intelu

Příspěvek od markuc »

Budiž vám všem poučením, nikdy nepředbíhat událostem ! Dneska běhá OSX na Intelu jako by se nechumelilo a ani už to nikomu nepřijde divný. Ale pravda, na skutečný sjednocení těchto dvou platforem si budeme muset ještě počkat, ale vzhledem k tomu, kolik procent akcií Apple vlastní Bill Gates, možná ne moc dlouho. Ale můžu vás uklidnit osobní zkušeností-Logic 7 je převlečená pětka, není tam kromě pár syntíků skoro nic navíc, akorát je to v lepším grafickým rozhraní a líp se to ovládá, ale nějakej skutečnej revoluční vývoj se nekoná ! Apple zatím pouze zachraňuje krachující firmu.

onehalph

Příspěvek od onehalph »

markuc: a videl jsi sedmicku (myslim 7 PRO) jinde nez na screenech? :-) jestli ne, tak radeji pomlc ... diky

markuc

Logic 7 pro

Příspěvek od markuc »

Pokud by jsi prohlížel toto fórum poctivěji, věděl by jsi, že s ním dělám v práci a troufám si tvrdit, že ho už celkem znám. Rozhodně s ním trávím víc času, než drtivá většina ostatních včetně tebe a proto jsem napsal to, co jsem napsal. Ta editace audia v arrange módu je na prahu třetího tisíciletí opravdu K SMÍCHU a pokud si myslíš, že ne, asi jsi v životě neviděl jinej audiosoft.

onehalph

Příspěvek od onehalph »

markus: nehodlam se tady s nikym poustet do zadnyho flame - a uz vubec ne na hranici urazeni ... ver tomu, ze k zakoupeni logicu me vedlo jen to, ze jsem nic lepsiho nenasel ... a delam s nim denne ... ale neviim jediny duvod, proc se tady nejak obhajovat - jen jsem narazel na to, ze ani OMYLEM neni logic 7 prevlecena petka ... pokud si to myslis, brat Ti to nebudu, ale nepis to tady verejne, protoze o tom zjevne nevis tolik, abys to dokazal uspokojive obhajit ...
A jeste poznamka - kdybych procital toto forum pozorneji, tak bych neprisel na nic jineho, nez ze jsi sem zatim napsal 3 prispevky - ze kterych nevidim nic, nez steskky nad tim, ze Apple odrizl Logic z platwormy win ... asi pro to mel sve dobre (financni) duvody ... ale do toho nevidi ani jeden z nas - bych rekl :-)

markuc

Na hranici urážení ?

Příspěvek od markuc »

Jasně, souhlasím a slibuju, že je to můj poslední příspěvek na tohle téma. Co se týče toho konfrontačního tónu, upozorňuju tě, že jsi s ním začal ty, když jsi mě obvinil z toho, že znám Logic 7 jen ze screensetů. To zaprvé, zadruhé si myslím, že argumentů pro to, co se mi na Logicu nelíbí, mám po dvaceti letech profesionální praxe dost a zatřetí jsi mi zkomolil jméno, věřím,že omylem. Měj se, redaktore !

Odpovědět