nestane se vubec nic. takze sbohem a jabko
apple je megapimp a pase vsechny PC usery logicu
-
tomasEXetien
apple je megapimp a pase vsechny PC usery logicu
ESkey s Logic pro 6, zastrcenej do PC logicu 5.51 NEAUTORIZUJE ZADNY pluginy navic.
- Pavel Vantuch
-
tomasEXetien
My o tom včera vedli řeč s PM a je to logiš. Já kupoval LAP6, ale speciálně se objednávala hybridní verze Mac6/PC5.5, která je obojetná. Normální LAP6 verze už v tý době (cca. rok zpátky) byla Mac only... Apple mi byl čert dlužnej
Doufám, že co nejdýl vydržím s 5kou na PC. Smutný na tom je, že dneska tím pádem vlastně nejde koupit Logic na PC ani v tý starý verzi, což je pro mě fakt nepochopitelná politika.
Jasný je, že až někdy v budoucnu budu kupovat novej komp, tak to bude G5. Doufám, že do tý doby budou stát tak půlku toho, co teď...
Saša
Jasný je, že až někdy v budoucnu budu kupovat novej komp, tak to bude G5. Doufám, že do tý doby budou stát tak půlku toho, co teď...
Saša
nechci sirit bludy, ale AMD A64 je G5 procesoru moc moc podobne,
spousta lidi od AMD se ani netaji ze je mozne ze v budoucnu pobezi
OSX na AMD A64, pripadne oboji pobezi na spolecnem systemu.
Za americky ceny je Apple dobra volba, ale v Evrope je tak predrazenej
ze se na domaci kutilstvi poridit neda.
Jo a dokonce ted nejaka firma mercury vyrabi case co je takova trochu
skaredejsi koprika case G5
spousta lidi od AMD se ani netaji ze je mozne ze v budoucnu pobezi
OSX na AMD A64, pripadne oboji pobezi na spolecnem systemu.
Za americky ceny je Apple dobra volba, ale v Evrope je tak predrazenej
ze se na domaci kutilstvi poridit neda.
Jo a dokonce ted nejaka firma mercury vyrabi case co je takova trochu
skaredejsi koprika case G5
- Pavel Vantuch
G5 vs. AMD 64-bit a spol.
No, tak bych si to dovolil po nekolika dnech ukoncit.
Neverim tomu, ze OS X bude kdy behat na peckovym prociku.
Uz to pisu po nekolikate.
PowerPC neni to same jako Intel nebo AMD, nedej boze Celer.
Uz to pochopte!!! Taktovaci frekvence neni v tomhle pripade srovnavaci parametr!!!
Neverim tomu, ze OS X bude kdy behat na peckovym prociku.
Uz to pisu po nekolikate.
PowerPC neni to same jako Intel nebo AMD, nedej boze Celer.
Uz to pochopte!!! Taktovaci frekvence neni v tomhle pripade srovnavaci parametr!!!
-
markuc
MacOSX na Intelu
Budiž vám všem poučením, nikdy nepředbíhat událostem ! Dneska běhá OSX na Intelu jako by se nechumelilo a ani už to nikomu nepřijde divný. Ale pravda, na skutečný sjednocení těchto dvou platforem si budeme muset ještě počkat, ale vzhledem k tomu, kolik procent akcií Apple vlastní Bill Gates, možná ne moc dlouho. Ale můžu vás uklidnit osobní zkušeností-Logic 7 je převlečená pětka, není tam kromě pár syntíků skoro nic navíc, akorát je to v lepším grafickým rozhraní a líp se to ovládá, ale nějakej skutečnej revoluční vývoj se nekoná ! Apple zatím pouze zachraňuje krachující firmu.
-
markuc
Logic 7 pro
Pokud by jsi prohlížel toto fórum poctivěji, věděl by jsi, že s ním dělám v práci a troufám si tvrdit, že ho už celkem znám. Rozhodně s ním trávím víc času, než drtivá většina ostatních včetně tebe a proto jsem napsal to, co jsem napsal. Ta editace audia v arrange módu je na prahu třetího tisíciletí opravdu K SMÍCHU a pokud si myslíš, že ne, asi jsi v životě neviděl jinej audiosoft.
markus: nehodlam se tady s nikym poustet do zadnyho flame - a uz vubec ne na hranici urazeni ... ver tomu, ze k zakoupeni logicu me vedlo jen to, ze jsem nic lepsiho nenasel ... a delam s nim denne ... ale neviim jediny duvod, proc se tady nejak obhajovat - jen jsem narazel na to, ze ani OMYLEM neni logic 7 prevlecena petka ... pokud si to myslis, brat Ti to nebudu, ale nepis to tady verejne, protoze o tom zjevne nevis tolik, abys to dokazal uspokojive obhajit ...
A jeste poznamka - kdybych procital toto forum pozorneji, tak bych neprisel na nic jineho, nez ze jsi sem zatim napsal 3 prispevky - ze kterych nevidim nic, nez steskky nad tim, ze Apple odrizl Logic z platwormy win ... asi pro to mel sve dobre (financni) duvody ... ale do toho nevidi ani jeden z nas - bych rekl
A jeste poznamka - kdybych procital toto forum pozorneji, tak bych neprisel na nic jineho, nez ze jsi sem zatim napsal 3 prispevky - ze kterych nevidim nic, nez steskky nad tim, ze Apple odrizl Logic z platwormy win ... asi pro to mel sve dobre (financni) duvody ... ale do toho nevidi ani jeden z nas - bych rekl
-
markuc
Na hranici urážení ?
Jasně, souhlasím a slibuju, že je to můj poslední příspěvek na tohle téma. Co se týče toho konfrontačního tónu, upozorňuju tě, že jsi s ním začal ty, když jsi mě obvinil z toho, že znám Logic 7 jen ze screensetů. To zaprvé, zadruhé si myslím, že argumentů pro to, co se mi na Logicu nelíbí, mám po dvaceti letech profesionální praxe dost a zatřetí jsi mi zkomolil jméno, věřím,že omylem. Měj se, redaktore !