Ahoj,
potřebuji nastavit v arange view klávesovou zkratku pro mezerník, kdy po zmáčknutí klávesy mezerník dojde ke spuštění/zastavení tracku jen v označeném místě na midi region. Nevím jestli mi rozumíte, ale prostě když si kliknu na jakékoliv midi políčko (podbarví se černě - označí se) a zmáčknu mezerník, tak aby došlo k přehrání označeného midi políčka. V okamžiku kdy zmáčknu opět mezerník, tak aby se přehrávání ukončilo. Nebaví mne si pořád označovat lokátorem odkud/pokavaď se má přehrávat. Hledal jsem v key command, ale tam nic.
- má to takhle někdo nastavené?
- je vůbec možné to takhle nastavit a tedy kde?
- nedá se tato funkce v key command vytvořit?
díky Aleš
Arange View-Stop/Play from Selected - nastavení na mezerník
Re: Arange View-Stop/Play from Selected - nastavení na mezer
A jak ti máme radit, když ani nenapíšeš, o jakou aplikaci ti jde, trubko ? Je to Cubase. Reaper, Studio One ... ??? 

Snad obsah fóra má název LOGIC, ne? 

Aha, promin ... nekoukam.
Tohle v Logicu asi nepůjde, teda neznám 10, ale v 9 o ničem takovým nevím ...
Tohle v Logicu asi nepůjde, teda neznám 10, ale v 9 o ničem takovým nevím ...
Shift- Enter (ciselna cast klavesnice) je prikaz pro "Play from Selection" ti napul pomuze ale nezastavi se to na konci. Vsechny zkratky najdes v "Key command" kde si tento prikaz muzes zmenit jak potrebujes. Zde si taky muzes upravit prikaz "set locators and play" ci podobne funkce co potrebujes. To znamena ze po vyvolani tohoto prikazu bude tebou vybrana cast oznacena lokatorem a prehraje se.
Jeste me napadla jedna vec ktera by se ti mozna mohla hodit pomoci MARQUEE TOOL oznac misto a to je pak prehrano pomoci mezerniku a zastavi se na konci. Nastav si MT jako sekundarni tool( nahore v pravo). Tak to je asi vse co ti poradim ja.
Díky Stane!!! Sice ne 100% ale částečně si mi pomohl poradit. Asi po 10 min. zkoušení v key command jsem kliknul pravým tlačítkem myši na zelený locator v arange view, objeví se nabídka v ní je příkaz "Auto Set Locators" Pokud si klikneš na jakékoliv midi/audio políčko, tak se ti nastaví i lokátor (délka lokátoru je závislá na délce midi/audio políčka). Pak po zmáčknutí mezerníku dojde k play/stop
That's All...
)
That's All...