Export

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
merlinhz
Příspěvky: 27
Registrován: 16 lis 2016 11:13

Export

Příspěvek od merlinhz » 17 led 2017 21:24

Ahojte, zoznamujem sa stale s Logicom, a narazil som na dalsiu skalu.
potreboval som vyexportovat vsetky stopy, co sa mi aj pekne podarilo ale neexportlo mi ani jeden BUS kde mam nahadzany delay a reverb :(.
pls help

setkym dakujem, toto forum mi zachranuje prdel :D

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1365
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Export

Příspěvek od tony9 » 17 led 2017 21:26

Moc tomu nerozumím, ty chceš exportovat každou stopu zvlášť?

merlinhz
Příspěvky: 27
Registrován: 16 lis 2016 11:13

Re: Export

Příspěvek od merlinhz » 17 led 2017 21:33

hej klasika wavka po stopach, v Logicu je to cez All Tracks as audio files... vyexportuje vsetko okrem sendov

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1365
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Export

Příspěvek od tony9 » 17 led 2017 21:43

Tohle fakt nevím, jak vyexportovat send. Je tam víc možností exportu, třeba vyzkoušet. A nebo zkusit help.

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1901
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Export

Příspěvek od Stan » 17 led 2017 23:47

vyexportovat sendy(busy) nejde z jednoho prostyho duvodu ze zadny audio neobsahuji ale signal jimi pouze prochazi. Vsechny efekty by mely byt zapsany do vyexportovanych stemu. Pokud si dobre vzpominam tak je u exportu polozka "include FX" ci tak neco ale nejsem si jisty.

EDIT: Ted jsem na to koukal takze u exportu stop mas "bypass audio FX" ktery slouzi k vypnuti pluginu na dane stope. Pokud mas skupinu bicich poslanych sendama na Bus a tam mas kompresor pak musis zmenit vystup busu ktery je automaticky prirazen na master na jinou stopu.

jeste jedna moznost je tady ale je to 7 let stary datum tak mozna bude LPX mit jine reseni. Uz jsem v LP9-X dlouho nedelal a navic tohle jsem nikdy nezkousel ale za pokus to stoji pokud to nutne potrebujes.

You create an arrange track for whichever auxiliary channel strip you like (control click the aux in the mixer and select "Create/Select Arrange Track") and place an empty region on its track in the arrange (control click "Create empty MIDI region"...or use the pencil tool). Then when you invoke the Export All Tracks as Audio Files command, an audio file will be exported for the aux as well.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2678
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: Export

Příspěvek od Fractal » 18 led 2017 12:02

ten tip s prázdným regionem by měl fungovat

merlinhz
Příspěvky: 27
Registrován: 16 lis 2016 11:13

Re: Export

Příspěvek od merlinhz » 18 led 2017 21:58

vdaka za rady, nasiel som celkom easy postup jak to ide
pozrite https://support.apple.com/sk-sk/HT201284
vlastne to je to iste co si pisal :)

vdaka

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1901
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Export

Příspěvek od Stan » 18 led 2017 22:44

Ja jsem staromodni a verim vice klasickemu nahrani do nove stopy v realnem case. Ale i tak je hlavni ze ti to funguje a jsi s tim spokojen.

Odpovědět