free mastering limiter/maximizer do Logicu

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2837
Registrován: 10 dub 2004 14:54

free mastering limiter/maximizer do Logicu

Příspěvek od Fractal »

Máte nějaké tipy, doporučení?

Zatím jsem našel:

W1 Limiter (4Front Technologies)
- klon Waves L1 limiteru, nemá gain reduction meter

MLimiter (MeldaProduction)
- trošku zbytečně moc nastavení, zpočátku favorit, domácí produkce

AradazMaximizer5 (Aradaz)
- dosud jsem neozkoušel

LoudMax (Thomas Mundt)
- jednoduchý, přehledný, zatím asi nejlepší

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3262
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: free mastering limiter/maximizer do Logicu

Příspěvek od Oxyygen »

V logicu mas malo nastroju?

Adptive Limiter
Multiband Compressor
Subbass
Exciter

no ja nevim, zrovna logic je velmi dobre vybavenej
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4792
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: free mastering limiter/maximizer do Logicu

Příspěvek od Amorph »

a to muze byt vst nebo ne?

lottewerther
Příspěvky: 124
Registrován: 31 led 2003 03:20

Re: free mastering limiter/maximizer do Logicu

Příspěvek od lottewerther »

Logic VST nepěstuje.

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2837
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: free mastering limiter/maximizer do Logicu

Příspěvek od Fractal »

no může to být vst, ale pro mac

jsem zapomněl zmínit že mám Logic express, takže tam je jenom jeden limiter, který je super, ale jako výstupní se mi moc nezdá

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2837
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: free mastering limiter/maximizer do Logicu

Příspěvek od Fractal »

aha, tak měl jsem za to že mi jedou vstčka - ale to byly hybrid instalace - takže vstčka jo, ale jenom přes VST-AU wrapper

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4792
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: free mastering limiter/maximizer do Logicu

Příspěvek od Amorph »

pokud teda muzes pouzit vst wrapper, tak zkus urcite TLs Maximizer 1.1

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2837
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: free mastering limiter/maximizer do Logicu

Příspěvek od Fractal »

já vím, ten je super, ale je to win-only... navíc přes ten wrapper to bude žrát dost cpu takže hledám pouze AU

ještě jsem teďka objevil EaReckon FR-Limit-87


Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2403
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: free mastering limiter/maximizer do Logicu

Příspěvek od tomy45 »

Tak ten limiter od vladgsound LIMITER6 je sleha... pecka. Zere CPU ale fakt ze skvely limiter :)

Odpovědět