Jaky PowerBook na Logic 5.5?
Jaky PowerBook na Logic 5.5?
Velevazeni pratele a kolegove,
koketuji s myslenkou poridit na eBay jety PowerBook a provozovat na nem Logic 5.5 (o novejsi verzi 6 ci 7 zatim neuvazuji).
Na co by si mel dat clovek pozor stran vybaveni (RAM, rozhrani atd.) a hlavne jak silny stroj byste doporucovali (CPU, RAM, ...)
Jde mi vice mene o smysluplne(!) "minimalni system requirements" dle vasich zkusenosti.
Budu vdecny za jakykoli tip ci radu!
Diky predem
Merlin
koketuji s myslenkou poridit na eBay jety PowerBook a provozovat na nem Logic 5.5 (o novejsi verzi 6 ci 7 zatim neuvazuji).
Na co by si mel dat clovek pozor stran vybaveni (RAM, rozhrani atd.) a hlavne jak silny stroj byste doporucovali (CPU, RAM, ...)
Jde mi vice mene o smysluplne(!) "minimalni system requirements" dle vasich zkusenosti.
Budu vdecny za jakykoli tip ci radu!
Diky predem
Merlin
...so many knobs, so little time... (autor neznamy)
-
onehalph diky moc!
Ja to tusil, ze to cloveka bude tahnout vys a vys...ale asi to jinak holt nepujde jak vidim. No a co treba G3 (Pismo) 500 MHz/128 MB? Je to prilis naivni predstava?
No 768MB RAM mi prijde uz docela maximalisticka velikost (aspon pro me skromne ucely)...
Anebo co treba G4 500MHz/256MB? Je to na Logic 6 porad slabe?

No 768MB RAM mi prijde uz docela maximalisticka velikost (aspon pro me skromne ucely)...
Anebo co treba G4 500MHz/256MB? Je to na Logic 6 porad slabe?
- Pavel Vantuch
On OS X opravdu tu pamet drobatko papa. Ted jsem pridaval do iBooku G4/1.33 GHz s on-board 256MB RAM 512MB modul, takze mam 768MB a musim rict, ze je to teda sakra rozdil uz jenom v tom, jak beha system sam o sobe.
256MB RAM je pro OS X takova minimalni nutnost, aby to chodilo slusne se zakladnimi aplikacemi. Na Logic bych opravdu pridal.
256MB RAM je pro OS X takova minimalni nutnost, aby to chodilo slusne se zakladnimi aplikacemi. Na Logic bych opravdu pridal.
Diky, diky! No a je opravdu OS X takova nutnost? Nestacil by na L6 nejaky nizsi OS co tolik nezere resources a pritom chodi svizne, popr. zda by nestacil nejaky nizsi OS pro LAP 5.5 bez nutnosti obri (a drahe) RAM??
(Neco jako napr. WinXP (zere vic vykonu) versus Win2000 (zere min a umi to same))
(Neco jako napr. WinXP (zere vic vykonu) versus Win2000 (zere min a umi to same))
- Pavel Vantuch
merlin: ja jsem provozoval logic az do verze 6.4 (tusim) na OS 9 - problem je v tom, ze vetsina pluginu (3th party vyrobcu) uz pro OS 9 neni. Pro to by Ti pochopitelne stacil ten G4/500 - zalezi, co od toho chces - ale OS 9 (i kdyz proti nemu nemam extra moc vyhrad) je uz skutecne "zastaraly" system ... kazdopadnne na popisovanych 8 stop audio Ti bude stacit i G3 notas (zkusenost z provozovani logic 4.8 na G3/266 stolni)