Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 05 črc 2011 12:09

nie .. ide o to , ze FCPx nepodporuje export do OMF (i ked uz sa objavila 3rd party utilita za 500$ , co je 2x cena FCPx) .. A predpoklada sa ze by logic mohol nativne pracovat s audio projektami FCPx .. cize by sa stal defacto audio editorom pre FCPx ..

ale to su take dohady ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 05 črc 2011 23:49

celkom pekny clanocek vysvetlujuci , ako je to vlastne s novym FCPx ..

http://pogue.blogs.nytimes.com/2011/06/ ... cut-pro-x/

dedyk
Příspěvky: 49
Registrován: 11 dub 2010 21:03

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dedyk » 07 črc 2011 11:37

zrovna se chystam objednat logic 9 a trochu nechapu to cekani na 10... stavajici verze mi prijde velmi povedena - kdybych mel cekat na nove verze vsech produktu, o ktere mam zajem, tak se k delani hudby asi nikdy nedostanu :) kup 9, nauc se s ni delat a kdyz se ti nebude 10 libit, tak neupdatuj...

Uživatelský avatar
jakubt
Příspěvky: 246
Registrován: 17 zář 2009 12:18

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od jakubt » 07 črc 2011 13:37

dedyk píše: kup 9, nauc se s ni delat a kdyz se ti nebude 10 libit, tak neupdatuj...
Tady je trochu problém v tom, že když se bude Logic 10 kupovat přes App Store, tak nebude možnost slevy na upgrade z nižších verzí (protože v appstore nejde prodávat upgrade na software koupený mimo appstore - to je taky jeden z důvodů, proč aplikace v appstore výrazně levnější). Takže kupovat teď Logic 9 může za pár měsíců být vyhozené peníze (pokud budu chtít mít 10 hned), na druhou stranu Logic 10 může být třeba až za rok nebo i víc... Já zatím zůstávam u verze 8.

dedyk
Příspěvky: 49
Registrován: 11 dub 2010 21:03

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dedyk » 07 črc 2011 17:33

myslis, ze upgrade na logic pujde cestou OSX lion a nepujde koupit jako box verze, ale pouze jako dwnld pres appstore? to by me celkem zajimalo... asi tedy taky vyseckam s objednavkou 9 :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 07 črc 2011 17:35

vsetky softy sa uz kupuju len cez appstore ... teda tie co predava apple ..

dedyk
Příspěvky: 49
Registrován: 11 dub 2010 21:03

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dedyk » 07 črc 2011 17:41

pytkin: chapu, ze kdyz to kupujes primo ad applu, tak jen appstore, ale koupit to prece muzes i jinde jako box... slo mi o to, dle ceho usuzuje,ze upgrade bude mozne koupit jen primo - proto ta otazka na paralelu s LIONem...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 07 črc 2011 17:43

no nove softy uz sa ako box nepredavaju .. uz len v appstore .. trebars tu spominany Final CUt X , a k nemu dalsie programy Compressor a Motion 5 neexistuju v BOX verziach .. APPSTORE ONLY ..

Uživatelský avatar
JohnyDeza
Příspěvky: 130
Registrován: 17 říj 2010 11:36

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od JohnyDeza » 08 črc 2011 14:02

Jojo, právě... Kdoví, jak to bude, jestli jej budou nějak brutálně přeipisovat nebo ne, a právě již zmiňovaný FC byl v minulév verzi balík na několika DVD, jen instalačky měly okolo 45GB, a teď je to "jenom" párgigový instalátor, přičemž programy, které se v přechozí verzi dodávaly spolu s ním, tak se musí koupit zvlášť... A z toho důvodu prostě vyčkávám... Navíc by mě štvalo, kdybych si koupil Logic 9, naistaloval jej a musel zůstat u verze 9.0, pokud by se Apple zachoval s updatama stejně, jako v případě Final Cutu...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 08 črc 2011 14:35

no keby si si kupil logic za 500 a novy logic 10 by stal v appstore 120, tak by si si ho proste kupil tiez ..

Uživatelský avatar
JohnyDeza
Příspěvky: 130
Registrován: 17 říj 2010 11:36

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od JohnyDeza » 08 črc 2011 15:52

To ano, protože to by byla téměř updatová cena :wink: Ale je otázka, jestli to tak bude.. Proto jsem doufal, že se zde najdu i informace, o kterých zatím nevím :)

Edit: http://superapple.cz/2011/07/apple-otac ... profi-vod/ Tak tohle mě pro změnu těší :twisted:

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Prvotsky » 12 črc 2011 11:51

mně osobně v logicu 9 nic nechybí. to co mi chbelo ( dobry reverb a efekty ) sem dokoupil jako pluginy, takže je mi jedno jakej bude update.
jediný co mě možná napadá nějakej zabudovanej melodyne jako ma cubase a lepsi auto timestretch jako ma ableton..
ale nijak zasadne to nepotrebuju..

P.

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tranzistor » 13 črc 2011 12:33

No je pravda ze se vsechno ted prodava pres AppleStore, ale tak premejslim, kdyz si nekdo bude kupovat Logic10 jako novej a ten bude tak obsahlej jako logic9, tak jestli se mu bude chtit tahat pres Internet tech 60GB ;-) A tusim ze ten FC je na tom podobne s velikosti... To nekdo na to bude cekat nez to potaha mozna dyl, nez kdyz by si koupil BOX.... ;-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 13 črc 2011 12:43

ono sa to dotahuje postupne .. nemusis to tahat naraz .. zase ina vyhoda toho je , ze si ten logic mozes nainstalovat na hocikolko pocitacov ..

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tranzistor » 13 črc 2011 13:56

Pytkin píše:ono sa to dotahuje postupne .. nemusis to tahat naraz .. zase ina vyhoda toho je , ze si ten logic mozes nainstalovat na hocikolko pocitacov ..
....myslis ten BOXovanej? To tedy jo...

Odpovědět