Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin »

nie .. ide o to , ze FCPx nepodporuje export do OMF (i ked uz sa objavila 3rd party utilita za 500$ , co je 2x cena FCPx) .. A predpoklada sa ze by logic mohol nativne pracovat s audio projektami FCPx .. cize by sa stal defacto audio editorom pre FCPx ..

ale to su take dohady ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

celkom pekny clanocek vysvetlujuci , ako je to vlastne s novym FCPx ..

http://pogue.blogs.nytimes.com/2011/06/ ... cut-pro-x/

dedyk

Příspěvek od dedyk »

zrovna se chystam objednat logic 9 a trochu nechapu to cekani na 10... stavajici verze mi prijde velmi povedena - kdybych mel cekat na nove verze vsech produktu, o ktere mam zajem, tak se k delani hudby asi nikdy nedostanu :) kup 9, nauc se s ni delat a kdyz se ti nebude 10 libit, tak neupdatuj...

jakubt

Příspěvek od jakubt »

dedyk píše: kup 9, nauc se s ni delat a kdyz se ti nebude 10 libit, tak neupdatuj...
Tady je trochu problém v tom, že když se bude Logic 10 kupovat přes App Store, tak nebude možnost slevy na upgrade z nižších verzí (protože v appstore nejde prodávat upgrade na software koupený mimo appstore - to je taky jeden z důvodů, proč aplikace v appstore výrazně levnější). Takže kupovat teď Logic 9 může za pár měsíců být vyhozené peníze (pokud budu chtít mít 10 hned), na druhou stranu Logic 10 může být třeba až za rok nebo i víc... Já zatím zůstávam u verze 8.

dedyk

Příspěvek od dedyk »

myslis, ze upgrade na logic pujde cestou OSX lion a nepujde koupit jako box verze, ale pouze jako dwnld pres appstore? to by me celkem zajimalo... asi tedy taky vyseckam s objednavkou 9 :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

vsetky softy sa uz kupuju len cez appstore ... teda tie co predava apple ..

dedyk

Příspěvek od dedyk »

pytkin: chapu, ze kdyz to kupujes primo ad applu, tak jen appstore, ale koupit to prece muzes i jinde jako box... slo mi o to, dle ceho usuzuje,ze upgrade bude mozne koupit jen primo - proto ta otazka na paralelu s LIONem...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no nove softy uz sa ako box nepredavaju .. uz len v appstore .. trebars tu spominany Final CUt X , a k nemu dalsie programy Compressor a Motion 5 neexistuju v BOX verziach .. APPSTORE ONLY ..

JohnyDeza

Příspěvek od JohnyDeza »

Jojo, právě... Kdoví, jak to bude, jestli jej budou nějak brutálně přeipisovat nebo ne, a právě již zmiňovaný FC byl v minulév verzi balík na několika DVD, jen instalačky měly okolo 45GB, a teď je to "jenom" párgigový instalátor, přičemž programy, které se v přechozí verzi dodávaly spolu s ním, tak se musí koupit zvlášť... A z toho důvodu prostě vyčkávám... Navíc by mě štvalo, kdybych si koupil Logic 9, naistaloval jej a musel zůstat u verze 9.0, pokud by se Apple zachoval s updatama stejně, jako v případě Final Cutu...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no keby si si kupil logic za 500 a novy logic 10 by stal v appstore 120, tak by si si ho proste kupil tiez ..

JohnyDeza

Příspěvek od JohnyDeza »

To ano, protože to by byla téměř updatová cena :wink: Ale je otázka, jestli to tak bude.. Proto jsem doufal, že se zde najdu i informace, o kterých zatím nevím :)

Edit: http://superapple.cz/2011/07/apple-otac ... profi-vod/ Tak tohle mě pro změnu těší :twisted:

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

mně osobně v logicu 9 nic nechybí. to co mi chbelo ( dobry reverb a efekty ) sem dokoupil jako pluginy, takže je mi jedno jakej bude update.
jediný co mě možná napadá nějakej zabudovanej melodyne jako ma cubase a lepsi auto timestretch jako ma ableton..
ale nijak zasadne to nepotrebuju..

P.

Tranzistor

Příspěvek od Tranzistor »

No je pravda ze se vsechno ted prodava pres AppleStore, ale tak premejslim, kdyz si nekdo bude kupovat Logic10 jako novej a ten bude tak obsahlej jako logic9, tak jestli se mu bude chtit tahat pres Internet tech 60GB ;-) A tusim ze ten FC je na tom podobne s velikosti... To nekdo na to bude cekat nez to potaha mozna dyl, nez kdyz by si koupil BOX.... ;-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ono sa to dotahuje postupne .. nemusis to tahat naraz .. zase ina vyhoda toho je , ze si ten logic mozes nainstalovat na hocikolko pocitacov ..

Tranzistor

Příspěvek od Tranzistor »

Pytkin píše:ono sa to dotahuje postupne .. nemusis to tahat naraz .. zase ina vyhoda toho je , ze si ten logic mozes nainstalovat na hocikolko pocitacov ..
....myslis ten BOXovanej? To tedy jo...

Odpovědět