Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od a.tom.x » 16 črc 2013 15:39

Jinak vtipný, Logic stránka u Apple ještě nefunguje :)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 16 črc 2013 15:56

no hurááá. libí se mi gui, tmavší je vždy lepší, než něco řezavého. večer taky ozkouším :) a jestli jsou tam midi pluginy tak to je končně dokonalé.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 16 črc 2013 16:01

a.tom.x píše:Jinak vtipný, Logic stránka u Apple ještě nefunguje :)
http://www.apple.com/logic-pro/ tu je novy
http://www.apple.com/logicpro/ tu je stary

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3167
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Oxyygen » 16 črc 2013 16:07

twoe ES2 ani EXS24 neprosly redizajnem.... proboha proc? Kdo se ma na ty nimry koukat? 15 let stary UI
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Pierre Savage
Příspěvky: 58
Registrován: 12 čer 2013 22:36

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pierre Savage » 16 črc 2013 16:48

tyjo a ta cena je super...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 16 črc 2013 16:49

tak pre tych co maju znova zaplatit 180 EUR to az tak super neni :)

lavender
Příspěvky: 852
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od lavender » 16 črc 2013 17:36

no, poistili si dalsich kupcov na novy osx, kedze to ide az od 10.8.x. mam 10.6.8 a nic mi nechyba. cize v mojom pripade 180+cena osx noveho. :-/ aky je tam kompresor? neviem to nikde najst...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 16 črc 2013 17:55

Skoda ze to neni zadarmo , vidte... :)

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od MonkeyFighter » 16 črc 2013 18:12

Track Stacks! ...no hura, jestli mim neco v logicu krute chybelo tak to byly foldery...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od TOM-Thak » 16 črc 2013 18:20

Haha, tak to vidim, ze pri prechodu na MACa asi rovnou poskladim i LOGIC, puvodne jsem myslel, ze zustanu jeste u Cubase.. no ale za tu cenu :D

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 16 črc 2013 18:22

ekeaze píše:Skoda ze to neni zadarmo , vidte... :)
to nie ale nejaky zvyhodneny upgrade pre tych co uz maju kupeny logic9 mohli dat, kazda slusna firma to tak vzdy robi.. hlavne ti co si kupili 9 cez appstore si ho teraz, ak chcu prejst na X, mozu akurat tak strcit do zazdku kedze sa to ani neda predat (prevody licencii na sw kupeny cez appstore apple nepodporuje)

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3086
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od hombrefeo » 16 črc 2013 18:25

je to krute nefer, nekteri ho kupovali za 500$

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od TOM-Thak » 16 črc 2013 18:28

No nefer vuci tem, co ho kupovali to je.. to je fakt..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 16 črc 2013 19:59

Obrázek
Obrázek
toto je fajn, podobne to ma vyriesene aj Reaper, zjanvne sa nechali inspirovat :-)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od TOM-Thak » 16 črc 2013 20:30

To ma i cubase ty Takes..

Kazdopadne me potesili moznosti udelat fade v regionu tzn. nemusis pouzivat FADE tool, ale zapnes si tam ty kosticky on hover jako to ma cubase.
Teda mozna to tam bylo i ve starym logicu, kdyz sem ho kdysi zkousel, ale nenasel jsem to nikde...

Navic Mixer se mi libi vic jak Cubase 7 mix..

Odpovědět