Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od a.tom.x »

Jinak vtipný, Logic stránka u Apple ještě nefunguje :)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2030
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. »

no hurááá. libí se mi gui, tmavší je vždy lepší, než něco řezavého. večer taky ozkouším :) a jestli jsou tam midi pluginy tak to je končně dokonalé.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22119
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin »

a.tom.x píše:Jinak vtipný, Logic stránka u Apple ještě nefunguje :)
http://www.apple.com/logic-pro/ tu je novy
http://www.apple.com/logicpro/ tu je stary

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3263
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Oxyygen »

twoe ES2 ani EXS24 neprosly redizajnem.... proboha proc? Kdo se ma na ty nimry koukat? 15 let stary UI
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Pierre Savage
Příspěvky: 58
Registrován: 12 čer 2013 22:36

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pierre Savage »

tyjo a ta cena je super...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22119
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin »

tak pre tych co maju znova zaplatit 180 EUR to az tak super neni :)

lavender
Příspěvky: 1170
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od lavender »

no, poistili si dalsich kupcov na novy osx, kedze to ide az od 10.8.x. mam 10.6.8 a nic mi nechyba. cize v mojom pripade 180+cena osx noveho. :-/ aky je tam kompresor? neviem to nikde najst...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2030
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. »

Skoda ze to neni zadarmo , vidte... :)

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od MonkeyFighter »

Track Stacks! ...no hura, jestli mim neco v logicu krute chybelo tak to byly foldery...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od TOM-Thak »

Haha, tak to vidim, ze pri prechodu na MACa asi rovnou poskladim i LOGIC, puvodne jsem myslel, ze zustanu jeste u Cubase.. no ale za tu cenu :D

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13753
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy »

ekeaze píše:Skoda ze to neni zadarmo , vidte... :)
to nie ale nejaky zvyhodneny upgrade pre tych co uz maju kupeny logic9 mohli dat, kazda slusna firma to tak vzdy robi.. hlavne ti co si kupili 9 cez appstore si ho teraz, ak chcu prejst na X, mozu akurat tak strcit do zazdku kedze sa to ani neda predat (prevody licencii na sw kupeny cez appstore apple nepodporuje)

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3526
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od hombrefeo »

je to krute nefer, nekteri ho kupovali za 500$

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od TOM-Thak »

No nefer vuci tem, co ho kupovali to je.. to je fakt..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13753
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy »

Obrázek
Obrázek
toto je fajn, podobne to ma vyriesene aj Reaper, zjanvne sa nechali inspirovat :-)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od TOM-Thak »

To ma i cubase ty Takes..

Kazdopadne me potesili moznosti udelat fade v regionu tzn. nemusis pouzivat FADE tool, ale zapnes si tam ty kosticky on hover jako to ma cubase.
Teda mozna to tam bylo i ve starym logicu, kdyz sem ho kdysi zkousel, ale nenasel jsem to nikde...

Navic Mixer se mi libi vic jak Cubase 7 mix..

Odpovědět