to nie ale nejaky zvyhodneny upgrade pre tych co uz maju kupeny logic9 mohli dat, kazda slusna firma to tak vzdy robi.. hlavne ti co si kupili 9 cez appstore si ho teraz, ak chcu prejst na X, mozu akurat tak strcit do zazdku kedze sa to ani neda predat (prevody licencii na sw kupeny cez appstore apple nepodporuje)
A kolik stojí třeba upgrade u steinbergu ?
Tahle marketingová strategie mi připadá naprosto okej. Naláká to nový uživatele, nemusej platit třeba 15k a starý uživatele si holed koupí full verzi za cenu upgradeu.
je normalne robit discounty pre starych zakaznikov ... apple ma toto na haku.. ako jeden z mala.. vlastne neviem o ziadnej inej firme ktora by takto kaslala na majitelov predchadzajucich verii a neumoznila im upgrade za nejaku zvyhodnenu cenu ... plus v appstore je mega nevyhoda ze nemozes predat co mas kupene (previest licenciu na niekoho ineho) - su veci kde jednoducho apple ma este obrovske rezervy (a to hovorim ako ich velky fanusik)
OT: No me se nepovedlo treba ani z appstore koupene apps. zazalohovat z iphone do nejnovejsich itunes.. proste at delam sync. jakkoli a vseho, tak to neslo a pri formatu telefonu to napise, ze si to musis koupit znova, takze nevim no.. driv to slo.. jako je to par korun, ale je to dobrej nesmysl..
dendy píše:
to nie ale nejaky zvyhodneny upgrade pre tych co uz maju kupeny logic9 mohli dat, kazda slusna firma to tak vzdy robi.. hlavne ti co si kupili 9 cez appstore si ho teraz, ak chcu prejst na X, mozu akurat tak strcit do zazdku kedze sa to ani neda predat (prevody licencii na sw kupeny cez appstore apple nepodporuje)
a da sa to v appstore spravit ? este som sa s tym nestretol ..
TOM-Thak píše:OT: No me se nepovedlo treba ani z appstore koupene apps. zazalohovat z iphone do nejnovejsich itunes.. proste at delam sync. jakkoli a vseho, tak to neslo a pri formatu telefonu to napise, ze si to musis koupit znova, takze nevim no.. driv to slo.. jako je to par korun, ale je to dobrej nesmysl..
staci to stiahnut .. v appstore mas PURCHASED ITEMS .. a tam mas vsetko co si kupil .. len to downloadnes ..
dendy píše:
a da sa to v appstore spravit ? este som sa s tym nestretol ..
no keby apple chceli tak do appstoru mozu nieco take doplnit.. ale zjavne nechcu
To že majitelé verze 9 musí platit plnou cenu za verzi 10 je neuvěřitelné, skoro nehorázné a je naprosto v rozporu se zavedenými ústavními zvyklostmi ...
Ze te huba neboli, Ivo. Za tenhle turbo soft a hodne tucnou vybavu das necelejch 5000 (slovy pet tisic). Za to mnohdy nemas ani jednu pluginu, natoz upgrade nebo celej soft.
Tahle cena je nastavena jako upgrade. Ta castka je opravdu smesna, tak se uklidnete.