Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 18 črc 2013 10:27

mrknu na ebay, to už je zkousnutelný.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 18 črc 2013 10:38

chlapi .. 2x30" .. to je fakt obrovska plocha .. to uz realne zabera v studiu strasne vela miesta .. problemy s akustikou .. atd atd .. pokial teda nemiesate v kinosale :)

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 18 črc 2013 10:48

Mně by stačil jeden :)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od a.tom.x » 18 črc 2013 10:58

Pytkin píše:chlapi .. 2x30" .. to je fakt obrovska plocha .. to uz realne zabera v studiu strasne vela miesta .. problemy s akustikou .. atd atd .. pokial teda nemiesate v kinosale :)
... ale ty panoramata ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 18 črc 2013 11:31

ekeaze píše:
Brooklyn / juanita juarez píše:prosel jsem si ty novy ficury, je to skoda, ale jde jestli se nepletu vsude o catch-up mode se soucasnou konkurenci, nic novyho nebo inovativniho. je dobre, ze se probudili a snad takovy dychani na krk povzbudi celkove developerskou scenu, ale mit to v pocitaci bych nechtel (jestli se nepletu, porad se treba stereo stopy nezobrazi jako dve diskretni waveformy, ale jedna? zadny skriptovani, to by me pri rychly praci omezilo dost. proste neni to jako ableton, kterej ma pro me spoustu svudnejch moznosti, co jinde nevidim). GUI se mi jevi min profi a vic hrackarstvi, ale mozna na tohle nemam dost cit. je ale dost dobre mozny, ze to bude lepsi nez nova mixconsole v cubase 7, ta se opravdu nepovedla.
když roztáhnu track na šířku, tak vidim normál stereo waveform. script editor tam nějaký je, tedy pokud nemyslíš macro.

já myslim, že nic nepokurvili, spíš je to pěkně logicky poladěný vše, jen na 24 monitoru je to už na hranici. Nemám co bych tomu vytknul. Grafika je užasná, naprosto čitelný vše, čistý, sladěný.
myslel jsem ten editor maker (provedeni nekolika ukonu za sebou po stistknuti zvoleny kombinace klaves; ne skriptovani midi). ze to umi zobrazit stereo je dobry. ale porad to treba neumi dobre pracovat s romplerama s multi-out, audio editing je silenej... jsem diky tomuhle releasu rad, ze jsem do logicu nikdy neinvestoval a jsem s cubase, i kdyz jestli osmicka nenapravi chyby sedmicky, stejne budu muset bud vydrzet u legacy sestky, anebou zkouset reaper na audio a asi ableton na hrani si.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 18 črc 2013 11:32

brooklyn : jaky je problem a audio editacion v Logicu ? nikdy som to neskusal ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 18 črc 2013 11:45

Tak jasný Cubase je v něčem dál, zase Logic na takový to klasika skládání je komplexnější a zase má jiný výhody. Někdo k tomu nepotřebuje full editaci audia. Naopak midi což mi přijde v logicu lepší.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 18 črc 2013 13:53

este by ma zaujimalo - spravili daco s editaciou automatizacie v Logic X alebo to ostalo identicke ako v 9 ?? Lebo to mi nie celkom sedelo ako sa stym robilo ...

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3167
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Oxyygen » 18 črc 2013 13:55

na netu uz je verze na vyzkouseni, ta by mela zodpovedet vsechny dotazy pred koupi. BTW meli by spravit mesicni demo jako u Final Cut X, to je uplne idealni reseni try before buy
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od TOM-Thak » 18 črc 2013 20:32

Jeste ctu na foru, ze to podpruje jen 64bitove plug iny? To budu muset proverit v jakych verzich co mam..

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3086
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od hombrefeo » 18 črc 2013 22:28

a na 10.6.8 to nejede?

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od syncro » 19 črc 2013 10:42

Ta (ne)upgrade politika mě moc nenadchla, ale zas ta celková cena je tak nízko, že to i chápu. Když si vezmu, kolik mě kdysi stála 5ka s pluginy 8-) Saša

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 19 črc 2013 11:08

sasa : ty vole ja som myslel, ze uz sem ani nechodis :)

</offtopic>

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od syncro » 19 črc 2013 11:17

Pytkin: Velmi málo 8-) Saša
#offtopic sorry

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 19 črc 2013 12:35

Pytkin píše:brooklyn : jaky je problem a audio editacion v Logicu ? nikdy som to neskusal ..
clip gain - neni pokud vim doted (prostrednictvim tahla). zadny fade operace na eventech -- nejde stylem clik&drag.

taky pokud vim porad nejde zobrazit u stopy vic automatizacnich / cc lanes pod sebou.

Odpovědět