Logic 10 Rumors
Re: Logic 10 Rumors
ja som zvyknuty z nuenda clip gain nastavovat ciselne.. tak to ide ? fade operace na eventoch is missing ? to je divne .. to snad ma kazdy DAW 

Fade u eventu jde clik and drag dokonce muzes libovolne fade ohybat, samozrejme ze vic autoamtizaci muzes mit. U gainu si ted nejsem jist jestli to nejak neslo nez prez inspector.
Fade in/out na regionu jde udelat pres fade tool. Gain u regionu asi opravdu jen pres inspector.
Tam pisou, ze Fade In/OUt se da zaskrtnout, aby slo udelat u Clipu (regionu) jako to je v Cubase, ale GAIN clipu nejde (to me na tom fakt mega sralo na puvodnim logicu 9).
a ked spravis gain , prekresli sa vlna podla gainu ?
ne, vlna zustava stejna.
ej tak to je na picu ..
-
- Profesionál
dik, tak to ziju v mylce, takze v partu muzes mit treba tohle (?)ekeaze píše:Fade u eventu jde clik and drag dokonce muzes libovolne fade ohybat, samozrejme ze vic autoamtizaci muzes mit. U gainu si ted nejsem jist jestli to nejak neslo nez prez inspector.
https://www.dropbox.com/s/ktlxouz6bsneuld/cc.jpg
-
- Profesionál
thovt: to je automatizace pluginu, ja jsem to asi spatne napsal, myslim midi party.
Logicu x to máš pod sebou v Step editoru , navíc jakýkoliv kontroler se dá přepnout do arrangment okna , tedy mimo midi part do klasický autmatizace.
-
- Profesionál
ekeaze: tak to je fajn! a nevim, proc mi nekdo tvrdil opak. v cubase se daji prepnout CC taky do klasicky automatizace v aranzi, ale s jednou naprosto stupidni vyjimkou -- nejde tam prehodit pitchbend. nechapu. nakonec jsem si napsal midi transformer skript, abych mohl editovat pitch v aranzi a skript to prepisuje do pitchbend automatizace.
Logic X jasná inspirace Cubase 7:
Logic´s Flex Pitch = Cubase´s Vari Audio
Logic Control iPad = Cubase iC Remote Controller iPad
Smart Controls = Quick Controls
new Retro Synth = Retrologue VSTi Synth
Midi Plugins, Arpeggiator = v Cubase už léta
Drummer, new Loops = GrooveAgent , Loop library, v Cubase už léta
Music XML support = Cubase od v7
SoundCloud support = Cubase od v6.5
...
Nový GUI se podle prvních reakcí snad povedl...
Logic´s Flex Pitch = Cubase´s Vari Audio
Logic Control iPad = Cubase iC Remote Controller iPad
Smart Controls = Quick Controls
new Retro Synth = Retrologue VSTi Synth
Midi Plugins, Arpeggiator = v Cubase už léta
Drummer, new Loops = GrooveAgent , Loop library, v Cubase už léta
Music XML support = Cubase od v7
SoundCloud support = Cubase od v6.5
...
Nový GUI se podle prvních reakcí snad povedl...
no a ? v dnesnom sw biznise sa kazdy i spiruje kazdym ... nevidim na tom nic zle... dobre sa k tomu postavili na novom zelande - uplne zrusili patentove pravo na SW