Logic 10 Rumors
Re: Logic 10 Rumors
Takze v preferenciach sa da nastavit , ze pointer tool v hornej casti robi fade tool .. cize netreba prepinat kurzory a funguje to ako v ostatnych DAW ..
tak uz som dosiel ako funguje pencil .. treba zapnut v preferenciach destructive audio editaciu .. a potom v editore sa da prepnut na FILE a uz ide kreslit vlny ..
neni tam ale scrubber tool ..
tak uz som dosiel ako funguje pencil .. treba zapnut v preferenciach destructive audio editaciu .. a potom v editore sa da prepnut na FILE a uz ide kreslit vlny ..
neni tam ale scrubber tool ..
- SoundsFine
Můžete někdo vyzkoušet rendering cca 10 a více stop v Cubase7/Nuendo6 vs Logic?
Mně zní lépe o poznání ve prospěch Cubase7.

Mně zní lépe o poznání ve prospěch Cubase7.

SoundsFine : mně vždy celkově Cubase přišel jasnější než Logic, ale zas logic měl "jakoby" více basů... otázkou je co je pro koho lépe.
To samé ableton tam zas jakoby "scházely" basy, spodek jakoby více plastičtější
)
To samé ableton tam zas jakoby "scházely" basy, spodek jakoby více plastičtější

sounsfine - ved sem hod parsekundovy render z jedneho aj druheho...
2Pytkin: Nebyl by screeshot toho, jak ted vypada nove ten fade regionu (clipu)? Na youtube ani jinde jsem to zatim nevidel.
dik
dik
Fade je stejny jak v LP9
tom : je to paradne .. v hornej casti rovis fade .. v strede mozes posuvat oba regiony (ked su vedla seba) , dole posuvas samostatne lavy a pravy region .. nema to chybu .. a s COMMANDOM si mozes nadefinovat este dalsi tool .. cise CUTter .. fakt pohodlna editacia
- Přílohy
-
Tak to je super! Fakt se tesim az to vyzkousim. Diky za screen.
- SoundsFine
tagže čím více stop, tím je rozdíl více markantní.
Schválně si to zkuste.
Logic hraje oproti C7 trochu tak trochu "pod dekou"
Cubase7 má jasnější a přirozenější výšky, pevnější čitelnější basy.
Grafické prostředí je ale u Logic lépe udělané.
Nicméně rendering je asi zásadní věc u DAW.
Schválně si to zkuste.
Logic hraje oproti C7 trochu tak trochu "pod dekou"
Cubase7 má jasnější a přirozenější výšky, pevnější čitelnější basy.
Grafické prostředí je ale u Logic lépe udělané.
Nicméně rendering je asi zásadní věc u DAW.
a nemohol by si hodit nejaku ukazku.... nie kazdy mame aj cubendo aj logic aby sme si to mohli odskusat... fakt ma to zaujima...
- SoundsFine
Spíše bych potřeboval, aby to zkusil někdo další a podal reference.
U mě to vychází, že Logic je lehce pod dekou, jako bych přepnul na Fireface UFX na starý Multiface mkI.
U mě to vychází, že Logic je lehce pod dekou, jako bych přepnul na Fireface UFX na starý Multiface mkI.
Soundsfine : daj tracky a skusim to ..
Soundsfine: to je znama vec to co pises, ten rozdil tam je , ja nejakym null testum neverim, protoze to taky slysim. Kazdopadne po mastru to stejne nepoznas.
Jinak kdyz uz jsme u toho tak nejlepe mi sedel Presonus S1. Schvalne to vyzkousej.
Jinak kdyz uz jsme u toho tak nejlepe mi sedel Presonus S1. Schvalne to vyzkousej.
no hlavne miesas v jednom softe .. vsetko nastavis ako uznas za vhodne a potom to vyrendrujes .. a to hra predpokladam rovnako ..
Ne jde o celkovej charakter toho zvuku. To ze je Logic "pod dekou" uz napsalo vice lidi. Takze to neni subjektivni haluz. Nicmene to ale neznamena ze je to spatne.