Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 20 črc 2013 15:32

Takze v preferenciach sa da nastavit , ze pointer tool v hornej casti robi fade tool .. cize netreba prepinat kurzory a funguje to ako v ostatnych DAW ..

tak uz som dosiel ako funguje pencil .. treba zapnut v preferenciach destructive audio editaciu .. a potom v editore sa da prepnut na FILE a uz ide kreslit vlny ..
neni tam ale scrubber tool ..

Uživatelský avatar
SoundsFine
Příspěvky: 511
Registrován: 28 črc 2008 15:29

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od SoundsFine » 20 črc 2013 16:21

Můžete někdo vyzkoušet rendering cca 10 a více stop v Cubase7/Nuendo6 vs Logic?
Mně zní lépe o poznání ve prospěch Cubase7.
:shock:

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 20 črc 2013 16:56

SoundsFine : mně vždy celkově Cubase přišel jasnější než Logic, ale zas logic měl "jakoby" více basů... otázkou je co je pro koho lépe.
To samé ableton tam zas jakoby "scházely" basy, spodek jakoby více plastičtější :))

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12771
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 20 črc 2013 17:01

sounsfine - ved sem hod parsekundovy render z jedneho aj druheho...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od TOM-Thak » 20 črc 2013 17:37

2Pytkin: Nebyl by screeshot toho, jak ted vypada nove ten fade regionu (clipu)? Na youtube ani jinde jsem to zatim nevidel.
dik

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 20 črc 2013 17:57

Fade je stejny jak v LP9

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 20 črc 2013 18:29

tom : je to paradne .. v hornej casti rovis fade .. v strede mozes posuvat oba regiony (ked su vedla seba) , dole posuvas samostatne lavy a pravy region .. nema to chybu .. a s COMMANDOM si mozes nadefinovat este dalsi tool .. cise CUTter .. fakt pohodlna editacia
Přílohy
Screen Shot 2013-07-20 at 6.28.06 PM.png
Screen Shot 2013-07-20 at 6.28.06 PM.png (145.44 KiB) Zobrazeno 125 x

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od TOM-Thak » 20 črc 2013 19:12

Tak to je super! Fakt se tesim az to vyzkousim. Diky za screen.

Uživatelský avatar
SoundsFine
Příspěvky: 511
Registrován: 28 črc 2008 15:29

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od SoundsFine » 20 črc 2013 19:12

tagže čím více stop, tím je rozdíl více markantní.
Schválně si to zkuste.
Logic hraje oproti C7 trochu tak trochu "pod dekou"
Cubase7 má jasnější a přirozenější výšky, pevnější čitelnější basy.

Grafické prostředí je ale u Logic lépe udělané.
Nicméně rendering je asi zásadní věc u DAW.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12771
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 20 črc 2013 19:32

a nemohol by si hodit nejaku ukazku.... nie kazdy mame aj cubendo aj logic aby sme si to mohli odskusat... fakt ma to zaujima...

Uživatelský avatar
SoundsFine
Příspěvky: 511
Registrován: 28 črc 2008 15:29

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od SoundsFine » 20 črc 2013 20:10

Spíše bych potřeboval, aby to zkusil někdo další a podal reference.
U mě to vychází, že Logic je lehce pod dekou, jako bych přepnul na Fireface UFX na starý Multiface mkI.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 20 črc 2013 20:48

Soundsfine : daj tracky a skusim to ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 20 črc 2013 21:08

Soundsfine: to je znama vec to co pises, ten rozdil tam je , ja nejakym null testum neverim, protoze to taky slysim. Kazdopadne po mastru to stejne nepoznas.

Jinak kdyz uz jsme u toho tak nejlepe mi sedel Presonus S1. Schvalne to vyzkousej.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 20 črc 2013 21:18

no hlavne miesas v jednom softe .. vsetko nastavis ako uznas za vhodne a potom to vyrendrujes .. a to hra predpokladam rovnako ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 20 črc 2013 21:33

Ne jde o celkovej charakter toho zvuku. To ze je Logic "pod dekou" uz napsalo vice lidi. Takze to neni subjektivni haluz. Nicmene to ale neznamena ze je to spatne.

Odpovědět