Logic 10 Rumors
Re: Logic 10 Rumors
nerozumiem .. ved ked miesam , tak nastavujem EQ tak , ze to neni pod dekou ..
- Jirka Štolfa
Jako bývalý uživatel Logicu a nynější uživatel S1, můžu potvrdit poddekovou teorii.
Jinak to nad čím tady jásá Pytkin (dole potahuješ střih a uprostřed zalínáš) je u S1 samozřejmost.
Celkově mi Logic X příjde jako hodně slabý update. S vyplazeným jazykem dotáhli všechny ostatní DAW. Nejsou ani o krok napřed, spíš kousek pozadu.
Jinak to nad čím tady jásá Pytkin (dole potahuješ střih a uprostřed zalínáš) je u S1 samozřejmost.
Celkově mi Logic X příjde jako hodně slabý update. S vyplazeným jazykem dotáhli všechny ostatní DAW. Nejsou ani o krok napřed, spíš kousek pozadu.
Pytkin píše:nerozumiem .. ved ked miesam , tak nastavujem EQ tak , ze to neni pod dekou ..
Ale timto neni. Priblizne by se to dalo popsat , jako kdyz syntak pracuje na 96khz, nebo na 44,1khz. Je to otazka enginu. Rozdily v tom proste jsou i kdyz minimalni.
jo iste ze v inych softwaroch to uz bolo .. ale hosi tu pisali ze v LogiXu to nejde .. Takze jasam ze to ide ..Jirka Štolfa píše: Jinak to nad čím tady jásá Pytkin (dole potahuješ střih a uprostřed zalínáš) je u S1 samozřejmost.
priznam sa , ze tomuto nerozumiem uz vobec ..ekeaze píše: Ale timto neni. Priblizne by se to dalo popsat , jako kdyz syntak pracuje na 96khz, nebo na 44,1khz. Je to otazka enginu. Rozdily v tom proste jsou i kdyz minimalni.
Ale je to jedno .. Ja potrebujem , aby to korektne spolupracovalo s FinalCutom .. Ked to bude fungovat , tak budem happy , lebo to bude jediny software , ktory to umoznuje ..
ale stiahnut 36GB contentu .. to da teda zabrat .. to budem tahat este celu noc a zajtra celu noc ..
atomix ; kde su environments ? nikde to neviem najst ..
jaj uz som nasiel .. v preferenciach v ADVANCED treba zapnut MIDI ..
atomix ; kde su environments ? nikde to neviem najst ..
jaj uz som nasiel .. v preferenciach v ADVANCED treba zapnut MIDI ..
Pytkin píše: priznam sa , ze tomuto nerozumiem uz vobec ..
Jsem to psal hodně obrazně, ale rozdíl teké je mezi Cubase SX a Cubase 7, co se týče kvality enginu. Takže asi tak

potom tomu fakt nerozumiem , naco tu o tom pisete ..ekeaze píše:Pytkin píše: priznam sa , ze tomuto nerozumiem uz vobec ..
Jsem to psal hodně obrazně, ale rozdíl teké je mezi Cubase SX a Cubase 7, co se týče kvality enginu. Takže asi takStejnak ale to neni podstatné, protože jsou ty rozdíly minimální.
Pytkin prosim tě
SoundsFine se k něčemu vyjádřil, tak na to regujem. Stejně tak reguješ ty, že nerozumíš. Akce - reakce.

ok .. mas pravdu .. je kokotina reagovat na nepodstatne picoviny ..
no .. Content sa mi kupodivu za noc stiahol .. takze mozme zacat objavovat instrumenty ..
no .. Content sa mi kupodivu za noc stiahol .. takze mozme zacat objavovat instrumenty ..
ten rozdiel tam pocujete len pri plabacku alebo aj vo vyrenderovanom wavku ?? a este by ma zaujimalo (ak aj v render wavku), ze ci len pri 16bit alebo aj pri 32bit exporte...
pri playbacku teoreticky naozaj mozubyt aj nie uplne zanedbatelne rozdiely... prii 16bit exporte tiez moze narobit neplechu nie uplne idealna bitrate konveriza, povedzme nedobre zaimplementovany dithering a podobne ... ale nechce sa mi verit ze by bol pocutelny rozdiel pri 32 (alebo aspon 24) bit exportoch - to uz by bol gakt pruser
fakt by som chcel pocut tie ukazky na porovnanie, cisto zo zvedavosti...
pri playbacku teoreticky naozaj mozubyt aj nie uplne zanedbatelne rozdiely... prii 16bit exporte tiez moze narobit neplechu nie uplne idealna bitrate konveriza, povedzme nedobre zaimplementovany dithering a podobne ... ale nechce sa mi verit ze by bol pocutelny rozdiel pri 32 (alebo aspon 24) bit exportoch - to uz by bol gakt pruser
fakt by som chcel pocut tie ukazky na porovnanie, cisto zo zvedavosti...
dendy : ale ako to chces testovat ? akoze zoberes nejaky stereo WAV .. das ho do Cubase a das ho do Logicu a budes porovnavat ako to hraje ?
Otázkou je kolika bit je Logic engine, myslím že stále 32 a to je celé mystérium nepodstatného rozdílu. Šťourat do toho dál nebudu.
cubase je tiez predsa 32bit .. viac ani nema zmysel .. to len blazni v sonare pocuju travu rast a tvrdia ze ich 64bit engine je lepsi ..
Cubase je 64, S1 je 64, Reaper je 64 atd... engine neni zavisly na 32/64 bit OS, je pro oba stejny.