Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 20 črc 2013 21:42

nerozumiem .. ved ked miesam , tak nastavujem EQ tak , ze to neni pod dekou ..

Uživatelský avatar
Jirka Štolfa
Příspěvky: 479
Registrován: 11 kvě 2013 09:16

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Jirka Štolfa » 20 črc 2013 21:43

Jako bývalý uživatel Logicu a nynější uživatel S1, můžu potvrdit poddekovou teorii.

Jinak to nad čím tady jásá Pytkin (dole potahuješ střih a uprostřed zalínáš) je u S1 samozřejmost.

Celkově mi Logic X příjde jako hodně slabý update. S vyplazeným jazykem dotáhli všechny ostatní DAW. Nejsou ani o krok napřed, spíš kousek pozadu.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 20 črc 2013 21:46

Pytkin píše:nerozumiem .. ved ked miesam , tak nastavujem EQ tak , ze to neni pod dekou ..

Ale timto neni. Priblizne by se to dalo popsat , jako kdyz syntak pracuje na 96khz, nebo na 44,1khz. Je to otazka enginu. Rozdily v tom proste jsou i kdyz minimalni.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 20 črc 2013 22:51

Jirka Štolfa píše: Jinak to nad čím tady jásá Pytkin (dole potahuješ střih a uprostřed zalínáš) je u S1 samozřejmost.
jo iste ze v inych softwaroch to uz bolo .. ale hosi tu pisali ze v LogiXu to nejde .. Takze jasam ze to ide ..
ekeaze píše: Ale timto neni. Priblizne by se to dalo popsat , jako kdyz syntak pracuje na 96khz, nebo na 44,1khz. Je to otazka enginu. Rozdily v tom proste jsou i kdyz minimalni.
priznam sa , ze tomuto nerozumiem uz vobec ..

Ale je to jedno .. Ja potrebujem , aby to korektne spolupracovalo s FinalCutom .. Ked to bude fungovat , tak budem happy , lebo to bude jediny software , ktory to umoznuje ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 20 črc 2013 23:02

ale stiahnut 36GB contentu .. to da teda zabrat .. to budem tahat este celu noc a zajtra celu noc ..

atomix ; kde su environments ? nikde to neviem najst ..

jaj uz som nasiel .. v preferenciach v ADVANCED treba zapnut MIDI ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 21 črc 2013 12:02

Pytkin píše: priznam sa , ze tomuto nerozumiem uz vobec ..

Jsem to psal hodně obrazně, ale rozdíl teké je mezi Cubase SX a Cubase 7, co se týče kvality enginu. Takže asi tak :) Stejnak ale to neni podstatné, protože jsou ty rozdíly minimální.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12695
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 21 črc 2013 12:32

Obrázek
Som neodolal ... :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 21 črc 2013 12:57

ekeaze píše:
Pytkin píše: priznam sa , ze tomuto nerozumiem uz vobec ..

Jsem to psal hodně obrazně, ale rozdíl teké je mezi Cubase SX a Cubase 7, co se týče kvality enginu. Takže asi tak :) Stejnak ale to neni podstatné, protože jsou ty rozdíly minimální.
potom tomu fakt nerozumiem , naco tu o tom pisete ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 21 črc 2013 13:22

Pytkin prosim tě :) SoundsFine se k něčemu vyjádřil, tak na to regujem. Stejně tak reguješ ty, že nerozumíš. Akce - reakce.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 21 črc 2013 13:26

ok .. mas pravdu .. je kokotina reagovat na nepodstatne picoviny ..

no .. Content sa mi kupodivu za noc stiahol .. takze mozme zacat objavovat instrumenty ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12695
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 21 črc 2013 13:31

ten rozdiel tam pocujete len pri plabacku alebo aj vo vyrenderovanom wavku ?? a este by ma zaujimalo (ak aj v render wavku), ze ci len pri 16bit alebo aj pri 32bit exporte...

pri playbacku teoreticky naozaj mozubyt aj nie uplne zanedbatelne rozdiely... prii 16bit exporte tiez moze narobit neplechu nie uplne idealna bitrate konveriza, povedzme nedobre zaimplementovany dithering a podobne ... ale nechce sa mi verit ze by bol pocutelny rozdiel pri 32 (alebo aspon 24) bit exportoch - to uz by bol gakt pruser

fakt by som chcel pocut tie ukazky na porovnanie, cisto zo zvedavosti...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 21 črc 2013 13:46

dendy : ale ako to chces testovat ? akoze zoberes nejaky stereo WAV .. das ho do Cubase a das ho do Logicu a budes porovnavat ako to hraje ?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 21 črc 2013 13:46

Otázkou je kolika bit je Logic engine, myslím že stále 32 a to je celé mystérium nepodstatného rozdílu. Šťourat do toho dál nebudu.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 21 črc 2013 13:50

cubase je tiez predsa 32bit .. viac ani nema zmysel .. to len blazni v sonare pocuju travu rast a tvrdia ze ich 64bit engine je lepsi ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Ondra P. » 21 črc 2013 13:55

Cubase je 64, S1 je 64, Reaper je 64 atd... engine neni zavisly na 32/64 bit OS, je pro oba stejny.

Odpovědět