Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od tomy45 » 22 črc 2013 14:16

no ten "reaktor style" je to co ultrabeat. proste bicie vsti s vlastnym sekv. joooj, toto ja nelubim :)

diky oxygen.

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3167
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Oxyygen » 22 črc 2013 14:26

Muzes je kreslit i v pianorollu
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 22 črc 2013 20:24

Takze spravil som porovnanie mixu v nuende a logicu .. Zalozil som novy temu : ./logic/logic-a-jeho-poddekovy-mixdown-t19621.html

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od TOM-Thak » 27 črc 2013 10:48

Sakra mel jsem za to ze je tu nekde link na demo LOGIC PRO X, ale to sem asi blbe cetl.. takze ho asi budu muset otestovat koupi full verze :D

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 27 črc 2013 22:43

a uz tu mame prvy upgrade fix na LogicX :-)

Obrázek

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od a.tom.x » 16 srp 2013 02:31

Nevím jestli dělám něco špatně, ale mám celkem problém s EXS24 knihovnou.

Na disku mám celkem velikou a roztříděnou knihovnu vlastních samplů v exs formátu. EXS24 jí normálně najde, pokud se klikne na jeho "displej" s názvem programu a prolistuje se menu až do jednotlivých adresářů, což je sice na první pokus celkem dobrý, ale když chci projet knihovnu, kde mám třeba bicí sady, musím pokaždé listovat v těch menu a to je strašný zdržování a otrava. V té knihovně vlevo mi to furt cpe ty jejich presety, ale na ty jim kašlu, chci svoje exs programy a banky jak to bylo v Logicu 9 ... dělám něco blbě???
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od a.tom.x » 25 srp 2013 01:29

Logic X mě začíná čím dá tím víc štvát ...

- nepojmenovává audio vstupy v external instruments (ale všude jinde jo), tj. jako kretén musím s papírem hedat v 72 audio INs, kde mám co připojené
- po restaru projektu si nepamatuje MIDI nastavení u všech MIDI external instrumentů, takže je musím znova ručně jeden po druhém namapovat/reloadovat uložené preset nastavení - strašný !!!!
- podivné chování s rozlaďováním stop (jako by si to interně posílalo pitch bend) .. tj. naprosto nepoužitelné !!!!
- staré projekty z L9 dělají chyby
- už mi to i 2x spadlo
- s UADem to provádí podivnosti, občas je třeba o sekundu ve zpoždění celá stopa co na ní je UAD po start/stop se zase chytne
- knihovnu pluginů jsem již zmínil u EXS24 ... funguje stejně debilně u všech pluginů (já vám pánové seru na vaše presety !!!!)

--- takže zpět na stromy resp. do Logic 9 dokud to neodchytají.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tom Šen » 01 zář 2013 14:47

Ahoj, je možné nainstalovat Logic X, aby poté nadále v pohodě fungoval Logic 9.
Tedy možnost je možnost bez problému pokračovat na starých projektech v devítce a nové projekty už začínat v desítce?

Díky, ahoj Tom

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3167
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Oxyygen » 01 zář 2013 15:03

jo

jsou to dva nezavisle programy
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tom Šen » 01 zář 2013 15:17

oxygen: díky za rychlé info, tak tím pádem kupuji...ahoj

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tom Šen » 03 zář 2013 16:27

Ahoj, chci si koupit Logic X, ale mam system 10.6., který nemá app store, na MacBook pro na kterém dělám hudbu.
Appstore mám ale na stolním Mac mini, teda manželka :D
Dotaz tedy zní: Můžu si koupit Logic X na jiném počítači do něj jej stáhnout a pak jej nainstalovat na jiný počítač (na svůj MacBook Pro?). Bude to fungovat a půjde to autorizovat?

Pak mám ještě prosbu: Občas nám padá internet...když mi spadne během stahování, nepřijdu o peníze...budu moci dál stahovat?

Omlouvám se, jestli jsou to velmi laické dotazy, ale nic tak objebného jsem přes net nikdy nekupoval

díky za rady ahoj,
Tom

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1905
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Stan » 03 zář 2013 17:42

1. Stáhnout můžeš, aktivovat taky, pokud to spadne o peníze nepříjdeš.
2. Na 10.6 (SL) ti to nepošlape

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tom Šen » 04 zář 2013 09:57

Stan: díky, ok. Takže nejdřív udělám update

Jen se chci ještě zeptat. V App Store se mi Logic X nabízí jen v Eurech. Dá se to prosím nějak navolit v Dolarech? Vyjde to totiž výrazně levněji.
díky, ahoj

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3167
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Oxyygen » 04 zář 2013 10:34

musel bys mit americky ID (s US nebo mezinarodni kartou) aby jsi mohl platit v dolarech. Navic cena tam je bez DPH
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tom Šen » 06 zář 2013 21:34

Oxygen: díky, tak to zakoupím v Euro
Stan: Ok, budu updatovat. Ale na stránkách applu je že Logic běží na: OS X v10.8.4 or later. Teď jsem koupil MacMini, tam je 10.8.2, to znamená, že to taky nepoběží? Na jakém OSX vám to běží?
díky, ahoj

Odpovědět