Logic 10 Rumors
Re: Logic 10 Rumors
jelo by na to i na 10.8.2, ale oni uz predpokladaji, ze kazdy updatoval automaticky...
Tom : updatni ten mac miňi ..
Určitě to pojede na 10.8.2.(8.4 je doporučené minimum) ono ti to stejně nabídne update jakmile to píchneš na net . Já zatím zůstávám u 10.6. (SL) Mám koupenýho Liona ale ještě jsem neměl odvahu přeinstalovat systém ve studiu (čekám za kolik půjde nový Mac Pro a když to bude do 3000 tak do něj vlítnu a upgradnu studio) já stále zůstávám u L9. Jsem sice Logic guy ale co jsem viděl tak nemám zatím potřebu updatovat L9 zatím stačí na to co potřebuju a doufám že do podzimu vychytají nejzákladnější chyby a pak to vezmu jedním vrzem. 

tez mam na serveru stale 10.6.8...
- Pierre niko
Maly vylev, ale taky prispevek s informacni hodnotou: Logic me pekne s*re. Delam v nem 4. den a porad se v nem nedokazu zorientovat. Moc intuitivni teda neni. Je to tim, ze delam 10 roku v cubase? Nebo jsem tupej
je to tym ze robis 10 rokov v cubase... proste sa potrebujes zbavit navykov z cubase a vstrebat nove... vela veci sa proste v logicu robi inak ... ja som presiel mnohymi DAW - v cubae som robil asi 3 roky - logic mi pride intuitivnejsi nez cubase ale zase zdaleka nie tak intuitivny ako Reaper 

ja robim 20 rokov v cubase a na Logic som si zvykol celkom rychlo ..
- Pierre niko
Uz je to zase o trochu lepsi, pogooglil jsem a otevrely se mi nove moznosti. Absence prekreslovani vln pri pouziti automatizace, nebo fade in/outu, je ale nevysvetlitelna. Navic, ja si tam nastavil fade in, fade out v audio regionu a furt se nic nedelo. Uz jsem silel a nadaval. No, stacilo stopnout a dat znovu prehravat projekt a najednou to pracovalo. Taky zklamani. Audio editace mi bude nejakou dobu tvat, vsechno ostatni je takovy lepsi garage band. Ale chapu, ze mnoho veci se da customizovat a ja o tom zatim nevim. Ucim se.
absence fade in/out ? co si pod tym predstavujes ? neprekreslovanie vln je velka otrava .. pre mna zasadna vec , kvoli ktorej postprodukciu nadalej robim v nuende .. tak isto scrub a kreslenie audia , je na hovno ..
- Pierre niko
Taky tak.neprekreslovanie vln je velka otrava .. pre mna zasadna vec
Jinak nene, myslel jsem absence prekreslovani vln pri pouziti automatizace, nebo pri pouzti fade in/outu. No nic, Cubase asi nakonec teda dostane svuj upgrade, no...
dnes update na 10.0.5
The waveform size in an audio region now adapts to the value of the region gain parameter.
hura!
The waveform size in an audio region now adapts to the value of the region gain parameter.
hura!
no ten list oprav je úctyhodnej: https://discussions.apple.com/message/24178303#24178303
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
masivni update...
pekny novy Channel EQ !
pekny novy Channel EQ !