Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
a.tom.x

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od a.tom.x »

nic z problémů, které mám s LX tam ovšem není uvedeno:

- otevírání knihovny k pluginům (tj. se mi pořád otevírá celá i když chci řešit jenom EXS24 programy a nějaký jejich presety jsou mi u p...) ... ale to je asi fíčura a´la GarageBand tj. všichni budou používat stejné zvuky a stejné nastavení ... a to bude krása :(
- resetování nastavení external plugins při restartu LX
- MIDI pitch problém (ujíždění ladění u externích MIDI nástrojů)
- MIDI stopy neumějí MIDI pluginy ... nechápu proč
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Dollac píše:dnes update na 10.0.5

The waveform size in an audio region now adapts to the value of the region gain parameter.

hura!
dnes som si nahodil 10.0.6 .. to adaptovanie value GAIN je super .. dokoca ten parameter gain sa da mysov hybat .. cize ho neni treba vzdy rucne natukavat .. este mi k dokonalosti chyba , aby aj FADE IN/OUT na objekte sa premietli do vykreslovania vlny ..

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Moje problémy s external instruments nevyřešeny, stále tvrdošijně při restartu projektu všechny external instruments nastaví na první MIDI okruh :( zajímavé, že audio kanály zůstanou správně. tj. musím každý otevřít a znova naloadovat presety jednotlivých zařízení z knihovny (ačkoli i po tom restartu tam svítí ten správný preset, jenom je blbě nastavený).

Pojmenování audio vstupů by se mělo konat přes I/O labels ... no na to když jenom kliknu tak to celé spadne.

Padala mi grafika (u těch animovanejch nesmyslů jako Drummer) tak jsem přeinstaloval na Maverics kvůli tomu, tak teď se zdá, že OK.

Jenom mám pořád pocit, že to převzalo nějaké staré nastavení Audio/MIDI z Logicu 9 a asi by to chtělo něco vymazat, ale nevím co a kde :(
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Tom Šen

Příspěvek od Tom Šen »

Ahoj, má nový Logic Pro X nové možnosti okamžité změny volume audia přímo v daném nahraném eventu? (tak jak to má třeba Cubase) myslím tím jednoduché chycení myší a zesílení...
díky ahoj Tom

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Mysov ako v cubende to nejde.. V lavo v inspectore je policko gain.. To nakliknes a napises, alebo tuaim aj tahas mysov hore dole a menis hodnotu..

Tom Šen

Příspěvek od Tom Šen »

Tak jsem včera konečně zakoupil Logic pro X - udělal jsem update OSX dle výše daných rad, všem díky.
Jinak mám ještě dotaz. První co mi moc nesedí, je výzazně tmavé šedé prostředí plochy. Nevíte prosím, dá se někde změnit barva plochy?...v sekci preferences - display jsem nic nenašel...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

na ploche prave tlacitko CHANGE DESKTOP BACKGROUND .. tam si potom mozes vybrat tapety alebo SOLID COLOR , ak chces iba jednu farbu ..

Tom Šen

Příspěvek od Tom Šen »

Pytkin: díky moc, to je rychlá pomoc, jdu na to mrknout, ahoj

Tom Šen

Příspěvek od Tom Šen »

Pytkin: tak jsem to zkoušel, ale asi jsem se špatně vyjádřil - myslel jsem změnu šedé plochy v Logicu. Ve verzi 9 to v pohodě šlo, tam bylo možné navolit si barvu pod audioeventama jakou jsi chtěl...nevíš teda jestli to jde i v desítce, díky

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jaj ja som myslel ze v systeme ..

tu je navod ako zmenit logic X : http://logicxinterfaces.wordpress.com/modification/

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

Mam otazku ohladom Control surface v Logicu. Povedzme ze mam generic midi controller so 16 knobmi. Da sa Logic nastavit tak ze priradim knoby ku parametrom pluginov a potom vzdy ked ma plugin focus, controller ho ovlada?

Live to ma podobne ale take nedomrle. Pokial viem dokaze takto ovladnut len 8 knobov a priradi im 'best of' parametre, co nie je moc idealne. v okamihu ked knob premapujem na iny parameter tak je priradeny natvrdo a meni ten parameter aj pri focuse na iny plugin. (jo rack ro riesi ale stale je to len 8 knobov)

Tom Šen

Příspěvek od Tom Šen »

Pytkin: diky moc, bude to pro me trochu "programatorsky" narocne, ale rozhodne to zkusim. Trochu nechapu, proc to je v teto verzi tak slozite, ahoj

thovt

Příspěvek od thovt »

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

pekny, ze se logic nenechava odepsat. maji tam v updatu zadara mnohem vic ficur nez cubase v placeny novy verzi, ktera navic nefunguje.

Odpovědět