Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tom Šen » 27 bře 2015 08:58

Ahoj, mám prosbu ohledně mono split při bouncing: Mám nahranou stereo stopu a chci ji vyexportovat jako dvě nezávislé monostopy. Vůbec se mi to ale nedaří...Kliknu na BOUNCE, potom nakliknu ve file type SPLIT. Vyexportujou se mi dvě stopy, které se automaticky pojmenují L a R, to je ok. Pokud je ale naimportuju do projektu, tak se na obou objevuje symbol dvou protínajících kruhů (teda symbol sterea) a obě stopy se taky zobrazují jako stereo vizuálně - mají dvě aplitudy v jednom eventu,...tak už su z toho poměrně zmatený :-) Nevíte prosím co s tím? Díky

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 28 bře 2015 00:40

skusal som to teraz a oba subory su mono ..

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tom Šen » 30 bře 2015 16:45

Pytkin: ahoj, díky. Je to ale stejně divné, když je něco mono a přesto se to zobrazuje jako stereo... Logic jsem kupoval loni, ještě jsem nedělal update, možná tam to bude už vychytané...zkusím to.

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3086
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od hombrefeo » 30 bře 2015 16:48

a co vytvorit mono stopu a namiesto importu ten kanal vlozit?

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tom Šen » 31 bře 2015 07:25

hombrefeo: pokud Ti dobře rozumím, tak jsem to tak taky zkoušel a stejně to nefunguje. Nechápu jak takový program jako Logic, nedokáže takovou marginální věc udělat...zlatý např. Cubase před deseti lety, který to uměl ok, nebo Logic 9...no...prostě vývoj jde někdy dozadu...:-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin » 31 bře 2015 08:31

pockaj . ja stale nerozumiem .. sak to exportuje korektne mono stopy .. ja nikde ziaden problem nevidim ..

EDIT : Aha .. ono to funguje zaujimavo .. Ked mas dva fajly L a R , tak ich automaticky importuje ako stereo .. ked som zmazal R file , a L file som hodil do stopy , tak mi napisalo , ze IMPORT error => R file is missing .. a natiahlo L file normalne mono .. Takze by som povedal , ze to funguje celkom paradne .. Omnoho lepsie , ako v inych programoch ..

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tom Šen » 20 dub 2015 21:19

Ahoj mám banální dotaz, ale fakt to nevím...Jak se prosím v Logic X nastavuje, aby se na horizontální ose v projektu objevily jenom časové hodnoty a ne takty. V devítce to bylo jasné (v pravo nahoře), tady to nemůžu najít...díky, ahoj


Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tom Šen » 21 dub 2015 09:18

Pytkin: díky moc, pomohlo to...su teda :-)

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tom Šen » 19 dub 2016 14:19

Mám prosbu. Jak se dá prosím v Logic jednoduše 2x nebo 3x zpomalit nahrávka...Přes TimeStretch se mi to nějak nedaří. Jedná se mi o zpomalení (2x, 3x, 4x...) natočeného ptáka - jeho rychlého frázování. Díky :-)

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1901
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Stan » 19 dub 2016 17:46

tip 1. tip 2.
u audio eventu najet na spodni pravy roh(ikona se zmeni na manipulaci s delkou audio eventu) a zmacknout ALT (ikona se zmeni na Timestretch).

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Tom Šen » 19 dub 2016 18:40

Stan: díky moc za rychlou pomoc, velmi mi to pomohlo, ahoj

Odpovědět