Logic Pro za 150 EUR, no neodolal jsem.

Vlastně jsem neváhal ani minutu...

I za původních 500 EUR to byla velmi slušná nabídka (s ohledem na počet built-in pluginů a v porovnání s konkurencí), ale protože muzika je pro mě jenom koníček, tak to bylo přece jen trochu moc, "jenom" za software. Ale takhle? To je levnější a pohodlnější než shánět nějaký warez
Takže pár prvních postřehů - nejdřív si to stáhne cca 400 MB, pak při prvním spuštění další cca 2 GB "základního nastavení", a nakonec jde přímo z menu aplikace stáhnout dodatečný obsah, tuším že dalších cca 16 GB. Suma sumárum instalace aspoň na 2 hodiny (nemám zas tak rychlej internet). Ale kdyby to bylo z DVDček tak s jejich přehazováním by to možná taky chvíli trvalo.
Jelikož poslední Logic co jsem viděl byla verze 4.7 (nebo která byla na PC poslední), tak po prvním spuštění trochu šok, ale už se do toho pomalu dostávám. Jo, není to kompletní sada programů jako byla ve verzi za 500, chybí tam třeba Main Stage, který se prodává samostatně, ale pluginy a zvuky by tam snad měly být všechny.
Poslední postřeh (aspoň prozatím) - moje historická zvukovka M-Audio Quattro USB nemá drivery pro novější MacOSX, tak jsem klávesy připojil k iMacu jenom levným MIDI2USB kabelem a sluchátka do výstupu z integrované zvukovky. A kvalita zvuku lepší a latence výrazně nižší než jsem kdy slyšel z Quattra na WinXP!