Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pytkin »

Multicam robime malo.. Ale sak aj ten bude.. Mozno ho pojmu nejak inovativne :) Dajme im cas ..

Zase ine veci to ma paradne.. Klucuje to lepsie, ako pluginy, ktore stoja 2x ako cely FCPX. .. To ma bavi ..

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

To je sice všecko moc pěkné, ale dokud rejža bude vozit materiál ze čtyřech XDCAMů synchronizovaných na kabely, tak jsou i sebelepší funkce jaksi na nic. Bohužel. Oni to prostě osekali o ty nejpodstatnější a pro FCP7 naprosto běžné věci a teď to tam horko těžko lepí zpět. To je můj dojem a nejsem sám :roll:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

to je o tom co strihas.. my multicam strihame vacsinou live (zrovna zajtra ideme robit snem SMERu www.smertv.sk) .. a vyroby skorej mame single cam .. multicam strihame vo vegase ... a fajnovejsie veci robime v FCPX..

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Tak ale přece kvůli tomu nebudu přecházet na jiný software nebo si jím jen pomáhat. To je takové drbání se pravou nohou za levým uchem.
Sorry ostatním za OT, už jsme docela dost utekli od původního tématu :wink:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no ale ked ten soft ma veci , ktore ine nevedia ? spekulovali sme v com budeme klucovat .. uz sme chceli kupovat do FCP7 plugin za 500 EUR .. a zrazu nam padlo z neba FCPX za 240 eur , ktore klucuje omnoho lepsie ..

dendy

Příspěvek od dendy »

kurnajs ten zlacneny logic9 to je VELKE pokusenie :-)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy píše:kurnajs ten zlacneny logic9 to je VELKE pokusenie :-)
nevahal by som :)
ked si zvyknes na enviroment, tak uz nebudes chciet nic ine :)

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

mně v pohode stačí 9ka.. není nic co bych postradal.. krome znalostí a hudení teorie..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Prvotsky píše:mně v pohode stačí 9ka.. není nic co bych postradal.. krome znalostí a hudení teorie..
ved bavime sa o Logic 9 za 150€ :)

Prvotsky

Příspěvek od Prvotsky »

jojo tak to sem byl trochu mimo..
Musím říct že Logic 9 za 150 E - je extremní kauf..
Ted sem teprve zjistil , že logicovský nástroje a možnost ukládat nastavení celého chanel stripu - mi dává tak širokou paletu zvuků, že kdybych byl rozumný,
tak bych si nic dalšího nekupoval.. ( pluginy )
Porad v tech zakladnich pluginech objevuju novy moznosti ..

Soimmo

Příspěvek od Soimmo »

Přesně tohle jsem udělal a po roku intenzivního používání pořád zjišťuju že je furt co objevovat.

Jediné co si sem tam od kolegy půjčím je East West na lepší symfoňák.

redswift

Příspěvek od redswift »

Logic Pro za 150 EUR, no neodolal jsem. :-) Vlastně jsem neváhal ani minutu... :-D I za původních 500 EUR to byla velmi slušná nabídka (s ohledem na počet built-in pluginů a v porovnání s konkurencí), ale protože muzika je pro mě jenom koníček, tak to bylo přece jen trochu moc, "jenom" za software. Ale takhle? To je levnější a pohodlnější než shánět nějaký warez :-)

Takže pár prvních postřehů - nejdřív si to stáhne cca 400 MB, pak při prvním spuštění další cca 2 GB "základního nastavení", a nakonec jde přímo z menu aplikace stáhnout dodatečný obsah, tuším že dalších cca 16 GB. Suma sumárum instalace aspoň na 2 hodiny (nemám zas tak rychlej internet). Ale kdyby to bylo z DVDček tak s jejich přehazováním by to možná taky chvíli trvalo.

Jelikož poslední Logic co jsem viděl byla verze 4.7 (nebo která byla na PC poslední), tak po prvním spuštění trochu šok, ale už se do toho pomalu dostávám. Jo, není to kompletní sada programů jako byla ve verzi za 500, chybí tam třeba Main Stage, který se prodává samostatně, ale pluginy a zvuky by tam snad měly být všechny.

Poslední postřeh (aspoň prozatím) - moje historická zvukovka M-Audio Quattro USB nemá drivery pro novější MacOSX, tak jsem klávesy připojil k iMacu jenom levným MIDI2USB kabelem a sluchátka do výstupu z integrované zvukovky. A kvalita zvuku lepší a latence výrazně nižší než jsem kdy slyšel z Quattra na WinXP! :-D

JohnyDeza

Příspěvek od JohnyDeza »

Trošku mě mrzí, že nejde přejít z DVD verze, kterou mám, na tu z App Storu, je to pohodlnější, když má člověk rychlejší internet...

Tom Šen

Příspěvek od Tom Šen »

Ahoj, a kde prosím vidíte tak nízkou cenu? Teď jsem se díval na Apple do shopu a Logic tam je pořád za 499. díky, Tom

Tom Šen

Příspěvek od Tom Šen »

pardon, nedíval jsem se pozorně, už jsem to našel...to je teda hodně zajímavé pro nové zájemce o logic...

Odpovědět