Logic 10 Rumors

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 16 pro 2011 18:32

tak po hodine hrania sa v L9 musim povedat ze praca s audiom v logicu ma uplne posadila na zadok .. neuveritelne perfektne .. to som este nevidel v ziadnom DAW takto genialne vyriesenu pracu s audiom ..

akoze loadnut loop.. upravit si ho do tempa skladby... potom automaticky podla transientov nechat vytvorit EXS stopu kde je loop rozdeleny do zon.. vymenit v hociakej zone sampel za iny .. fakt ze toto je sen .. neuveritelna parada ...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od EXCOM » 16 pro 2011 19:01

dendy, dendy, dendy ........ 8)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 16 pro 2011 19:32

sranda ze prvy krat ked som skusal logic tak som sa cez tuto fazu nepreklopil... nedonutil som sa pozriet si aj nejake navody.. len som tapal ...

ale tych 149E ma zlomilo :-) a teraz jak studujem tutorialy zistujem ze ta praca s audiom je fakt popici... neviem preco tu niektori ludia tvrdili ze to nieje dobre

pan mozku
Příspěvky: 96
Registrován: 08 zář 2011 16:50

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od pan mozku » 16 pro 2011 19:44

to se traduje jeste z dob starsich verzi... hlaska, ze logic je na midi a pro tools na audio zije stale :)

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Prvotsky » 17 pro 2011 04:39

a udelat si z midi stopy nebo audia groove template taky neni neni k zahozeni... :wink:

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pavel Vantuch » 17 pro 2011 12:19

Před pár dny jednoho známého překvapilo, že Logic umí "natrigrovat" audio stopu. Taky není k zahození :wink:

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Prvotsky » 17 pro 2011 12:34

myslis jako drum replacement?

http://www.youtube.com/watch?v=Tldf6Ogqf5o

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Pavel Vantuch » 17 pro 2011 13:32

V podstatě jo. Tahle funkce je víceméně obdoba "Audio to MIDI Groove Template", což, pokud si dobře pamatuju, Logic umí od verze 4 :wink:

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od tomy45 » 17 pro 2011 14:46

Slicer - inak povedane?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 18 pro 2011 18:37

ano .. rozseka ti loop na single shoty ktore nasledne vies importnut do EXS samplera rozdelene na zony a s tym ze ti automaticky vytvori midi clip s jednotlivymi notami ... no proste raj na zemi

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od tomy45 » 18 pro 2011 18:43

No tak toto Dendy :-) je velmo stara vec... toto nie je to o com sme sa bavili :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 18 pro 2011 18:53

aha tak potom som nepochopil o com ste sa bavili :-)

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od tomy45 » 18 pro 2011 18:53

myslel som mna a teba :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12699
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od dendy » 18 pro 2011 19:10

tak teraz uz nechapem nic...

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Logic 10 Rumors

Příspěvek od Prvotsky » 18 pro 2011 20:03

taky to s tim slicerem nechapu. audio triggering potazmo drumreplacement funguje tak ze z beatu vycte treba kopaky ( nefunguje to uplne 100% )
a pak je v druhy stope nahradi midi notama s otevrenym EXS24 samplerem ve ktery budto ty udery muzes nahradit nebo zdoublovat pro layering treba..

Dendy: naprosto chapu tve nadseni z audio to sampler track... je to dost zajimava vec.. pak treba jakejkoliv instrument EXS24 jde jednoduse naloadovat do ultrabeatu, kde si z rozsliceovanymi kousky muzes pohrat v jeho internim sequenceru...

Odpovědět