Logic 10 Rumors
Re: Logic 10 Rumors
tak po hodine hrania sa v L9 musim povedat ze praca s audiom v logicu ma uplne posadila na zadok .. neuveritelne perfektne .. to som este nevidel v ziadnom DAW takto genialne vyriesenu pracu s audiom ..
akoze loadnut loop.. upravit si ho do tempa skladby... potom automaticky podla transientov nechat vytvorit EXS stopu kde je loop rozdeleny do zon.. vymenit v hociakej zone sampel za iny .. fakt ze toto je sen .. neuveritelna parada ...
akoze loadnut loop.. upravit si ho do tempa skladby... potom automaticky podla transientov nechat vytvorit EXS stopu kde je loop rozdeleny do zon.. vymenit v hociakej zone sampel za iny .. fakt ze toto je sen .. neuveritelna parada ...
dendy, dendy, dendy ........ 

sranda ze prvy krat ked som skusal logic tak som sa cez tuto fazu nepreklopil... nedonutil som sa pozriet si aj nejake navody.. len som tapal ...
ale tych 149E ma zlomilo
a teraz jak studujem tutorialy zistujem ze ta praca s audiom je fakt popici... neviem preco tu niektori ludia tvrdili ze to nieje dobre
ale tych 149E ma zlomilo

to se traduje jeste z dob starsich verzi... hlaska, ze logic je na midi a pro tools na audio zije stale 

a udelat si z midi stopy nebo audia groove template taky neni neni k zahozeni... 

- Pavel Vantuch
Před pár dny jednoho známého překvapilo, že Logic umí "natrigrovat" audio stopu. Taky není k zahození 

- Pavel Vantuch
V podstatě jo. Tahle funkce je víceméně obdoba "Audio to MIDI Groove Template", což, pokud si dobře pamatuju, Logic umí od verze 4 

ano .. rozseka ti loop na single shoty ktore nasledne vies importnut do EXS samplera rozdelene na zony a s tym ze ti automaticky vytvori midi clip s jednotlivymi notami ... no proste raj na zemi
No tak toto Dendy
je velmo stara vec... toto nie je to o com sme sa bavili 

aha tak potom som nepochopil o com ste sa bavili 

tak teraz uz nechapem nic...
taky to s tim slicerem nechapu. audio triggering potazmo drumreplacement funguje tak ze z beatu vycte treba kopaky ( nefunguje to uplne 100% )
a pak je v druhy stope nahradi midi notama s otevrenym EXS24 samplerem ve ktery budto ty udery muzes nahradit nebo zdoublovat pro layering treba..
Dendy: naprosto chapu tve nadseni z audio to sampler track... je to dost zajimava vec.. pak treba jakejkoliv instrument EXS24 jde jednoduse naloadovat do ultrabeatu, kde si z rozsliceovanymi kousky muzes pohrat v jeho internim sequenceru...
a pak je v druhy stope nahradi midi notama s otevrenym EXS24 samplerem ve ktery budto ty udery muzes nahradit nebo zdoublovat pro layering treba..
Dendy: naprosto chapu tve nadseni z audio to sampler track... je to dost zajimava vec.. pak treba jakejkoliv instrument EXS24 jde jednoduse naloadovat do ultrabeatu, kde si z rozsliceovanymi kousky muzes pohrat v jeho internim sequenceru...