Logic 8 - jak na ReWire?

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Logic 8 - jak na ReWire?

Příspěvek od Johnny_Tiss » 16 dub 2009 21:35

Zdar. Zaboha nemůžu přijít na to, jak propojim do Logicu nějakej ReWire program. Mám Komplete 5 od NI a prostě je nemůžu používat (resp. to neumím :cry: ). Prosím postřehy. Díky.
http://www.sebastienofficial.com
http://www.wishmasters.cz
http://bandzone.cz/psproject

Logic, M-Audio 1814, sE Z3300 a, Beyerdynamic DT770, Yamaha HS80 ...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Logic 8 - jak na ReWire?

Příspěvek od kexik » 16 dub 2009 21:48

je to sice navod pre reason ale mozno pomoze

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic 8 - jak na ReWire?

Příspěvek od Ondra P. » 16 dub 2009 22:27

Johnny_Tiss píše:Zdar. Zaboha nemůžu přijít na to, jak propojim do Logicu nějakej ReWire program. Mám Komplete 5 od NI a prostě je nemůžu používat (resp. to neumím :cry: ). Prosím postřehy. Díky.

K Ni Komplete 5 nepotrebujes preci zandy rewire propojeni... ty fungujou normal jako i Audio Units , ktery pouziva Logic... nainastalujes a pak jendoduse vytvoris stopu a pridas tam jakykoliv nastroj ci efekt z Komplete 5...

Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Re: Logic 8 - jak na ReWire?

Příspěvek od Johnny_Tiss » 16 dub 2009 22:41

nj ... to jsem si taky myslel ... ale můžu z Komplete5 použít jen efekty ... nástroje tam nějak nejsou :( ... vytvořim MIDI stopu, mrknu do Library a nic ...
http://www.sebastienofficial.com
http://www.wishmasters.cz
http://bandzone.cz/psproject

Logic, M-Audio 1814, sE Z3300 a, Beyerdynamic DT770, Yamaha HS80 ...

Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Re: Logic 8 - jak na ReWire?

Příspěvek od Johnny_Tiss » 16 dub 2009 22:44

ááááha .... už to mam!!! kua ... celej večer nad tím špekuluju a práce nikde ... každopádně děkuji za Reason ... třeba na něj taky dojde :)
http://www.sebastienofficial.com
http://www.wishmasters.cz
http://bandzone.cz/psproject

Logic, M-Audio 1814, sE Z3300 a, Beyerdynamic DT770, Yamaha HS80 ...

Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Re: Logic 8 - jak na ReWire?

Příspěvek od Johnny_Tiss » 16 dub 2009 22:45

mimochodem pro stejné lamy jako já - založíte MIDI stopu, kliknete na I/O a dole jsou AU Instruments atd atd ... tam to najdete :) hurá :)
http://www.sebastienofficial.com
http://www.wishmasters.cz
http://bandzone.cz/psproject

Logic, M-Audio 1814, sE Z3300 a, Beyerdynamic DT770, Yamaha HS80 ...

Odpovědět