LOGIC na podiu

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

LOGIC na podiu

Příspěvek od Pavel Vantuch » 13 led 2005 19:02

Mam hned nekolik duvodu, proc tohle napsat, tak pisu :lol:
1) Se tady dlouho nic nestalo
2) Je ctvrtek :mrgreen:
3) Mam problemek :cry:
S Etienem uz jsem to konzultoval, ale vysledek vice mene neni objasnen.
Jde mi o to, zda Logic umi zmaknout neco jako playlist.
Mam ulozeny songy a potreboval bych udelat to, ze kdyz mi jeden dojede, aby se otevrel dalsi - nemusi se pustit, opravdu staci otevrit, abych ho mohl potom rucne pustit.
Nebo me napada, zda jde vlozit na konec songu neco jako udalost, ktera vi, co ma udelat.
Jeste me napada vec tahle - otevrit vsechny songy a az to dohraje, ten song zavrit. Ale to mi prijde takovy jakysi na tento :(
Hilfeeeeeee!!!!!!! Mate nekdo nejakej napad?

Uživatelský avatar
pm
Příspěvky: 267
Registrován: 04 čer 2002 15:19

Příspěvek od pm » 13 led 2005 19:20

Ja vim ze to zni divne.. nejde mi to z huby.. ale rek bych ze tohle logic neumi.

Zkousel sem to ted ruzne udelat ale ani jeden zpusob na kterej sem prisel nefungoval.

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 13 led 2005 19:29

Ja na tom vytuhl pul dne a ani nic :roll:
Sakra.
Jde mi hlavne o to, ze tam budou nejdulezitejsi audio stopy, ale(!) potrebuju tam KlopfGeist jako click pro bubenika - coz neni problem pripadne vyhodit do solo audio stopy.
Ted zvazuju vsechny legalni varianty, co mam k dispozici - Logic, Soundtrack, GarageBand.
Jde o to, aby to umelo vice nez output 1-2 8)
Ch jo.

Dalsi pru..r je, ze k tomu potrebuju pustit projekci, ale to uz je muj problem :mrgreen:
Po dlouhe dobe jsem narazil :oops:

Uživatelský avatar
pm
Příspěvky: 267
Registrován: 04 čer 2002 15:19

Příspěvek od pm » 13 led 2005 19:41

Tak to dat daleko od sebe do jedny arange a omarkrovat to s prislusnejma tempo change?

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 13 led 2005 19:45

Petre, to me taky napadlo.
Ale! :cry:
Kdyz mi ostatni reknou, ze tuhle vec prehodime tamhle, tak to muzu delat cely znova.
Ikdyz si rikam, ze zas tolik prace by to nebylo.
Fakt nevim. Blbej Cakewalk tohle umel :cry:

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 14 led 2005 13:40

Pavel Vantuch píše:Petre, to me taky napadlo.
Ale! :cry:
Kdyz mi ostatni reknou, ze tuhle vec prehodime tamhle, tak to muzu delat cely znova.
Ikdyz si rikam, ze zas tolik prace by to nebylo.
Fakt nevim. Blbej Cakewalk tohle umel :cry:
no - taky me napadlo asi jen to, co pm - ale zase na druhou stranu je fakt, ze kdyz uz nekdo na zivo jel podklady z logicu, tak mel vzdy 2x powerbook :-)
Holt jiny kraj - jiny mrav - asi :-)

Uživatelský avatar
pm
Příspěvky: 267
Registrován: 04 čer 2002 15:19

Příspěvek od pm » 14 led 2005 14:04

Nevim, markery vubec nepouzivam, ale rek bych ze by mohlo jit si skok na ne dat na hotkey, tak poradi pisnicek snad nevadi ne?

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 15 led 2005 11:57

To je kruta situace :cry:

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 17 led 2005 11:25

pm píše:Nevim, markery vubec nepouzivam, ale rek bych ze by mohlo jit si skok na ne dat na hotkey, tak poradi pisnicek snad nevadi ne?
tak staci mit otevrenej Marker list on top a kliknutim na konkretni marker (nazev songu) se na nej okmazite dostanes - to je pravda ...

F4K
Příspěvky: 18
Registrován: 13 led 2008 11:58

Příspěvek od F4K » 13 led 2008 12:12

nazdárek,
tak komu přinesl Jéžišek druhého macbooka, nebo se to s L8 nějak změnilo?

(forum na mujmacu mlčí...)

Odpovědět