LOGIC - Přenesení nastavení

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

LOGIC - Přenesení nastavení

Příspěvek od Prvotsky » 25 led 2013 20:10

Ahoj!

Nevíte jak přenést na nový počítač komplet nastavení logicu ze stávajícího MBP? ( včetně presetů, exs24 nástrojů které sem si udělal z externích samplů) atd..

P.

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3086
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: LOGIC - Přenesení nastavení

Příspěvek od hombrefeo » 25 led 2013 20:16

zazalohuj si kompletni adresar home, potom v novem kompu v nastaveni uctu (advanced) priradis ten zalohovany...

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: LOGIC - Přenesení nastavení

Příspěvek od Prvotsky » 25 led 2013 20:27

díky za rychlou odpověď !

bohužel sem poměrně primitivní takže budu otravovat více :wink: :

1) který adresář home máš na mysli? kde ho přesně najdu?

2) tímto způsobem se přenesou jenom nastavení týkající se logicu ,nebo obecně veškeré nastavení uživatele? s druhou variantou bych nebyl moc spokojen právě..


dík

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3086
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: LOGIC - Přenesení nastavení

Příspěvek od hombrefeo » 25 led 2013 20:29

preneses vsechno prave...

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3086
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: LOGIC - Přenesení nastavení

Příspěvek od hombrefeo » 25 led 2013 20:31

pak je jeste varianta migration assistant v utilities

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: LOGIC - Přenesení nastavení

Příspěvek od Prvotsky » 25 led 2013 20:34

aha... logic sám o sobě nemá nějakou možnost přenesení nastavení?

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: LOGIC - Přenesení nastavení

Příspěvek od Prvotsky » 25 led 2013 20:45

nebo možná bude jednodušší řešení

co se týká EXS24 , tak asi prostě vkopíruju složky s nastavením nástrojů a když k novému počítači připojím stejný externí disk na kterém jsou zdrojový samply , tak by to mělo být v pohodě.

co se týče nastavení presetů AU nástrojů/efektů, tak by to mělo jít podobně asi akorát nevím kde jsou presety uložený..

Co?

P.

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3086
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: LOGIC - Přenesení nastavení

Příspěvek od hombrefeo » 25 led 2013 21:12

na ty uloziste te ted nenavedu, mam tu jen ipad...

Uživatelský avatar
soimmo_two
Příspěvky: 294
Registrován: 27 dub 2012 17:00

Re: LOGIC - Přenesení nastavení

Příspěvek od soimmo_two » 25 led 2013 21:13

/Library/Audio
/Library/Application Support/Logic

Tady máš spíš ty tovární nastavení, zvuky a tak.

-------------------------------------------

/Users/tvojejmeno/Library/Audio
/Users/tvojejmeno/Library/Application Support/Logic

Tady Logic ukládá uživatelské věci.

-------------------------------------------

A pak samozřejmě v Applications Logic jako aplikace. Myslím, že by mohlo fungovat normálně všechny tyto adresáře překopírovat (přepsat). Akorát u těch továrních nastavení je to možná zbytečné. Jinak třeba klávesové zkratky se dají exportovat.
Jirka Štolfa

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: LOGIC - Přenesení nastavení

Příspěvek od Prvotsky » 26 led 2013 09:14

děkuji!

Uživatelský avatar
soimmo_two
Příspěvky: 294
Registrován: 27 dub 2012 17:00

Re: LOGIC - Přenesení nastavení

Příspěvek od soimmo_two » 26 led 2013 22:24

Vzpoměl jsem si, že tu mám k tomu užitečný dokument:

Application Files
/Applications/Compressor
/Applications/Logic Node
/Applications/Logic Pro
/Applications/MainStage
/Applications/Soundtrack Pro
/Applications/WaveBurner
/Applications/Utilities/Apple Loops Utility
/Applications/Utilities/Impulse Response Utility

Factory Settings, Instruments
/Library/Application Support/Logic/
/Library/Application Support/Garageband/
/Library/Application Support/Garageband Content/ (Legacy)
/Library/Application Support/Soundtrack Pro/
/Library/Application Support/WaveBurner/

Impulse Responses
/Library/Audio/Impulse Responses/

Receipts
Receipts can vary quite a bit depending on your system. Try to find all those that look like the following:
/Library/Receipts/AudioContentforSoundtrackProXX.pkg
/Library/Receipts/CompressorXX.pkg
/Library/Receipts/EXS24SamplerLibrarySamples.pkg
/Library/Receipts/EXS24SamplerLibraryStudio.pkg
/Library/Receipts/GarageBandXX.pkg
/Library/Receipts/ImpulseData.pkg
/Library/Receipts/ImpulseResponseUtility.pkg
/Library/Receipts/JamPackXX.pkg
/Library/Receipts/LogicXX.pkg
/Library/Receipts/MainStageXX.pkg
/Library/Receipts/RemixToolsXX.pkg
/Library/Receipts/RhythmSectionXX.pkg
/Library/Receipts/SharedLogicStudioHelpFiles.pkg
/Library/Receipts/SoundtrackProXX.pkg
/Library/Receipts/UltrabeatXX.pkg
/Library/Receipts/WaveburnerXX.pkg

User Preferences
~/Library/Preferences/com.apple.logic.pro.plist
~/Library/Preferences/com.apple.logic.pro.cs
~/Library/Preferences/Logic/ (Legacy preferences)

License
/Library/Application Support/ProApps/Logic Studio System ID

Apple Loops
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Apple Loops for GarageBand/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Apple Loops for Soundtrack Pro/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/iLife Sound Effects/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Jam Pack 1/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Jam Pack Remix Tools/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Jam Pack Rhythm Section/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Jam Pack Symphony Orchestra/
/Library/Audio/Apple Loops/Apple/Jam Pack World Music/
/Library/Audio/Apple Loops Index/
Jirka Štolfa

Uživatelský avatar
cosmicc
Příspěvky: 1
Registrován: 21 led 2013 23:09

Re: LOGIC - Přenesení nastavení

Příspěvek od cosmicc » 27 led 2013 15:31

diky panove, taky mi to pomohlo

Odpovědět