Logic Pro X 10.2 (incl. ALCHEMY !)

Vše o sekvenceru Apple Logic
Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1901
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Logic Pro X 10.2 (incl. ALCHEMY !)

Příspěvek od Stan » 06 zář 2015 10:40

V poho. Ja jsem si ze zvadavosti vcera zapnul mereni CPU vyzkousel par synthu a me se to ani nehne. Pri komplexnim patchi v Alchemy Serum nebo Omni se vytizeni pohybuje u jednoho jadra okolo 25-30% kdyz pominu ojedinele spicky.
S IF-FW, v klidovem stavu a aktivovanymi Alchemy, Omisphere a Maschine:

buf: 32ms out: 2.6ms vytizeni : cor1: 0% cor2:40%
buf: 64ms out: 3.3ms vytizeni :cor1: 10% cor2:25%
buf: 128ms out: 4.8ms vytizeni :cor1: 0% cor2:15%
buf: 256ms out: 7.7ms vytizeni :cor1: 2% cor2: 2%

Mac mini 2014 i7 8GB Yosemite.

Pri prehravani s buffer 32 se vytizeni vysplhalo na cca 70% u jednoho jadra a druhe bylo okolo 25% a obcas tam byl lupanec coz jsem u tyhle stary zvukovky predpokladal.

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Logic Pro X 10.2 (incl. ALCHEMY !)

Příspěvek od Prvotsky » 06 zář 2015 14:28

Aha - tak to vypada , že budu muset zapatrat obecne v nastaveni kompu

mid 2014 2,8 GHz Intel Core i7 - 16 GB ram - a s alchemy to lupe i pri solo nastroji za buffer 64..

DÍKY MOC

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1901
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Logic Pro X 10.2 (incl. ALCHEMY !)

Příspěvek od Stan » 06 zář 2015 14:55

Co mas za zvukovku? To bude hrat taky roli jak moc se da masirovat bez lupancu. U Ensemble je latence jeste o malinko nizssi u 32 je to myslim 1.4ms ale ted jsem to nezkousel bo ji pouzivam jen obcas. Ale jak jsem rikal pod 256 jsem nesel uz ani nepamatuju je to pod 10 ms coz je v poho tak nechavam CPU chroupat data v klidecku a pohodice. :) Jinak LPX je nyni muj druhy DAW ja se hlavne venuju Cubase, aktivne pouzivam oba jen Cubase vic. Ja jsem zadny specialni vyladovani neprovadel jen bezny vyhozeni vsech nepotrebnych programu co nepotrebuju jelikoz mini je urcen jen pro hudbu a sedi ve "studiu" a pak nekolik dalsich veci jako je nepouzivani jakehokoliv bezdratu ci vypnuti veci ktere bezi na pozadi ktere nepotrebuju. Proste mu dat prostor. :)

GOOD LUCK

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Logic Pro X 10.2 (incl. ALCHEMY !)

Příspěvek od Prvotsky » 06 zář 2015 18:53

Rme babyface. Ale notas pouzivam na vse a tak mozna bude duvod jeste jinde.. Kzdopadne dekuji za zajem
Az bude cas tak se tim prohrabu detailneji

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12698
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Logic Pro X 10.2 (incl. ALCHEMY !)

Příspěvek od dendy » 06 zář 2015 21:46

ja mam MBPRO mid 2010, i7 2.66 ghz a niektore patche mi ledva stiha Alchemy :-)

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1901
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Logic Pro X 10.2 (incl. ALCHEMY !)

Příspěvek od Stan » 07 zář 2015 00:08

Je to uz dedecek :) taky mam dva takovy presluhujici macky jeden 2006 (white) a 2008 (Black) bilej mam s windows kvuli Visual Studio a ten stale maka v pohode (rychleji nez o nekolik let mladsi PC ve skole, asi spatna konfigurace) ale vetraky svisti naplno. :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12698
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Logic Pro X 10.2 (incl. ALCHEMY !)

Příspěvek od dendy » 07 zář 2015 07:31

a tak zase celkom sluzi.. uplne zly nieje .. len to alchemy je pazrave jak svina ... inak sa celkom da.. a kupil som teraz podlozku s chladenim, 3 polohovatelne ventilatory takze pohodicka - este rok-dva posluzi.. a potom kupim "odpadkovy kos" :))

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1901
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Logic Pro X 10.2 (incl. ALCHEMY !)

Příspěvek od Stan » 07 zář 2015 08:25

jj, na ten mam taky zalusk. Snad jednou. ;)

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic Pro X 10.2 (incl. ALCHEMY !)

Příspěvek od Tom Šen » 14 říj 2015 10:35

díky za tip, už jsem také updatoval. jen se chci zeptat (zatím to nemůžu najít)...je v nové verzi nějaká jednodušší varianta jak změnit vzhled logicu (barevnost) než přes original resourses? mě osobně dost nevyhovuje třeba ta extrémně šedá barva základní plochy...díky ahoj

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12698
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Logic Pro X 10.2 (incl. ALCHEMY !)

Příspěvek od dendy » 14 říj 2015 12:05

nie, logic nieje skinovatelny .. jedine si mozes nstavit ze piano roll je svetly .. to je vsetko :palec-:

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1901
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Logic Pro X 10.2 (incl. ALCHEMY !)

Příspěvek od Stan » 14 říj 2015 12:14

Zmena pozadi pracovni plochy i midi editoru se da provadet uz od LP7 ve standartnim nastaveni.

pokud chces zmenit cely vzhled pak mrkni sem ale nemam zkusenosti.

https://logicxinterfaces.wordpress.com

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic Pro X 10.2 (incl. ALCHEMY !)

Příspěvek od Tom Šen » 14 říj 2015 13:41

ahoj, díky za tipy...využiju to, čau

Odpovědět