Logic Pro x 10.5.1 - problém s ukládáním

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Aidzi
Příspěvky: 32
Registrován: 02 čer 2014 21:53

Logic Pro x 10.5.1 - problém s ukládáním

Příspěvek od Aidzi »

Ahoj.. PROSÍM O RADU..
V LP X přestalo fungovat ukládání "bounces".. Stále to píše, že nemám oprávnění.. Už jsem zkoušel opravit disky i systémový i SSD na který ukládám. Oprávnění ve složkách mám "Čtení i zápis", jsem admin a stále to nejde ukládat..
Googlil jsem, ale zatím mi nic nepomáhá.. Třeba to dělám špatně.. Může mi někdo, pls, dát radu, jak to jde vyřešit?
Díky moc a hezký víkend.. ;-)
Přílohy
Error Logic.png

biscuit
Příspěvky: 9760
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Logic Pro x 10.5.1 - problém s ukládáním

Příspěvek od biscuit »

Nevím jak je to na MACu, ale není za tím nějaká nepovedená (myslím ze strany Apple) aktualizace, nebo něco podobnýho?
A zkoušels dělat bounce na jinej disk - prostě přenastavit cestu?

Aidzi
Příspěvky: 32
Registrován: 02 čer 2014 21:53

Re: Logic Pro x 10.5.1 - problém s ukládáním

Příspěvek od Aidzi »

Ano.. Zkoušel jsem i flash dik.. A stále stejné.. :-(

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1950
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Logic Pro x 10.5.1 - problém s ukládáním

Příspěvek od tony9 »

U ostatních programů ti ukládání funguje?

Aidzi
Příspěvky: 32
Registrován: 02 čer 2014 21:53

Re: Logic Pro x 10.5.1 - problém s ukládáním

Příspěvek od Aidzi »

Myslím - jsem přesvědčen, že problém je jen u Logiku.. :-(

Uživatelský avatar
TonerLive
Příspěvky: 105
Registrován: 20 črc 2013 14:28
Vybavení

Re: Logic Pro x 10.5.1 - problém s ukládáním

Příspěvek od TonerLive »

nepises u jake verze OS..Apple tusim zmenil nejake bezpecnostni politiky..mas nastaven plny pristup k disku?

Uživatelský avatar
TonerLive
Příspěvky: 105
Registrován: 20 črc 2013 14:28
Vybavení

Re: Logic Pro x 10.5.1 - problém s ukládáním

Příspěvek od TonerLive »

Mozna bych zkusil jeste v diskovy utilite kontrolu a opravu disku

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Logic Pro x 10.5.1 - problém s ukládáním

Příspěvek od demsky »

Posledny update na macOS Big Sur sa aj mna pyta na mnozstvo security otazok, vacsinou aplikacia ma v preferences nieco ako trust all files. Treba sa aj pozriet na povolenia aplikacie, alebo ci nieco neblokuje v System preferences/Bezpecnost a sukromie. Tu som nieco vygooglil v ramci toho problemu.

https://www.reddit.com/r/Logic_Studio/c ... e_but_all/

I found a potential workaround to save at least some of your file - certain other files I open are still able to save properly (but I can't save as). I opened one of these files that I don't need (and old unfinished project) and just recreated the tracks. Then I copied in the tracks from the corrupt file to this other file. Then I was able to save (but not save-as).
This did require overwriting an old file, but you may be able to copy-paste and old file in finder and then do the same thing.
I then restarted logic, opened the new file, and everything seems to be functioning fine.
Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Odpovědět