Logic region size error

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
JohnyDeza
Příspěvky: 130
Registrován: 17 říj 2010 11:36

Logic region size error

Příspěvek od JohnyDeza » 29 črc 2011 12:03

Ahoj, nedávno se mi stala několikrát nemilá věc... V Logicu zkopíruju MIDI region a chtěl jsem pomocí zkrácení regionu "skrýt" první akord, ale Logic odmítl spolupracovat a v necelé půlce akordu se zasekl a region nezkrátil, pomohlo až rozstřižení nůžkami, což je ale dost nepěkná oklika a dost zdržující, stalo se vám to někomu?
Pokud ano, jak jste to řešili? Původně jsem myslel, že by to mohlo být tím, že jsem měl 9.1.3, ale dělá to i s 9.1.4 verzí...

Tady je GIF animace ze screenů (v té animaci jsou dva pokusy...)
Obrázek

EDIT: Tak jsem mluvil s kamarádem, který Logic používá na práci s audiem pro kapelu a dělá mu to to samé i u audio regionů...

supreff
Příspěvky: 147
Registrován: 14 led 2011 19:22

Re: Logic region size error

Příspěvek od supreff » 29 črc 2011 12:21

žadnej software není dokonalej :) připomíná mi to hlášku "jsme jenom lidi"a asi tak nějak to bude i u toho softu tak takový bugy neřeš,zakládat tema na nějakej bug je zbytečná kravina ale třeba to bug není nevim logic nemám mám cubase 5 a sem tam se taky zjeví nějakej bug a neřešim to :wink:

Uživatelský avatar
JohnyDeza
Příspěvky: 130
Registrován: 17 říj 2010 11:36

Re: Logic region size error

Příspěvek od JohnyDeza » 29 črc 2011 13:02

Mno ono to problém je, když mi to, jak jsem teď zjistil, dělá v každém projektu a přitom takové zkracování teď používám čím dál častěji... Proto jsem to tady dal, třeba je to mezi židlí a monitorem a ne bug :wink:

supreff
Příspěvky: 147
Registrován: 14 led 2011 19:22

Re: Logic region size error

Příspěvek od supreff » 29 črc 2011 13:15

aha tak to je jiná :) zkus se podívat na nastavení,reset nastavení, nebo to přeinstaluj,ale myslim že já nejsem ten kdo by ti měl radit protože logic nemám :mrgreen:

Uživatelský avatar
JohnyDeza
Příspěvky: 130
Registrován: 17 říj 2010 11:36

Re: Logic region size error

Příspěvek od JohnyDeza » 31 črc 2011 23:59

Do reinstallu se možná pustím, teď zkouším reset nastavení. I tak děkuji moc, doufal jsem, že už to třeba někdo řešil :-)

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: Logic region size error

Příspěvek od Pavel Vantuch » 01 srp 2011 14:27

Podle mě to na reinstall není. U audia nemám problém, tam ten levej roh posunu v pohodě, ale u MIDI regionu to nejde, pokud je tam nějaká událost.

Uživatelský avatar
JohnyDeza
Příspěvky: 130
Registrován: 17 říj 2010 11:36

Re: Logic region size error

Příspěvek od JohnyDeza » 01 srp 2011 16:22

Děkuji :wink: Ne že by mě to těšilo, ale co se dá dělat...

akusobick
Příspěvky: 70
Registrován: 06 dub 2010 10:33

Re: Logic region size error

Příspěvek od akusobick » 01 srp 2011 18:40

ja si označím marque toolem potrebnou oblast MIDI regionu a dam Delete - zalezitost 1-2 sec. (funguje i kdyz je v dane oblasti udalost - pouze se objevi hlaska, jestli chces kratit, mazat, bo nechat dane noty - ale i tohle jde v preferencich vypnout).

Uživatelský avatar
JohnyDeza
Příspěvky: 130
Registrován: 17 říj 2010 11:36

Re: Logic region size error

Příspěvek od JohnyDeza » 01 srp 2011 18:53

Děkuji, tohle mě nenapadlo a ikdyž to není tak elegantní jako zkrácení, tak je to pro mě hodně zrychlující :wink: Být tu tlačítko like, tak ho tam máš :lol:

Odpovědět