Logic region size error

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
JohnyDeza

Logic region size error

Příspěvek od JohnyDeza »

Ahoj, nedávno se mi stala několikrát nemilá věc... V Logicu zkopíruju MIDI region a chtěl jsem pomocí zkrácení regionu "skrýt" první akord, ale Logic odmítl spolupracovat a v necelé půlce akordu se zasekl a region nezkrátil, pomohlo až rozstřižení nůžkami, což je ale dost nepěkná oklika a dost zdržující, stalo se vám to někomu?
Pokud ano, jak jste to řešili? Původně jsem myslel, že by to mohlo být tím, že jsem měl 9.1.3, ale dělá to i s 9.1.4 verzí...

Tady je GIF animace ze screenů (v té animaci jsou dva pokusy...)
Obrázek

EDIT: Tak jsem mluvil s kamarádem, který Logic používá na práci s audiem pro kapelu a dělá mu to to samé i u audio regionů...

supreff

Re: Logic region size error

Příspěvek od supreff »

žadnej software není dokonalej :) připomíná mi to hlášku "jsme jenom lidi"a asi tak nějak to bude i u toho softu tak takový bugy neřeš,zakládat tema na nějakej bug je zbytečná kravina ale třeba to bug není nevim logic nemám mám cubase 5 a sem tam se taky zjeví nějakej bug a neřešim to :wink:

JohnyDeza

Příspěvek od JohnyDeza »

Mno ono to problém je, když mi to, jak jsem teď zjistil, dělá v každém projektu a přitom takové zkracování teď používám čím dál častěji... Proto jsem to tady dal, třeba je to mezi židlí a monitorem a ne bug :wink:

supreff

Příspěvek od supreff »

aha tak to je jiná :) zkus se podívat na nastavení,reset nastavení, nebo to přeinstaluj,ale myslim že já nejsem ten kdo by ti měl radit protože logic nemám :mrgreen:

JohnyDeza

Příspěvek od JohnyDeza »

Do reinstallu se možná pustím, teď zkouším reset nastavení. I tak děkuji moc, doufal jsem, že už to třeba někdo řešil :-)

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Podle mě to na reinstall není. U audia nemám problém, tam ten levej roh posunu v pohodě, ale u MIDI regionu to nejde, pokud je tam nějaká událost.

JohnyDeza

Příspěvek od JohnyDeza »

Děkuji :wink: Ne že by mě to těšilo, ale co se dá dělat...

akusobick

Příspěvek od akusobick »

ja si označím marque toolem potrebnou oblast MIDI regionu a dam Delete - zalezitost 1-2 sec. (funguje i kdyz je v dane oblasti udalost - pouze se objevi hlaska, jestli chces kratit, mazat, bo nechat dane noty - ale i tohle jde v preferencich vypnout).

JohnyDeza

Příspěvek od JohnyDeza »

Děkuji, tohle mě nenapadlo a ikdyž to není tak elegantní jako zkrácení, tak je to pro mě hodně zrychlující :wink: Být tu tlačítko like, tak ho tam máš :lol:

Odpovědět