Logic Save

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
A___Z

Logic Save

Příspěvek od A___Z »

Dobrý deň,
chcel by som poprosiť o radu: potrebujem preinštalovať Mac a rád by som zálohoval projekty - skladby z Logicu, neviem ale nájisť, kde by sa mohli nachádzať, aby som ich mohol sejvnúť na externý disk. Riešením by bolo ich znovu preuložiť ale v tomto prípade neviem, či mám pri Save As dať folder alebo package, teda uložiť tak, aby boli všetky stopy zálohované.
Vopred ďakujem za odpovede.

tony9

Re: Logic Save

Příspěvek od tony9 »

Tak, já mám v složce hudba složku Logic a tam mám všechno z Logicu.
Než to budeš přeukládat tak, tak zkus ty tovje složky vyhledat Spotlightem.

A___Z

Příspěvek od A___Z »

Dakujem, ja blb som to vyhladaval ako folder Music. Ked to teda len prekopirujem, malo by byt v jednotlivych projektoch vsetko? Mam na mysli nahrate gitary, midi pod.

tony9

Příspěvek od tony9 »

Já myslím, že když překopíruješ komplet složku s projektem, tak by v ní mělo být všecko.
Ještě, ale vydrž třeba se ozve ještě někdo jiný a poradí.

Greyhound90

Příspěvek od Greyhound90 »

Dej pozor aby jsi měl všechny nahrané stopy v adresáři projektu. Pokud budeš mít třeba nějaké wavy na ploše, Logic ti pak ohlásí pokud to dáš na externí disk, že tam chybí. Tak bacha na to. Vůbec se divím, že tohle Logic neohlídal. Já například od Logic odešel a dělám vše v GarageBand. Tam je to ošetřené tak, že veškerá nahraná muzika jde přímo do adresáře projektu a nedělá backupy verzí což je dobré. (to je ovšem věc názoru) Jakmile přehraješ jednu verzi špatné kytary, GarageBand tu starou smaže z projektu. Ale cokoliv nahráváš, tak máš jistotu, že s bundlem projektu tam budeš mít všechno a o nic nepřijdeš.

TWINGAC

Příspěvek od TWINGAC »

Ja si robím zálohy projektov pomocou "Save A Copy As.." Projekty mám odloženeé pre istotu na troch nezávislých diskoch. Už som si pár krát blahorečil, že to takto robím, preotže sa mi už pár krát stalo, že z nejakého nepochopiteľného dôvodu zmizla časť tracku... Infarktový stav :-) V zálohe na inom disku to bolo....

Odpovědět