hele, je něco co Ti v Abletonu chybí?Poshook píše:hosi, jasne, beriem, nevidel som Logic 3.5 roku... ale aj tak skoda, ze aspon trosicku nepichli do nedestructive audio. ta funkcia natiahnutia audia v case je super az na tu otazku, bez nej by to bolo lepsie. holt som zmlsany Ableton Live, kde je "destruktivny" vacsinou az finalny mixdown a to si clovek moze s audiom robit cely projekt co len chce - to nehovorim o tom, ze okrem savnuteho projektu nie je na disku navyse nic, ziadny predbouncnuty material, ziadne prepisane povodne audio, only pure music.
Já čistě ze zvědavosti - nehledej v tom ironii - samo by mne zajímalo něco lepšího, pokud by bylo....
např., když jsem ho naposledy zkoušel - ale jen chvíli - myslím, že neměl něco jako External Plugin (Cubase(Nu) nebo I/O Helper Plugin (Logic) aby se daly outboard fx použít jako insert pluginy...
má nějaký omezení co do počtu stop - nebo auxů či Bus?
Mně z nějakýho mi neznámýho důvodu je Ableton Live sympatetický a z jiných důvodů, o kterých nejsem přesvědčen ( horší výkonnost na gépětkách + lenost/nedostatek/ času /neochota čas věnovat "novému" DAW...)) ho nepoužívám
sorry, to jsem hodně OT