nez h koupis tak ho muzes vyzkouset.. da se stahnout vis jakEXCOM píše:tak to ma tesi, lebo prechadzam na OSX a dodnes nemam vybraty ziadny konkretny DAW.. a kedze budem na MacBook Pro, tak ten Logic bude najlepsia volba.. vcelku sa na to tesim

nez h koupis tak ho muzes vyzkouset.. da se stahnout vis jakEXCOM píše:tak to ma tesi, lebo prechadzam na OSX a dodnes nemam vybraty ziadny konkretny DAW.. a kedze budem na MacBook Pro, tak ten Logic bude najlepsia volba.. vcelku sa na to tesim
Ja sem s logicem velice spokojen, delal sem pred tim neco v Cubase , ktera byla taky v pohode, ale s Logicem si nejak vic sednu..EXCOM píše:tak to ma tesi, lebo prechadzam na OSX a dodnes nemam vybraty ziadny konkretny DAW.. a kedze budem na MacBook Pro, tak ten Logic bude najlepsia volba.. vcelku sa na to tesim
Hoj!akusobick píše:Vzhledem k nazvu topicu (i kdyz debata je uz trochu jinde) - proc lezete z L do Soundtracku, jako ext. editoru - jsou tam nejake vyrazne lepsi moznosti upravy? Prijde mi se snazit zustavat v L jako jednodussi a rychlejsi zpusob prace - v pripade nespokojenosti - okamzita zmena parametru na pluginu napr.
Diky za odpovedi.
EXCOM píše:pani, ako si narvem vlastne MIDI phrases do Loop Library? v helpe som cital ze to nejde, je to len pre audio, ale v Loop Library su aj midi loopy.. cize dajakym sposobom sa to tam musi dat narvat..
len ja ked oznacim midi blok, tak to Add to Apple Loops Library mam disabled...ekeaze píše:EXCOM píše:pani, ako si narvem vlastne MIDI phrases do Loop Library? v helpe som cital ze to nejde, je to len pre audio, ale v Loop Library su aj midi loopy.. cize dajakym sposobom sa to tam musi dat narvat..
jde to .. a uplne stejne jak kdyz by jsi tam hazel audio... Arrange page Region menu - Add to Apple Loops Library... a pamatuje si to i vst/vsti pluginy co tam byly pouzity
tak si vytvor prazdnou stopu midi instruments a tam ten clip pretahni pak ho saveni do appleloopsEXCOM píše:len ja ked oznacim midi blok, tak to Add to Apple Loops Library mam disabled...ekeaze píše:EXCOM píše:pani, ako si narvem vlastne MIDI phrases do Loop Library? v helpe som cital ze to nejde, je to len pre audio, ale v Loop Library su aj midi loopy.. cize dajakym sposobom sa to tam musi dat narvat..
jde to .. a uplne stejne jak kdyz by jsi tam hazel audio... Arrange page Region menu - Add to Apple Loops Library... a pamatuje si to i vst/vsti pluginy co tam byly pouzity
UPDATE : no, takze ciste midi nejde, len instrument s midi.. to je skoda..
Vypisovat natvrdo efekt do audia muzu prece pres Bounce in Place - elegantne a bleskurychle a dat si je jako variantu k neprocesovanemu audiu, ktere nasledne dam MUTE a HIDE. Zrejme je to uz podle nazvu spis na postprodukci, nebo finalni upravu.Prvotsky píše:Hoj!akusobick píše:Vzhledem k nazvu topicu (i kdyz debata je uz trochu jinde) - proc lezete z L do Soundtracku, jako ext. editoru - jsou tam nejake vyrazne lepsi moznosti upravy? Prijde mi se snazit zustavat v L jako jednodussi a rychlejsi zpusob prace - v pripade nespokojenosti - okamzita zmena parametru na pluginu napr.
Diky za odpovedi.
Ja sem to zatim moc nezkoumal.. Jenom sem to chtel vyzkouset a sekalo se mi to..
Pak uz nesekalo, ale zase sem to moc nezkoumal...
Asi to je v tom, ze kdyz si otevres smycku na ktery potrebujes udelat efekt plugine,m tak ho udelas a on se ti po prezkoceni do Logicu (otazka vterin.. )
prepise rovnou s tim processem a ty nemusis mit na ty stope zaplej plugin.. Pak je tam dobry ze muzes nechronologicky deaktivovat kroky editace a tvorit tim
varianty a v logicu si je vzdy bouncnout zase bez efektu.. a taky mi tam přišlo bohatší menu editace.. ale to možná kecám, páč sem v tom moc nedělal...