Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Vše o sekvenceru Apple Logic

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Re: Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Příspěvek od syncro » 24 črc 2009 15:57

Hurá! Editace a kvantizace multitrackových bicích. Hurá! Drum Replacer. Hurá! Convert audio to sampler...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Příspěvek od Ondra P. » 24 črc 2009 16:07

konecne stim audiem neco uelali.. jeste kdyz by to umelo realtime menit pitch audiu...

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3167
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Příspěvek od Oxyygen » 24 črc 2009 22:04

Skoda, ze nejsou nejaky novy syntiky..:-) Kazdopadne do kytarovych aparatu a krabicek slaply fakt razantne..:-)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower


Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Příspěvek od Ondra P. » 29 črc 2009 16:11

Uz ho testuju :) Flex Tool je dost dobry... to hodne schazelo , jen skoda ze to nemumi realtime pitch po tonech a pultocnech, pouze to umi menit speed tim se i meni pitch...

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Příspěvek od Prvotsky » 14 dub 2010 12:17

Hoj!

Chtel bych se zeptat jak vam funguje spoluprace mezi Soundtrackem Pro 3 a Logicem.
Kdyz si otevru audio region v STP3 ( shift + w ) a upravim , ulozim , zavru a chci pustit projekt v logicu, tak budto spadne, nebo to konkretni upravene audio vubec nefunguje - nezní... :roll:
Vam to funguje normálně?.. mám verzi Logicu 9.1.1 a STP 3 je 3.0.1 ..

Nemate nekdo podobnou zkusenost?
Diky.

P.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Příspěvek od Ondra P. » 14 dub 2010 12:52

Prvotsky píše:Hoj!

Chtel bych se zeptat jak vam funguje spoluprace mezi Soundtrackem Pro 3 a Logicem.
Kdyz si otevru audio region v STP3 ( shift + w ) a upravim , ulozim , zavru a chci pustit projekt v logicu, tak budto spadne, nebo to konkretni upravene audio vubec nefunguje - nezní... :roll:
Vam to funguje normálně?.. mám verzi Logicu 9.1.1 a STP 3 je 3.0.1 ..

Nemate nekdo podobnou zkusenost?
Diky.

P.
Mne to normalne funguje .. kliknu na audio klip v logicu , otevru ho v soundtracku (Options > Audio > “Open in [external sample editor] ) , edutuju , ulozim , pak vlezu zpet do logicu a audio clip se sam updateuje


i kdyz mi to ted tak spadlo :D

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Příspěvek od Prvotsky » 14 dub 2010 20:01

No vidis! :lol:

Mne to ale zatim pada pokazdy...
Mas verzi logicu 9.1.1?

Díky.
P.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Příspěvek od Ondra P. » 14 dub 2010 20:17

mam .. zkusil bych to tady http://logicprohelp.com/

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Příspěvek od Prvotsky » 15 dub 2010 14:43

Uz jsem to nejak rozchodil, bylo to asi blbe natavenym sample ratem...

Ale dik za odkaz - vypada to na kvalitni forum..

P.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Příspěvek od EXCOM » 26 dub 2010 21:31

pani, majstri logicu 8) taka otazocka.. ako je na tom Logic 9 so spravou externych midi zariadeni a pracou ciste s midi? tiez ma zaujima automatizacia a externe zariadenia...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Příspěvek od Ondra P. » 26 dub 2010 22:18

EXCOM píše:pani, majstri logicu 8) taka otazocka.. ako je na tom Logic 9 so spravou externych midi zariadeni a pracou ciste s midi? tiez ma zaujima automatizacia a externe zariadenia...
externi zrizeni moc nevim , ale co jsem koukal , tak tam jdou snad ruzny moduly pro externi nastroje atd... plus v environment si muzes ruzne savet ruzny zapojeni a svoje moduly atd..
Na midi je prodle mne nejlepci co je a automatizaci ma taky naprosto skvelou asi nejlepci ze vsech DAW... muzes klasicky midi CC v midi clipu previst do klasicky track automatizace a jde to i naopak , ze track automatizace jde prevest do midi clipu, muzes menit ruzne jednoduse krivky atd. Jediny co je trosku nestandardni ze pitch band ma jen 127 kroku , treba cubase to ma snad na 1000 a vic, takze je to pak ta modulace hladsi...

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Příspěvek od tomy45 » 26 dub 2010 22:36

Ja ked som skusal Logic, tak syntaky a midi do nich bola ta najjednoduchsia a najlahsia vec :-) Blofeld, dokonca Juno106 uplne v pohode...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Logic Studio ( Logic Pro 9, MainStage 2, Soundtrack Pro 3 )

Příspěvek od EXCOM » 26 dub 2010 23:31

tak to ma tesi, lebo prechadzam na OSX a dodnes nemam vybraty ziadny konkretny DAW.. a kedze budem na MacBook Pro, tak ten Logic bude najlepsia volba.. vcelku sa na to tesim

Odpovědět