Logic x + renoise 3 mac osx

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Logic x + renoise 3 mac osx

Příspěvek od Tom Šen » 28 dub 2014 20:06

Ahoj k čerstvě zakoupenému Logicu (stále su trochu rozčarovaný z jeho cirkusového designu) jsem si koupil Renoise 3. Rád bych, aby když spustím play na Logicu se spustilo synchronizovaně play i v Renoise. Zkoušel jsem IAC Driver - nefunguje to. Nevíte co je vše a kde potřeba nastavit? díky


Jinak se prý pro tyto účely používá JackAudio - s tím ale nemám vůbec žádné zkušenosti.

Uživatelský avatar
jakubt
Příspěvky: 246
Registrován: 17 zář 2009 12:18

Re: Logic x + renoise 3 mac osx

Příspěvek od jakubt » 29 dub 2014 01:31

Propojit je přes reWire (Logic jako master, Renoise jako slave)?
http://tutorials.renoise.com/wiki/ReWire

Přes ten IAC driver by se to asi taky dalo vyřešit, kromě funkce tlačítka play bude potřeba oba DAW synchronizovat - tohle by ti mohlo pomoct (týká se logic a pro tools, ale bude to +/- podobné), popisuje se tam i jak posílat audio mezi aplikacemi přes Soundflower.
http://www.laurensgoedhart.com/blog/tec ... e-machine/

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic x + renoise 3 mac osx

Příspěvek od Tom Šen » 29 dub 2014 06:17

jakubt: diky moc, mrknu na to, ahoj

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic x + renoise 3 mac osx

Příspěvek od Tom Šen » 29 dub 2014 11:05

jakubt: ještě jednou díky, vše už funguje

Uživatelský avatar
jakubt
Příspěvky: 246
Registrován: 17 zář 2009 12:18

Re: Logic x + renoise 3 mac osx

Příspěvek od jakubt » 30 dub 2014 01:22

A udělals to přes rewire nebo IAC midi?

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Logic x + renoise 3 mac osx

Příspěvek od Tom Šen » 30 dub 2014 08:01

Nakonec přes rewire...trochu jsem si musel pohrát s nastavením zvuku, aby šel správně z Renoise do Logicu, pak se mi to ale podařilo :-)

Odpovědět