Logix Pro X - střih mluveného slova

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
dog

Logix Pro X - střih mluveného slova

Příspěvek od dog »

Zdravím,
jde udělat v Logic Pro X klávesová zkratka na funkci "Delete and Move"? ...stříhám hodně mluvené slovo a tuhle funkci využívám nejvíc.... ..zatím jsem pracoval s mluveným slovem hlavně v SF a tam je to jednoduché...zkouším jestli bych nemohl v Logicu nějak efektivně dělat kromě hudby i mluvené slovo... na druhou stranu fade in/out ve střihu jdou dělat jednodušeji tak se to časově možná srovná... :-)

dog

Re: Logix Pro X - střih mluveného slova

Příspěvek od dog »

Tak už vím ...

Klávesové zkratky v Logic Pro X (pro mnohé asi základní věc...:-) )

V "Help" jsem dal vyhledat vše o "Key" a našlo mi to "Key Commands" v menu pod "Loxic Pro X".
Tedy: Loxic Pro X >>> Key Commands >>> Edit ...tam najít funkci pro kterou chci zkratku vytvořit...opět lze vyhledat přes "lupu"...
...zadal jsem "Delete and Move" a našlo...a je tam více možností jak klávesovou zkratku zadat...pokud už je obsazená, napíše to jakou funkcí to je obsazeno a nabídne přepsání...já hledal nějakou vhodnou zkratku aby mi navazovala na označeni mazaného úseku a zadal jsem "cmd enter" kdykoli se to dá změnit.......btw. na "Key Commands >>> Edit" se lze dostat i přímo z Help/ Search

dog

Příspěvek od dog »

zkusím to s další otázkou...
tuší prosím někdo jestli Logic Pro X umí přehrání bez označeného úseku?
V SF tomu říkají "Preview cut" (skip selection on playback with pre-roll) Ctrl+K
zatím jsem na to nepřišel...

barbarbarz

Příspěvek od barbarbarz »

Your information, I have to say, and then it turns out that it is true.

Odpovědět