LP9 - Previous/Next Marker

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

LP9 - Previous/Next Marker

Příspěvek od Pavel Vantuch » 06 srp 2009 16:48

Dal jsem si nahoru do toolbaru tato tlačítka a evidentně to nefunguje, tak jak by mělo.
Previous Marker se chová jako Next Marker a tlačítko pro Next Marker pro sichr nereaguje vůbec.
Přes klávesové zkratky je to OK. Můžete to testnout někdo další? Díky :wink:

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 641
Registrován: 02 led 2007 04:44

Re: LP9 - Previous/Next Marker

Příspěvek od markuc » 26 srp 2009 00:29

Aha, zajímavý. Zkusil jsem to stejný a funguje mi to naprosto korektně...Kde by mohl být problém ? Nic mě nenapadá...

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: LP9 - Previous/Next Marker

Příspěvek od Pavel Vantuch » 26 srp 2009 10:09

Zvláštní. Teď to zkouším a funguje to. Ještě že vím, proč to nešlo :roll:
Každopádně díky, mě ta odpověď dokopala to zkusit znovu :lol:

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: LP9 - Previous/Next Marker

Příspěvek od Ondra P. » 26 srp 2009 11:22

mne delal LP9 taky divny veci.. treba v ultrabeatu kdyz jsem chtel presunout sampl na jinou pozici tak mi to vzdy spadlo... tet to nedela uz asi tejden :)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Re: LP9 - Previous/Next Marker

Příspěvek od Poshook » 26 srp 2009 12:34

je to "nulta" verzia, takze treba pockat na najblizsi update. aj BUSy maju bug. ak chce clovek poslat nejaky track na nejaky BUS, tak musi pokrutit sendovym knobom, aby to na BUSe zacalo hrat...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: LP9 - Previous/Next Marker

Příspěvek od Ondra P. » 26 srp 2009 13:18

kdyz uz jsem u toho LP9, tak abych neotviral dalsi tema, tak to napisu sem..
kdyz chci pouzit volume FADE co ma nove LP9, tak to funguje dosti podivne... proste ho nastavim a ono to jakoby nereaguje realtime, ze kdyz snim hejbu, tak to nedela nic se zvukem , jedine az kdyz pustim tlacitko mysi, nebo dokonce az kdyz dam stop a znovu play , tak to reaguje na nejakou zmenu.. fakt je to divny... dela vam to taky ?

Odpovědět