No to jsem nedavno zjistil, kdyz jsem chtel presunout apps na jiny ucet. Nejde to. Tohle mne dost u applu sere. Clovek si neco koupi a vlastne to neni jeho, je to stale applu . Appstore je spis takova pujcovna nez obchod.dendy píše:problem mozes mat jedine ak sa ti raz stane to co mne - ak budes chciet ten logic predat, v pripade ze ho budes mat kupeny cez appstore tak budes mt smolu - nejde to
Prechod na logic
Re: Prechod na logic
Aztor: Logic je jen pro apple
- soimmo_two
Pokud by měl někdo zájem, tak mám k prodeji Logic Studio 9. Je tam kromě Mainstage 2 a Soundtrack Pro taky Waveburner (na pálení CD a všechno kolem toho) a Compressor (na převádění formátů videa). Je to klasická krabicová verze. Pište kdyžtak PM.
Jirka Štolfa
Aztor : ak by si potreboval mainstage, tak za par evrikov to dokupis v appstore..
Většina mých hudebních kolegů pracují v Logicu.. přemýšlel jsem kdysi o jeho pořízení do budoucnosti. mezi tím pracuji v Nuendu. Na počátku byl Cubase/Nuendo trochu pozadu vedle Logicu a Pro Tools. Můj osobní pocit ale je, že Steinberg jim dneska docela v pohodě konkuruje.. Co chci ale říct, že jsem byl překvapen, je to pár týdnů zpátky, že nyní několik mých přátel (profesionální zvukaři) uvažují o opuštění Logicu, vzhledem ke zprávám, že Apple údajně rozpustil tým lidí, kteří se podíleli na vývoji Logicu a jeho budoucnost je prý dosti nejasná a zdá se, že se Logic ve vývoji zastavil.. ale nevím, co je na tom pravdy..
Aztor píše:jj, ten logic pro bude dobra volba uz som s tym viac-menej stotozneny, akurat ma tak napadlo - s kamaradom uz dlhsie rozmyslame ze kupime napoly native instruments komplete a za tie usetrene prachy (oproti logic studio) by to celkom slo, otazka ale je jednak ci to rozbehame na dvoch kompoch a jednak ci je ta instalacka jednotna pre mac a pc alebo ci treba kupit pre konkretnu platformu, lebo kamos planuje ostat pod pc... ??
S týmto si vôbec hlavu nelám, KOMPLETE je dodávaný ako tzv. HYBRID, tzn. že obsahuje inštalačky ako pre WIN, tak aj pre MAC...
Džirka2 píše:Většina mých hudebních kolegů pracují v Logicu.. přemýšlel jsem kdysi o jeho pořízení do budoucnosti. mezi tím pracuji v Nuendu. Na počátku byl Cubase/Nuendo trochu pozadu vedle Logicu a Pro Tools. Můj osobní pocit ale je, že Steinberg jim dneska docela v pohodě konkuruje.. Co chci ale říct, že jsem byl překvapen, je to pár týdnů zpátky, že nyní několik mých přátel (profesionální zvukaři) uvažují o opuštění Logicu, vzhledem ke zprávám, že Apple údajně rozpustil tým lidí, kteří se podíleli na vývoji Logicu a jeho budoucnost je prý dosti nejasná a zdá se, že se Logic ve vývoji zastavil.. ale nevím, co je na tom pravdy..
Je dosť možné že sa niečo skomplikovalo, ale myslím si že len tak ľahko Apple Logic nepustí, pracuje v ňom dosť ľudí.
Uz jsem to tu nekde psal na nove verzi Logic Pro se pracuje. Jsou to overena fakta od cloveka ktery vede Logicprohelp forum. Pak jsem sem daval, ze apple v listopadu zaregistroval novy patent na neco podobneho jako melodyne ale poly. Samo je co zlepsovat ale furt lepsi se drzet pri zemi nez jako Cubase , z cehoz je dnes preplacany DAW dle meho nazoru.
- soimmo_two
Přesně tak, dokonce tam cca před půlrokem/rokem najímali do týmu nové lidi (podle infa z GS tuším).
Jirka Štolfa
zaregistroval jsem, že začali někteří lidi, co používají Logic plašit.. ale nevím.. s tou přeplácaností nuenda je to možné, ale jelikož s logicem nepracuji aktivně, nedokážu posoudit... narazil jsem jen na toto: http://www.macworld.co.uk/macsoftware/n ... id=3413212
Tak nasiel som odpoved na tu otazku ci mozem mat s kamaradom 1 licenciu NI na 2 kompoch, odpoved priamo zo supportu je ano, pod podmienkou, ze sa nebudu pouzivat obidve instalacie naraz a pod hrozbou, ze ked zistia ze porusujem licencne podmienky tak mi zrusia moj serial number... jak na to ale mozu prist??? a keby aj mohli nejak cez internet, co keby sme pri praci vzdy vypli internet?Aztor píše:s kamaradom uz dlhsie rozmyslame ze kupime napoly native instruments komplete, otazka ale je jednak ci to rozbehame na dvoch kompoch a jednak ci je ta instalacka jednotna pre mac a pc alebo ci treba kupit pre konkretnu platformu, lebo kamos planuje ostat pod pc... ??
Toho podobnyho je plnej net... prste rumours - fámyDžirka2 píše:zaregistroval jsem, že začali někteří lidi, co používají Logic plašit.. ale nevím.. s tou přeplácaností nuenda je to možné, ale jelikož s logicem nepracuji aktivně, nedokážu posoudit... narazil jsem jen na toto: http://www.macworld.co.uk/macsoftware/n ... id=3413212
přeji všem uživatelům logicu, ať se jedná o fámu 

Aztor píše:Tak nasiel som odpoved na tu otazku ci mozem mat s kamaradom 1 licenciu NI na 2 kompoch, odpoved priamo zo supportu je ano, pod podmienkou, ze sa nebudu pouzivat obidve instalacie naraz a pod hrozbou, ze ked zistia ze porusujem licencne podmienky tak mi zrusia moj serial number... jak na to ale mozu prist??? a keby aj mohli nejak cez internet, co keby sme pri praci vzdy vypli internet?Aztor píše:s kamaradom uz dlhsie rozmyslame ze kupime napoly native instruments komplete, otazka ale je jednak ci to rozbehame na dvoch kompoch a jednak ci je ta instalacka jednotna pre mac a pc alebo ci treba kupit pre konkretnu platformu, lebo kamos planuje ostat pod pc... ??
ked vypnes internet urcite to nemaju ako zistit