UltraBeat

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

UltraBeat

Příspěvek od Tom Šen » 23 led 2011 11:31

Ahoj, nevíte prosím jestli jde v Logicu s plug in ULTRABEAT dělat toto:

Potřebuji, aby se mi po osmi taktech změnil automaticky jeden patern za patern druhy a pote se zas vrátil zpět.

Díky moc, ahoj Tom

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: UltraBeat

Příspěvek od Prvotsky » 23 led 2011 13:12

nejsem ted u toho..

urcite to jde - kazdej patern ma dedikovanou klavesu nekde ve spodnich tonech.
musis tam ale neco zapnout ve spodni casti souvisi to s paternem no a samozrejme to musis mit v sequencer modu.

btw vis ze si muzes sequenci z ultrabeatu vytahnout jako midi?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: UltraBeat

Příspěvek od Ondra P. » 23 led 2011 13:30

Klavesami c -1 až b 0 přepínáš paterny...

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3167
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: UltraBeat

Příspěvek od Oxyygen » 23 led 2011 14:24

nebo za nej capnes a presunes si ho do midi stopy (tak to delam ja)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: UltraBeat

Příspěvek od Prvotsky » 24 led 2011 13:10

Oxyygen píše:nebo za nej capnes a presunes si ho do midi stopy (tak to delam ja)
taktez.. muzu to pak lepe kvantizovat nejakym groove template..

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: UltraBeat

Příspěvek od Tom Šen » 24 led 2011 14:45

ahoj, díky všem. funguje to výborně, ahoj, tom

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: UltraBeat

Příspěvek od Tom Šen » 26 led 2011 13:49

Prvotsky píše:nejsem ted u toho..

btw vis ze si muzes sequenci z ultrabeatu vytahnout jako midi?

ahoj, tak to nevím, jak se to prosím dělá, to mi přijde výborná možnost...díky moc

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: UltraBeat

Příspěvek od Prvotsky » 26 led 2011 14:39

primo v levym spodnim rohu vedle napisu pattern je takovy okynko s teckama...

kdyz na to najedes sipkou , tak se objevi drag to arrange window - jenom to pretahnes do midi tracku...

Odpovědět