Update Logicu

Vše o sekvenceru Apple Logic
Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1873
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Update Logicu

Příspěvek od tony9 »


Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 309
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Update Logicu

Příspěvek od Tom Šen »

Chci updatovat Logic X, ale mám starý MacBook pro. Kupuju si nový Mac mini, abych mohl udělat update. Jak mám ale postupovat, když mám koupenou jen jednu verzi, která je na mém stávajícím notebooku. Tam Logic, ale nemám v plánu mít. Musím koupit Logic X znovu, nebo se to dá nějak odhlásit na starém macu a pak přihlásit na novém Macu? Díky moc

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Update Logicu

Příspěvek od Pytkin »

nemusis nic robit .. na novom Mac mini sa prihlasis pod svojim kontom v appstore .. vyhladas si logic pro X .. a das install .. to je cele .. mozes ho mat kludne na oboch komputroch ..

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 309
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Update Logicu

Příspěvek od Tom Šen »

Pytkin: díky moc, za rychlou odpověď, tak to jsem rád, že to jde takto udělat

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1873
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Update Logicu

Příspěvek od tony9 »

Tome, proč Mac Mini, proč ne třeba iMac?
Je to pouze finanční důvod?

Jinak já jedu na Mac Mini od roku 2014 a jsem spokojený.

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 309
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Update Logicu

Příspěvek od Tom Šen »

Tony9: To je dobrá otázka. Finanční důvody taky trochu. Ale přemýšlel jsem, že je dobré mít mac mini dál od sebe kvůli tichosti. Co se týče iMacu. Jaké s ním máš prosím zkušenosti? Když na něm děláš dýl, máš tam více stop, plug iny atd...nespouští "větráky" nebo něco jiného co jde zkrátka slyšet mimo hudbu? díky

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Update Logicu

Příspěvek od Pytkin »

ja mam iMac late 2012 a aj ked rendruje na plne gule , tak vetraky nepocut ..

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 309
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Update Logicu

Příspěvek od Tom Šen »

Pytkin: díky za zprávu, tak to půjdu do toho iMacu

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1873
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Update Logicu

Příspěvek od tony9 »

Já mám Mac mini Late 2012. Logic v pohodě, ale v Ve Final Cutu už mně jedou větráky.

Celkově jak jsem psal výše jsem spokojený a samozřejmě už přemýšlím o nové mašině. Chtěl bych 32GB paměti.

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 309
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Update Logicu

Příspěvek od Tom Šen »

Pytkin a Tony9: díky za inspiraci, koupil jsem nakonec iMac - a instalace Logicu z Appstoru proběhla zcela v pohodě a bez problémů, díky

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1873
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Update Logicu

Příspěvek od tony9 »

Jen tak na okraj. Minulý čtvrtek jsem byl v Brně v iStylu a jen 5min. jsem si šáhl na struhadlo. Logic i Final Cut na tom jeli jak z praku.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Update Logicu

Příspěvek od Pytkin »

tony : A prekvapuje ta to ? Ved to chodi jak z praku aj na iMacoch :)

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1873
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Update Logicu

Příspěvek od tony9 »

Pytkine, na mem Mac Míní je to prece jenom linejsi.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22114
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Update Logicu

Příspěvek od Pytkin »

Tony : jasne to verim .. My sme pred rokom kupili do studia 3 iMac PRO a je to raketa .. Davinci Resolve na tom ide jak z praku .. Struhadlo bude este vykonejsie .. o tom niet pochyb ..

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1873
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Update Logicu

Příspěvek od tony9 »

Free verzi DaVinci Resolve jsem na tom mém rozjel taky, ale bylo to už dost s vypětím.
Nicméně zkušební video jsem v tom vyklíčoval.

Odpovědět