Pouzitelne piano je aj v Hypersonicu, dokonca aj v mono prevedeni, co je obcas k nezaplateniu. Orchestre su stale slabim miestom VSTi, ak nepocitam Platinove Orchestral DVDckove instrumenty od East West, ale tam si treba vyriesit otazku: je nutne zasrat si disk niekolkymi GB samplov kvoli studiovemu orchestru?
cyril: no používal jsem ho na scénickou hudbu do konverzačního CD k jedný učebnici a čeče když ty midi dobře zaranžuješ tak je výsledek docela dobrej. Je to pěkně nahallený. Nemám teď po ruce ukázku. Kdybys chtěl, tak pošli pm a někde to vyhrabu...
hele - osobne si nemuzu pro nacrty vynachvalit MDA piano - krome toho, ze je malicky a dobre (obstojne) hraje, je navic FREE ... urcite to alespon vyzkousej.
mda je bzdocha...
ak chces dobre free piano, tak 4Front Piano Module.. nedavno to sem niekto hodil a odvtedy to pouzivam. ma to bas aj priestor a celkom sadne do mixu. je to vlastne rompler ale piano je len piano, he?
ak potebujespri hrani feeling riadneho piana, tak to samozrejme je toto smiesna hracka, pac reaguje na silu uderu prave tak ako kazda samohrajka, ale zvukovo celkom ujde.
pecka bude akoustik piano od NI - taky nevim jestli se to tak pise - ty nemci s tema kackama mi delaj bordel v hlave
boris: asi steinway tak to vypada lip (taky to nevim jiste )
skusal som piana z Colossusu a tie mi napriklad nesedia kvoli mnozstvu hallu. mam rad uplne suche sample. celkovo mam dojem, ze vacsina tych GB pian ma dost vela dozvuku (mozno pouzitelne do vaznej hudby), ale malo je kvalitnych a uplne suchych