Casio wk1200

Vše co se týka MIDI (mimo keyboardů)
Uživatelský avatar
Hammond
Příspěvky: 1120
Registrován: 05 říj 2010 18:44

Re: Casio wk1200

Příspěvek od Hammond » 15 zář 2011 09:29

James L.: Boro tym mieril zrejme k zakladnej otazke, ci mu ide o prepojenie Midi, alebo audio signal.

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Casio wk1200

Příspěvek od boro » 16 zář 2011 11:19

Vrciku, uz to mas spojazdnene?

vrcik
Příspěvky: 10
Registrován: 14 zář 2011 18:33

Re: Casio wk1200

Příspěvek od vrcik » 13 říj 2011 12:16

no tak sem tu a mám ten 15-pin :D a chcu to na to abych mel klavesnici z keyboardu na ovladani fl studia.. místo psaci klávesnice.. :D no a i po propojeni a nastaaveni v fl studiu mx 401 v out i in.. tak too porad nereaguje.. nijak? tak co stim? ;)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Casio wk1200

Příspěvek od Kermitak » 13 říj 2011 14:20

Ve FL mas vybrany jako IN MPU-401, MIDI OUT na klavesach mas zapojeny do MIDI IN na gameportu? (nemas to prohozeny?) Pak staci vybrat nejakej syntak a hrat.

vrcik
Příspěvky: 10
Registrován: 14 zář 2011 18:33

Re: Casio wk1200

Příspěvek od vrcik » 13 říj 2011 16:05

prohozene nic nemam.. a po pripojeni se ma neco nekde zobrazit v pc? nebo je nejaka moznost co stim kroome pouziti klaves k FL? jinak tatko to vypada v fl :
Obrázek

vrcik
Příspěvky: 10
Registrován: 14 zář 2011 18:33

Re: Casio wk1200

Příspěvek od vrcik » 13 říj 2011 18:59

tak co? :?: nevite proc to nejede?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Casio wk1200

Příspěvek od Kermitak » 13 říj 2011 22:29

No a co presne ti nejede? Co chces tema klavesam ovladat? Nejakej syntak? Mas ho nahranej?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Casio wk1200

Příspěvek od kexik » 14 říj 2011 07:46

vo FL nemusi mat nic nahrate... hned tam ma 4 samplerove stopy, prvy je kopak, takze klavesy musia hned hrat kopak, ked sa na ne zahra
vrcik, PREHOD si konektory MIDI IN a MIDI OUT jak ich mas zastrcene v CASIU!!! odpoved nic nemam prohozeny bola podozrivo striktna na takto haklivy problem. niektori vyrobcovia kablov oznacuju tie patkoliky tak, ake tie porty naozaj su (cize midi out je oznaceny patkolik na ktorom je naozaj midi out), ale ini vyrobcovia ten patkolik znacia tak, ze napis plati pre port kam ten patkolik ma ist, cize midi out je oznaceny napisom midi in, lebo sa ma strkat do midi in na nastroji. kedze nemas ku kablu predpokladam nijaky manual, treba skusit obe moznosti

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Casio wk1200

Příspěvek od Kermitak » 14 říj 2011 13:20

kexik: ok, FL neovladam, jen mi prislo, ze poradne nevi, co od toho chce

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Casio wk1200

Příspěvek od kexik » 14 říj 2011 13:30

Kermitak píše:kexik: ok, FL neovladam, jen mi prislo, ze poradne nevi, co od toho chce
ok, ja na teba neskacem, len nechcem aby sa zaoberal niecim co nie je nutne dolezite. fruity pokial ma nejaky funkcny midi in, tak pri mackani klaves vzdy vydava daky zvuk a treba naopak iste skills aby to tak nebolo

vrcik
Příspěvky: 10
Registrován: 14 zář 2011 18:33

Re: Casio wk1200

Příspěvek od vrcik » 14 říj 2011 21:01

okej hej fajne.. nenapadlo ma to prehodit uz to reaguje.. :D stacilo prehodit koncovky.. :D inak kabel je dost kvalitny je to ta nemecka firma schulc nebo tak nejak.. byl za 900kč.. :D jinak díky.. zatim nic jineho nepotrebuju.. ale tak za mesic tu zas nco bude zatim vsem diky.. :)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Casio wk1200

Příspěvek od Kermitak » 14 říj 2011 21:32

900 za midi kabel jsou vyhozeny prachy, za stovku by fungoval stejne dobre. No hlavne ze to funguje...

Odpovědět