midi predbieha audio

Vše co se týka MIDI (mimo keyboardů)
Odpovědět
Adzi
Příspěvky: 24
Registrován: 01 zář 2008 17:26

midi predbieha audio

Příspěvek od Adzi » 03 črc 2009 22:15

Zdravim všetkých.Viem že už som to tu niekde na fore zachytil ,ale mam konkretnu otazku.Z EZ drummeru som si naskladal midi kostru bicich do Nuenda 3, tie som pustil a do audio stopy nahral gitaru.Ale ked to potom pustim tak bicie predbiehaju gitaru.Bola tu niekde spomenuta funkcia DELAY COMPENSATION a v PREFERENCES sa to aj nastavuje ,ale stale to hra mimo.Mam tomu rozumiet ze to treba dorovnat podla latencie karty a az potom nahravat ,alebo to Nuendo 3 vie osetrit aj po nahrati audio stopy len to ja robim zle?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: midi predbieha audio

Příspěvek od Pytkin » 03 črc 2009 22:22

nuendo to riesi samo .. ak si nic nezmenil , tak latenciu kompenzuje samo .. vsetko funguje spravne a mal by si to mat synchronne ..

jaku mas kartu ? mas seriozny asio driver ? mas ho nastaveny v VST audio bay ?

Adzi
Příspěvky: 24
Registrován: 01 zář 2008 17:26

Re: midi predbieha audio

Příspěvek od Adzi » 03 črc 2009 22:27

Mam MACKIE ONYX 400F, nastaveny mam asio ONYX driver .Latenciu mam Input asi 7,26 Output 11,nieco

Wohma
Příspěvky: 1656
Registrován: 05 říj 2007 08:30

Re: midi predbieha audio

Příspěvek od Wohma » 03 črc 2009 22:35

Stopu muzes posunovat po milisekundach v inspektoru (pokud je to teda stejne jako v Cubase, pokud ne, tak se omlouvam), ja takhle z nejakyho duvodu taky musel posunovat MIDI stopy (bici vs. basa), ale samozrejme to pomuze jen pokud se rozchazi o konstantni cas a nijak se to "nezhorsuje" :) A kazdopadne bys mel resit pricinu a ne nasledek, ale tohle funguje.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: midi predbieha audio

Příspěvek od Pytkin » 03 črc 2009 22:41

adzi : OK .. potom by vsetko malo fungovat automaticky (ak si to uz v nastaveniach dako nerozosral) ..

Adzi
Příspěvky: 24
Registrován: 01 zář 2008 17:26

Re: midi predbieha audio

Příspěvek od Adzi » 03 črc 2009 22:52

OK ..dik... musim na to este raz pozriet

Odpovědět