midi

Vše co se týka MIDI (mimo keyboardů)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 úno 2008 00:39

pianoman : midisport 4x4 je drahy .. staci ti Edirol 3UMX .. 3in/3out na usb .. 2600 Sk .. www.on-board.sk

pianoman
Příspěvky: 21
Registrován: 10 úno 2008 20:31

Příspěvek od pianoman » 11 úno 2008 00:49

chlapi! starasna vec sa stala ten Z.M.R.D itak co u nas v praci nastavoval branu ju nastavil tak ze sa nemozem dostat na prvu stranku svojho fora takze vobec neviem o com je rec cca od 4 odpovedi az teraz Pytkin ma oslobodil druhou strankou:-) nechapem jake hrozosrasne klucove slovo padlo v diskusii ze to nepreslo. nemohli by ste mi niekto prvu stanku coppnut na aby som nemusel cakat do rana nez sa napojim z domu PROSIM,PROSIM
moc dik!
Naposledy upravil(a) pianoman dne 09 pro 2008 06:19, celkem upraveno 1 x.

pianoman
Příspěvky: 21
Registrován: 10 úno 2008 20:31

Příspěvek od pianoman » 11 úno 2008 01:00

Pytkin,
myslis, ze by mi na to "moje hranie" nestacil ten Edirol 1UMX za 1500sk,predsa len asi neplanujem rozsirovat svoje hudobne muzeum:-)

toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 11 úno 2008 01:02

máš to tam

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 11 úno 2008 01:03

pianoman : skus na toto klinknut, malo by ti to hodit tento thread od prveho prispevku
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... sc&start=0

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 úno 2008 01:03

pianoman : isteze hej ! ale zober si potom mozno 2UMX .. to stoji uplne rovnako .. a ma 2x out .. nemusis pouzit THRU .. 2xout ale ten isty .. nie 32 kanalov .. aha .. ale 2UMX ma 5 koliky .. potrebujes kable 5kolikove .. 1UMX ma rovno kable s kolikovymi konektormi .. Zavisi od teba , co sa ti zda lepsie ..

pianoman
Příspěvky: 21
Registrován: 10 úno 2008 20:31

Příspěvek od pianoman » 11 úno 2008 01:35

dik. chlapi za info!
, chvilku mi trvlo nez som precital "konecne" celu diskusiu a chcel by som sa este raz spytat ci mam rovno zavrhnut cestu Q80 (notas bude najskor za mesiac) alebo sa da nieco poriesit aj s takym srotom.
nemali ste ho nahodou niekto? totiz ono to nepodporuje (okrem holeho midi) ziadne standardy GM atd.
a este jedna vec :doporucte mi prosim nejaky jednoduchy soft.sekvencer nenarocny na jeho zvladnutie a obsluhu (neplanujem provokovat D.Forroa az do Japonska)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 11 úno 2008 01:40

tak to s tym SW sequencerom vznikne tazky flamewar :D to si sa nemal ani pytat :) ja za seba by som ti radil urcite Cubase SE3 alebo rovno Cubase 4( len neviem ake equivalentne oznacene SE je v stvrtej edicii )... ale SE3 sa predava stale a stoji nejake 4 tisicky...

toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 11 úno 2008 01:40

FL studio

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 11 úno 2008 01:41

:D

toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 11 úno 2008 01:47

no jo no hold každý má to svoje ale můj osobní názor je že co se intuitivnosti ovládání týká tak na FL opavdu nic nemá na Cubase jsem třeba čučel jak z jara ale je to asi zase daný tím že už jsem měl zažitý FL...

chce to vyzkoušet a zjistit co bude vyhovovat tobě

pianoman
Příspěvky: 21
Registrován: 10 úno 2008 20:31

Příspěvek od pianoman » 11 úno 2008 01:50

Prosim berte to tak, ze naposledy som co to skusal na cakewolku 4 niekedy v 98 roku a tazko najdem tolko casu aby som hodiny riesil nieco co nikdy nebudem potrebovat. To radsej budem stepit vargove konvergencie:-))

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 11 úno 2008 02:09

pianoman : tak potom Sonar si mrkni, to je Cakewalk len ma novy nazov...

toxin : nemam nic proti FL, ale tu ide hlavne o MIDI, tak urcite by som radsej zvolil bud Cubase alebo Sonar....

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 úno 2008 11:47

pianoman : pol hodinkova session pri cubase a vies vsetko podstatne .. ak si z okolia Bratislavy , neni problem ..

pianoman
Příspěvky: 21
Registrován: 10 úno 2008 20:31

Příspěvek od pianoman » 11 úno 2008 17:25

dik all za pre mna podstatne info myslim ze ste mi hodne otvorili oci, a naburali moje jednoduche pradstavy o zapojeni ,rieseni a postmasteringu midi. Zatial mi to vsak vychadza tak ze nejefektivnejsia a najlacnejsia cesta pre mna je paradoxne notovy papier ,pero a dobra slivka(52%).
app. viete ze napr J.S.Bach napisal tolko skladieb ze ich rucny prepis(celych partitur) by pri 8 hod prac dobe trval 1 cloveku cca 15 rokov? skuste najst obdobu niekoho v dnesnej dobe chytrych masiniek? neexistuje! a to uz nehovorim o obsahu tych sladieb! stalo sa vam niekedy napr. ze vam na poslednu chvilu totalne zlyhala technika a cely koncert sta museli riesit naostro " BEZ TRENYROK"?
esta raz dik! Takze to zapojim asi takto: master - modul a to vsjo, bez vsetkych moznych zazrakov ! a hura do live
PS: neviete niekto cim sa da nahradit paskovy kontroler na sp88x klasickym packovym? nie a nie si na to zvyknut :-(
erik.

Odpovědět