midi

Vše co se týka MIDI (mimo keyboardů)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 úno 2008 17:41

pianoman : inak to som este chcel .. s tym Q80 by to malo fungovat .. ako rozbehat by to malo ist .. nikdy som ale s Q80 nerobil , takze neviem aky tam je komfort ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 11 úno 2008 17:47

FL davno neni jednoduchy soft a okrem toho nevie sysex, takze na hentu farmu je uplne nepouzitelny... to len aby autor topicu nepodlahol vabeniu
nejaky lahceny cubase bude najlepsie riesenie

pianoman
Příspěvky: 21
Registrován: 10 úno 2008 20:31

Příspěvek od pianoman » 11 úno 2008 18:06

Pytkin,
ta q80 maka asi takto : pri zapojeni master out -q80 in/q80 out - modul in, maka sekvencer ale nepropaguje sa to co posielam z mastra do modulu cez q80 .
Pri zapojeni : master out-q80in/q80thru- modul in, sa propaguje (pochopitelne) master do modulu ale nepropaguje sa (pochopitelne) song z Q80.
Pri navrhovanom zapojeni (podla borcov z kurzweilu) : master out -q80 in/q80 out - modul in /modul thru -master in, to maka jako v prvom pripade.
namojdusu si myslim ze problem je v q80 ze nedokaze prijimat a vysilat (duplex) naraz, nemam to ale potvrdene tak tapem jak mys v kukurici.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 úno 2008 18:22

pianoman : podla mna si len v q80 musis zapnut soft thru .. alebo nieco podobne ..

pianoman
Příspěvky: 21
Registrován: 10 úno 2008 20:31

Příspěvek od pianoman » 11 úno 2008 18:37

Pytkin,
no bobaj by si mal pravdu, ale za celych 10 rokov co ho mam sa mi nepodarilo zohnat manual , mimochod. je to celkovo primitiv ovladanie do matrice (ako inak) !
este som premyslal ze do tej zostavy nejako narubujem moju staru YAMAHU(samohrajka s MIDI) ale fakt neviem jak by mi to pomohlo.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 11 úno 2008 19:09

pianoman : tu som nasiel manual v PDF pre Q80
Q80 OWNER MANUAL

a tu mas komplet manualy ku kawai
http://www.kawaius-tsd.com/pages/mod_om.html

pianoman
Příspěvky: 21
Registrován: 10 úno 2008 20:31

Příspěvek od pianoman » 11 úno 2008 19:27

TAK,Tomu sa hovori MOC DAKUJEM! ja som niekedy v 2000 roku rezignoval s hladanim manualu hlavne pretoze mi moj krajan z Nitry pomohol z jeho osvetlenim.(mimochod. to bola konferanc. na ktorej sa vyskytovala aj vecsina z vas ale na url si uz nespomenem)Za coz mu pan boh zaplat. takze mam celkom radost precitat si co som este za tie roky noebjavil. EXCOM este raz dik za namahu, bodaj ti to je vynahradene na detoch.
erik

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 úno 2008 19:49

pianoman : MIDI ECHO .. strana 35

pianoman
Příspěvky: 21
Registrován: 10 úno 2008 20:31

Příspěvek od pianoman » 14 úno 2008 17:12

tak som som sa konecne dostal z prace a otestoval str.35 v v manual.q80 a namojveru to funguje bezvadne, dokonca tak dobre" pre moje ucely" ze som sa rozhodol ze¨kazdemu prispievatelovi do do mojho fora" midi archeolog" poslem urcity obnos . TAK SA NEBOJTE A PISTE SVOJE UCTY:-))

D! ERIK

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 14 úno 2008 17:18

pianoman : neblazni clovece :D to by si mi musel poslat 1.000.000,- korun :D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 úno 2008 22:27

pianoman :) na to sme tu , aby sme pomohli tym , co pomoc potrebuju :)

toxin
Příspěvky: 475
Registrován: 09 pro 2007 23:55

Příspěvek od toxin » 14 úno 2008 23:11

to bysme mohl zavést za každou radu pětikorunu :) někteří z Vás by byli už milionáři :)

mimochodem opravdu neblázni :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 21 bře 2008 19:10

pianoman : no ako si pokrocil? 8)

pianoman
Příspěvky: 21
Registrován: 10 úno 2008 20:31

Příspěvek od pianoman » 22 bře 2008 19:54

Chlapci preco ste ma do pekla nevarovali nech sa dam radsej na aquarybky:-) ked som to vsetko zapojil a konecne sa pustil do stepenia (zrovna robim na Methenyho secret story antonia-app.noty nechcem!) tak som zistil ze potrebujem tie nastrioje v realu najak mixovat spolu z priposluchom orig.nahravky . spociatku som to riesil tak ze pod velke AKG som dal male koss a pod to spunty a mixoval rovno na mastroch jednotliv.nastrojov ale po asi 2 hodinach ma tak strasne boleli usi (myslim fyzicky) ze som okamzite objednal najlacnejsi mix na trhu http://www.audiotek.cz/Tapco-MIX120-Mix-serie:11617 a dodatocne zistil ze nieje az tak zli v pomere cena/vykon. nicmenej dalsich 2apol v ritti. potom sa pridal kamos na kytaaare a verte ze hrat na sluchatka nema tie spravne gule hlavne ked sa improvizuje:-)) next http://www.musiccenter.cz/M-audio-STUDI ... tory:12310 ,ked sme sa dostatocne vyblbli prisiel brat z napadom ze aj on prida svoje trosku do mlyna ! next http://www.musiccenter.cz/Shure-SM58-LC ... érie:23618 a to nehovorim o vsettkych moznych kabloch a redukciach . D! erik

Odpovědět