Midi tonina

Vše co se týka MIDI (mimo keyboardů)
Odpovědět
Prema
Příspěvky: 10
Registrován: 05 říj 2010 15:28

Midi tonina

Příspěvek od Prema » 05 říj 2010 15:34

Cau mam problem nevite nekdo jak se da predelat midi skladba (midi soubor) do jine tonine, kdyz mam noty napsane treba v Cdur a Midi me hraje v Ddur tak by jsem potreboval tu midi skladbu predelat do Cdur nevite nekdo jak na to?? :?:

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Midi tonina

Příspěvek od biscuit » 05 říj 2010 16:01

midi editor nebo sekvencer

Prema
Příspěvky: 10
Registrován: 05 říj 2010 15:28

Re: Midi tonina

Příspěvek od Prema » 05 říj 2010 16:15

Dik za radu a nebohl by jsi mně doporučit nejaky ten midi editor?A co to je ten sekvencer? :wink: :?:

jackies

Re: Midi tonina

Příspěvek od jackies » 05 říj 2010 16:24

Co s tou transponovanou skladbou budeš dělat potom ? :roll:
-------------------------------
Opět nějaký humorista nebo další hudební prostitut 8)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Midi tonina

Příspěvek od biscuit » 05 říj 2010 16:26

promin, ale tohle neni skola zakladnich pojmu.
http://en.wikipedia.org/
http://www.google.com/
tady bych zacal.. bez urazky

http://www.slunecnice.cz/sw/midicomp/

Prema
Příspěvky: 10
Registrován: 05 říj 2010 15:28

Re: Midi tonina

Příspěvek od Prema » 05 říj 2010 16:31

jackies píše:Co s tou transponovanou skladbou budeš dělat potom ? :roll:
-------------------------------
Opět nějaký humorista nebo další hudební prostitut 8)

:lol: Potom si ju dám spátky do kláves a budu to hrát v té predelané tonine jide to ne? :?:

Prema
Příspěvky: 10
Registrován: 05 říj 2010 15:28

Re: Midi tonina

Příspěvek od Prema » 05 říj 2010 16:46

Jo a mám dotaz jide midi skladba zmenit z napr Cdur do Ddur toniny aj v FL Studiu 9?? :?:

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Midi tonina

Příspěvek od biscuit » 05 říj 2010 18:21

samozrejme. covece, ale na co ti je fruity studio, kdyz v nem neumis ani transponovat? :-)
a nejde to nahodou transponovat rovnou v ty samohrajce?

Prema
Příspěvky: 10
Registrován: 05 říj 2010 15:28

Re: Midi tonina

Příspěvek od Prema » 05 říj 2010 21:17

A neni tu nekde navod jak transponovat v FL Studiu 9 ?? :?: Samohrajkou myslis klavesy jestli jo tak mam casio wk8000, tak ja nevim mozna to tam jide zatim sem na to neprysel ty nevis jestli by to tam slo transponovat??pls porad :wink:

charonme
Příspěvky: 1144
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Midi tonina

Příspěvek od charonme » 06 říj 2010 19:00

"jide", ty budes asi naozaj nejaky humorista a ide ti to dobre :)

Prema
Příspěvky: 10
Registrován: 05 říj 2010 15:28

Re: Midi tonina

Příspěvek od Prema » 07 říj 2010 14:16

Ty mas taky casio wk 8000??? takze se tam da zmenit tonina midu treba z Cdur na Ddur? nemohl bys mě popsat ja se to dělá? :?:


Prema
Příspěvky: 10
Registrován: 05 říj 2010 15:28

Re: Midi tonina

Příspěvek od Prema » 07 říj 2010 22:56

Dik ale nebyl by te návod v češtině??A nemohl by mě tu někdo popsat jak se da zmenit mid (midi skladba) do jine toniny v programu FL studio 9 ??Pls

Odpovědět