Oprava MAudio oxygen old version
Oprava MAudio oxygen old version
Zdravim vsechny ezonaky, chtel bych se zeptat jestli mi nejaka duse nemuze poradit ohledne kontroleru MAudio oxygen (stara verze 25 klapkova), jde o to ze mi nejdou dve krajni klapky respektive jdou ale az na druhy stisknuti a jen kdyz je clovek zmackne uplne, jinak vse funguje jak ma. Chtel sem se zeptat nez to otevru jestli to nebude vetsi problem nez jen zaspinenej kontakt a jestli jo tak jakej problem to je a jestli se to da nejak zvladnout v domacich podminkach, jsem celkem sikovnej bastlir.... tak a mate na vikend hned o cem premyslet

Apple MacPro (8x 2,4GHz, 32GB RAM, 2TB HDD)+ monitor Samsung
, Dell D620 (2x 2,2GHz, 2GB RAM, 60GB HDD) Korg zero8, Novation Lauchpad, Akai APC40, M-Audio Oxygen old version, mikrofon Philips 
Re: Oprava MAudio oxygen old version
najskor to nebude vacsi problem .. a zistis to tak , ze ich rozoberies a pozries sa 
Re: Oprava MAudio oxygen old version
asi to budou ty spinavy obvody diky za odpovedPytkin píše:najskor to nebude vacsi problem .. a zistis to tak , ze ich rozoberies a pozries sa
Apple MacPro (8x 2,4GHz, 32GB RAM, 2TB HDD)+ monitor Samsung
, Dell D620 (2x 2,2GHz, 2GB RAM, 60GB HDD) Korg zero8, Novation Lauchpad, Akai APC40, M-Audio Oxygen old version, mikrofon Philips