ADK Hamburg nebudete někdo kupovat popř. kde ho koupit.

Mikrofony a předzesilovače
Scout

ADK Hamburg nebudete někdo kupovat popř. kde ho koupit.

Příspěvek od Scout »

Po dlouhém vybírání mého prvního mic. jsem se rozhodl pro Hamburg. Nebudete někdo také kupovat tento mic.? Že by jsme to objednali společně? S koupí mimo ČR nemám zkušenosti.
Díky.

fova

Příspěvek od fova »

Krome Carloffa a Delaye, kteri by ti mohli pomoci s koupi se to da nejbliz koupit asi v Polsku:

http://www.sound.pl/cat/61.htm
http://www.rnr.pl/k931_mikrofony.html

tankista

Příspěvek od tankista »

Ja ho prave chci taky koupit. Na ten druhej obchod jsem na radu Delaye poslal predevcirem email. Napsal jsem ho anglicky a chtel vedet jak to maj se zarukou a jestli mi ho poslou k nam, ale zatim zadna odpoved...

fova

Příspěvek od fova »

Mozna se najde jeste nekdo a treba by Vam dali mnozstevni slevu

delay

Příspěvek od delay »

tankista píše:Ja ho prave chci taky koupit. Na ten druhej obchod jsem na radu Delaye poslal predevcirem email. Napsal jsem ho anglicky a chtel vedet jak to maj se zarukou a jestli mi ho poslou k nam, ale zatim zadna odpoved...
Tak já se domluvím s kolekou co umí Polsky a co mi to dojednal minule, zda-li by to poslali do ČR, domluvte se nějak se Scoutem a až budete na 100% rozhodnutý, tak to zrežírujem.

tankista

Příspěvek od tankista »

Co se tyce me, tak ja jsem na 100% pro royhodnutej a objednal bzch ho klidne ihned

tankista

Příspěvek od tankista »

2delay: psals, ze to mas poslany i s pavoukem, ten byl uz v cene?

delay

Příspěvek od delay »

tankista píše:2delay: psals, ze to mas poslany i s pavoukem, ten byl uz v cene?
Samozřejmě, v celkem hezkým hlíníkovým kufru ADK najdeš pavouka, náhraní gumičky, koženkové pouzdro na mikrofon a Hamburg samozřejmě.
Tak se teda domluvte ještě se Scoutem, já bych to pak řekl kolegovi, jestli by tam neposlal mail, minule mu odpovídali celkem rychle.

nick_valensi

Příspěvek od nick_valensi »

nejak mi blbne odesilani pm, takze to dam primo sem: jeden de facto nedotcenej (pouze odzkousenej) hamburg mam na prodej.

prvni zajemce je este z lonska aum generator, tak se dyztak ozvi, v pripade zajmu si ho muze vzit nekdo z ostatnich, kdo o nem uvazujou!!! k odberu v unoru, kdy budu na skok v CR

tankista

Příspěvek od tankista »

Mas to vpm, ale jestli ti to blbne, tak jeste sem: zajem mam. Je na nej nekde nejaka zaruka? Dej vedet, jak se aum generator rozhod...

aum generator

Příspěvek od aum generator »

tankista: ja som prave minul vsetky peniaze na iny gear a som uplne bez penazi, takze je asi tvoj.

fova

Příspěvek od fova »

Hele Delay, ja jsem ten mikrofon jeste neslysel ale uvazuji o nem. Muzes sem hodit nejakou nahravku nebo alespon popsat jeho zvuk? Cetl jsem o nem, ze je zvukove neutralni, tj. zadne vyhnane vysky ala nektere cinske mikrofony. Je to pravda? Na rozdil od SP C1, ktery je spise vokalnim mikrofonem a SP B1, ktery je spise instrumentalnim mikrofonem, by Hamburg mel byt docela univerzalni.

nick_valensi

Příspěvek od nick_valensi »

fova: je to tak, s ohledem na cenu je to velmi "dospele se tvarici mikrofon", kterej netrpi neduhem levnych majku a sice neprijemnejma vejskama... sam sem mel jako uplne prvni kondik behringera B2 pro a to byla v porovnani s ADKckem naprosta tragedie!!!

carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

souhlasim:)
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

tankista

Příspěvek od tankista »

2Scout: je mi lito, ale spolecnou objednavku odvolavam, dohodl jsem se s id nick_valensi, odkoupim ten jeho

Odpovědět