ADK Hamburk
ADK Hamburk
Neví někdo, kde by se v ČR dal tady tento mikrofon( ADK Hamburk) sehnat? Zatím jsem nenašel. Děkuju za odpovědi 

Re: ADK Hamburk
Moc fajn mikrofon, já ho kupoval v Polsku, škoda že sem ho pustil dál... Tady jsem ho nedávno viděl, zkus je kontaktovat:Vrzalík píše:Neví někdo, kde by se v ČR dal tady tento mikrofon( ADK Hamburk) sehnat? Zatím jsem nenašel. Děkuju za odpovědi
http://acmusic.wz.cz/
Vednou tam i tyhle stránky: http://www.acmusic.eu/adk.html
Jestli si dobre vzpominam, tak na prodejne jsem nikdy nic vystaveneho od ADK nevidel. Takze asi jen na objednavku.
Tusim ze Koma6 (Komasix) se nejak vic zna s prodavacem.
Tusim ze Koma6 (Komasix) se nejak vic zna s prodavacem.
Asi bych ti v tom mohl pomoct, mám na adk evropskou distribuci přímý link a neni problém to tady mít skoro hned. Když tak napiš PM
Jsou 2 Hamburgy: ADK Hamburg II-Au = EUR 780.-
a Hamburg Mk 8.1 = EUR 200.-
Za velmi pěknou (speciální) cenu by byly momentálně k mání ADK Berlin a ADK Cremona (ty jsou kvalitativně výš než Hamburg)
a Hamburg Mk 8.1 = EUR 200.-
Za velmi pěknou (speciální) cenu by byly momentálně k mání ADK Berlin a ADK Cremona (ty jsou kvalitativně výš než Hamburg)
Tušim od března mění majitele... takže je možný že to opravdu budou tahat. Nějakej ADK tam určitě mají ale ty typy jsem nesledoval.
Dobrý den,
rád bych se zeptal na srovnání ADK Hamburgu a MXL V67i - vokály/univerzálnost... Pokud máte někdo porovnání i s Oktavou MK319 tak klidně také piště.
Prozatím mám vypůjčený V67i a uvažuji o pořízení vlastního micu do home studia - primárně tedy na vokály ale univerzálnost také vyhodou. Cena tedy okolo 5-6k, ale nevím pokud nemám raději ještě 2-3tis. našetřit (např. na AT4040) - byl by pak nějaký větší rozdíl, nebo mám prozatím vzít nějaký z těhle a popř. v budoucnu investovat do pořádného?
Děkuji
rád bych se zeptal na srovnání ADK Hamburgu a MXL V67i - vokály/univerzálnost... Pokud máte někdo porovnání i s Oktavou MK319 tak klidně také piště.
Prozatím mám vypůjčený V67i a uvažuji o pořízení vlastního micu do home studia - primárně tedy na vokály ale univerzálnost také vyhodou. Cena tedy okolo 5-6k, ale nevím pokud nemám raději ještě 2-3tis. našetřit (např. na AT4040) - byl by pak nějaký větší rozdíl, nebo mám prozatím vzít nějaký z těhle a popř. v budoucnu investovat do pořádného?
Děkuji