aum generator píše:Deekay: ty si z tlisu? mne bolo uplne do placu ked som u vas nahraval a videl ako sa u vas k tym C12kam spravaju ludia ://// vzdy som ich tam nasiel pohodene kade tade, pripadne provizorne pripevnene velmi divnym sposobom. pre mna snad najlepsi mikrofon s akym som kedy robil. no velmi smutny pohlad...
mas pravdu bohuzial, ja by som tych ludi povyrazal, ludia si necenia techniku a hlavne vysvetli nejakemu dredacovi ze to je C12Acko
tento semester sa bude zrejme robi reorganizacia, kluce budem mat len ja a jeden technik, dvere budu mat gulu a vstup len s poverenym tehcnikom, keby niet mna s kamosom tak tam su uz tie veci po smrti
ked som prisiel mali zapojeny broadcast mix ako MONO s tym ze to JE mono mix
samozrejme ze nie... zistil som, zapojil, a hura stereo, o tyzden sa tam neikto ozral a spadol tak ze uplne rozorval kontaktne pole tak ze uz som nevedel co je kde, odvtedy som vyhlasil ze nebudem opravovat nic co sa ludskou blbostou pokazi. mikrofony do skrinky na kluc a cau
bohuzial uz nemam prilis casu tam byt, len ked daco vybavujem, to je tazke ked kocis skolu o 9tej vecer, ides este do radia, a chces chytit aj autobus na byt...
inac moja prezyvka v tlise je Klinec
aum generator píše:
a imho trochu naivne cakat ze mikrofon za tie peniaze o akych pises bude zniet lepsie ako C12. ked mas jasnu predstavu o charakteristike, preco nepouzijete EQ
hovorim co sa paci mne

je tazko vybrat nejaky vhodny mikrofon ked som z tych alternativ vela nepocul, a cena ani zdaleka nemusi odpovedat zvuku.
ak sa kazdy zvuk da dosiahnut eq, tak staci kupit teslu a prehat cez FFTcko
chcem nieco za rozumnu cenu (15000 cca), ktore sa bude dat na broadcast. tym co tam vysielaju je to jedno... pytam sa skusenejsich, uz som bol aj za Lubosom Valkym a prave on mi povedal ze C12A nie moc vhodna na broadcast. tak hladam nahradu a akgcka pojdu pod kluc a vytiahnu sa len ked tam budem ja

bolo by och skoda, a to rodecko ale co tam kupim nech si zoberu "alternativni" k*k*ti