Aky preamp a pomože vlastne ? Help
Re: Aky preamp a pomože vlastne ? Help
GoldMike musíš s Lexiconem rozhodně propojit linkovým kabelem, tedy jack-jack. Ano, Lexicon má kombinovaný konektor, ten tříkolíkový XLR je na připojení mikrofonu (přes Lexicon preamp) a uprostřed něho je právě ten linkový jack. Mikrofon zkuste ještě nějaký velký kondenzátorový. Jinak co se preampů týče, tak v téhle kategorii je to myslím podobný level, tudíž bych ani zásadní rozdíly nečekal. U GoldMiku by mohl být nějaký rozdíl znát právě díky přidané lampě. Ale to asi opravdu spíš na kondiku, než dynamice.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
-
Díky, zkusím to na lepším kondíku a pak dám vědět, co to udělalo.
Flair dela velky rozdil ve zvuku, ktery je bezpecne slysitelny. Pro me to byl vzdycky rozdil k horsimu, takze jsem to vzdycky rychle vypnul. Takze pokud neslysis Flair, tak si myslim, ze proste ty rozdily v preampech jsou pro tebe v tuto chvili s danym vybavenim prilis male.StarejPejr píše:Flair jsme zkoušeli a mám dojem, že ani tam nebyl slyšitelný rozdíl při propojení s Lexiconem.
Sam jsem delal srovnavaci testy GoldMike vs. interni preamp na zvukovace (TC Electronic Konnekt) a ten rozdil samozrejme neni velky, takze clovek uz musi umet trochu poslouchat a mit kvalitni zbytek retezce, aby neco slysel.